http://rapidshare.de/files/11821946/kam ... 0.rar.htmlToudinho pisze:Ma kots mzoe brameczke Eto'o, zobacze czym znowu się popisał...
Klękajcie narody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 sty 2006, 0:31
http://rapidshare.de/files/11821946/kam ... 0.rar.htmlToudinho pisze:Ma kots mzoe brameczke Eto'o, zobacze czym znowu się popisał...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 sty 2006, 1:02
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 26 sty 2006, 11:54
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 26 sty 2006, 17:59
Moze zle to napisalem, ale chodzilo mi o to ze codziennie po dwa mecze afrykanskiej pilki to zaduzo. Chcialbym zobaczyc juz polfinaly i final. Moze to dlatego ze nie moge sie juz doczekacsbQ pisze:ale juz mam troche dosyc Afrykanskiej pilki.
Ja jeszcze nie
Sedziowie popelniaja bledy i to duzo, ale nic z tym sie nie da zrobic.sbQ pisze:"fair play" ? ja nie zauważyłem takich zachowań, ale może mi się wydawać mnie najbardziej razi w oczy, że sędziowie za wiele to nie widzą na boiskach
Ja bym chcial dlatego ze w Korei i Japoni nie zagralismy z zadna druzyna z Afryki, tylko z Azji, Europy i USA. W tym roku zagramy z dwoma druzynami z Ameryki Pld. i z Niemcami. Ciekawiej by bylo zagrac z kims z Afryki, np. z Togo.sbQ pisze:ja bym nie chciał, aby nasi z nimi grali, ponieważ Afrykańczycy nie potrafią się trzymać taktyki (mam tu na myśli finalistów MŚ) tak jak Europejczycy
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sty 2006, 18:09
kopnięty nazywał się Kali, kopiący .... Tresor Mbutu z CongaLakier pisze:Ma ktos filmik z kopnieciem w genitalia jednego zawodnika?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 26 sty 2006, 18:10
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 sty 2006, 11:57
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 sty 2006, 22:32
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 sty 2006, 23:02
Nwankworoza535 pisze:Nkwanko Kanu
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 sty 2006, 23:09
Ahhh te Afrykańskie metody- nikt ich nie rozumiefieldy pisze:i zadecyduje... no właśnie - chyba bezpośrednie pojedynki ? a może bramki ? kto wie ?
fieldy pisze:Nwankwo
fieldy pisze:a może bramki ?
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 sty 2006, 23:16
No wlasniefieldy pisze:W ostatnich meczach raczej pewne 3 pkt zdobędzie Ghana, która zagra z Zimbabwe, natomiast Nigeria jeżeli przegra z Senegalem .... to 3 ekipy bedą miały po 6 pkt - i zadecyduje... no właśnie - chyba bezpośrednie pojedynki ? a może bramki ? kto wie ?
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 sty 2006, 20:37
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 29 sty 2006, 1:10
gregoreg18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 sty 2006, 20:27
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 29 sty 2006, 22:16
gregoreg18
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl