Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 50

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 27 sty 2006, 23:31

wazi pisze:Nie pamiętam kiedy straciliśmy przez niego gola... Fenomen :twisted:
fakt geniusz to geniusz...ale co tam lepiej zaplacic 27mln niz 12 :lol:

co do tych bramek, to czy kojarzysz z czyms kolor niebieski... :wink:
2rykoszety...niestety :x

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 27 sty 2006, 23:48

Gomez pisze:

co do tych bramek, to czy kojarzysz z czyms kolor niebieski... :wink:
2rykoszety...niestety :x
W sumie to tak ale...
Nie były to jakieś rażące błedy, czysty przypadek, ktoś chciał, że stał prawie tam, no fakt niestety... kto wie jakby sie potoczyły losy Ligi Mistrzów :roll:

luck
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luck » 28 sty 2006, 2:32

jedno trzeba powiedzieć ze Bayern zawsze robił transfery z głową (czego nie mozna napisac np o Realu), znowu Makkay udowadnia ze aktualnie jest chyba w trojce najlepszych napastnikow na swiecie, a bramka nr 3 to majstersztyk ...

ludwik18
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ludwik18 » 28 sty 2006, 19:03

witam.co sadzicie o początku rundy rewanzowej w wykonaniu bayernu dlamnie jest super a i makkay w koncu strzelil 2bramki

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 28 sty 2006, 19:33

sbQ pisze:jak już podałeś jako przykład Real, to napisz proszę jakich to Real nieudanych transferów dokonał :roll:

koledze chodzilo zapewne o moje porownanie

Bayern zaplacil za Lucio 12mln euro

Real za Ramosa 27mln euro

jak widac roznica cenowa ogromna, to samo jezeli chodzi o umiejetnosci, Ramos chowa sie przy Lucio pod stół.

Co do Makaaya t wpelni formy to niewielu jest lepszych napastnikow.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 28 sty 2006, 19:43

sbQ pisze: cenowa tak, ale Ramos się jeszcze rozwija i jest młody :roll:
tak czy owak przeplacili, tym bardziej kupujac mlodego gracza...Lucio ma obecnie bodajze 27lat a jak wiadomo idelany wiek dla obroncy to mniej wiecej 28-29 lat...

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 29 sty 2006, 18:14

Bayern w polfinale DFB Pokal zagra z pogromca Werderu St.Pauli :lol: w drugiej parze zmierza sie Eintracht z Arminia...patrzac realnie jedno trofeum mamy zapewnione...

W BL Hamburg cos nie moze dotrzymac kroku bawarczyka... :D juz 9pkt przewagi. :D

Za 3tygodnie pierwszy powazny test Bayernu...u siebie z Milanem...ciekawe jak sie to wszystko potoczy...Milan podobno juz tylko i wylacznie koncentruje sie na LM...dobrze bedzie jezeli Bayern utrzyma obecna forme, chociaz opierajac sie na wypowiedziach Magatha nie jest to jeszcze najlepsza dyspozycja Bayernu. :D takze zapowiada sie piekne widowisko.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 29 sty 2006, 18:23

Gomez pisze:Za 3tygodnie pierwszy powazny test Bayernu...u siebie z Milanem...ciekawe jak sie to wszystko potoczy...Milan podobno juz tylko i wylacznie koncentruje sie na LM...dobrze bedzie jezeli Bayern utrzyma obecna forme, chociaz opierajac sie na wypowiedziach Magatha nie jest to jeszcze najlepsza dyspozycja Bayernu. takze zapowiada sie piekne widowisko.
To sporo czasu i zobaczysz że nasi przyjadą do was walczyć o wygraną co będzie bardzo trudne. Wierze że pacynka coś zrobi w tym kierunku i w LM będziemy walczyć. Jak się Bayern przygotuje to wszystko zobaczymy za 3 tygodnie, już sie nie moge doczekać tego meczu - wielkie widowisko i ogromne emocje :twisted:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 29 sty 2006, 18:26

Ja o sam styl to byłbym spokojny... bardziej mnie martwi skuteczność... tu może tkwić przewaga Bayernu no i jeszcze Pizarro też spory atut. Ale jakoś spokojniejszy jestem o ten mecz niż o każdy kolejny w serie A :roll:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 29 sty 2006, 18:33

Łukasz[ACM] pisze: To sporo czasu i zobaczysz że nasi przyjadą do was walczyć o wygraną co będzie bardzo trudne.
trudne napewno bedzie, na waszym miejscu cieszylbym sie z bramkowego remisu...ciesze sie ze Bayern potrafi sie zmobilizowac na tego rodzaju mecze, tym bardziej ze w lidze piora wszystkich bez wyjatku...patrz na mecz z Juve...naprawde wynik byl w tedy niesprawiedliwy, porownujac go do sytuacji na boisku.

ale Milan to Milan...ja tam sie modle zeby pozostali w takiej dyspozycji jak sa obecnie, az do meczu w Monachium.

Jezeli Bayern odpadnie(w co mocno watpie) to naprawde bedzie bardzo dobrze swadczyloo Mlanie...w tej educji LM(nie faworyzujac Bayernu) sa oni jednym z faworytow. Dawno w Bayernie nie bylo tak mocnego skladu, dobrej atmosfery i zajebistego stadionu... :D

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 29 sty 2006, 18:39

Gomez pisze:dobrej atmosfery

Tym mnie trochę zdziwiłeś bo mi się zdawało, że sprawa Ballacka trochę smrodu narobiła... Co nie zmienia faktu, że Bayern jest mocny, ale Milanowi lepiej się gra z takimi ekipami...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 29 sty 2006, 18:40

Gomez pisze:trudne napewno bedzie, na waszym miejscu cieszylbym sie z bramkowego remisu...ciesze sie ze Bayern potrafi sie zmobilizowac na tego rodzaju mecze, tym bardziej ze w lidze piora wszystkich bez wyjatku...patrz na mecz z Juve...naprawde wynik byl w tedy niesprawiedliwy, porownujac go do sytuacji na boisku.
Na San Siro spacerku Milan tez nie będzie miał i tutaj nie ma wątpliwości. Może i Bayern leje wszystkich w lidze ale liga niemiecka to znacznie słabsza liga od włoskiej już kiedyś o tym była dyskusja, lepiej nie wracać. Co do mobilizacji to dobrze wiesz że Milan ma właśnie takie kiksy w lidze ze słabszymi a na te ważne mecze zawsze byli dobrze przygotowani i grali całkiem co innego. Ja się nie patrze na obecna forme Milanu i Bayernu bo to będzie calkiem inne podejście i mobilizacja.
Gomez pisze:ale Milan to Milan...ja tam sie modle zeby pozostali w takiej dyspozycji jak sa obecnie, az do meczu w Monachium.
No właśnie :lol: Gwarantuje że ta obecna dyspozycja ulegnie poprawie :wink:
Gomez pisze:Jezeli Bayern odpadnie(w co mocno watpie) to naprawde bedzie bardzo dobrze swadczyloo Mlanie...w tej educji LM(nie faworyzujac Bayernu) sa oni jednym z faworytow. Dawno w Bayernie nie bylo tak mocnego skladu, dobrej atmosfery i zajebistego stadionu...
Jeżeli Milan odpadnie ( w co mocno wątpie ) to naprawde będzie bardzo dobrze świadczyło o Bayernie... w tej edycji LM ( nie faworyzując Milanu ) są oni jednym z faworytów. Milan zawsze miał mocny skład, atmosfera też jest dobra i station też jest dobry ( tylko trener :P ) 8) 8) :lol: :lol:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 29 sty 2006, 18:46

Ja mam jeszcze w pamięci mecze Bayernu z Milanem gdy Pippo strzelał jak na zawołanie, boje sie meczu z Milanem Na San Siro bo o mecz pierwszy na Allianz Arena jestem spokojny, i to nawet bardzo... Bayern jest nie zawodny na swoim stadionie. Czas pokarze, w Włoszech Milan darze najwiekszym szacunkiem i jest to dla mnie mecz szczególny, jak dla mnie najlepszy mecz w tej fazie Ligi Mistrzów, może was to dziwi ale chciałbym, żeby Milan był w bardzo dobrej dyspozycji, potem jak wygramy bedziemy mogli mówić, że przeszliśmy z Milanem gdy on był w świetnej dyzpozycji, nie było by żadnych, wymówek... i jeszcze jedna sprawa licze na zajebiście ciekawy mecz, dobrą atmosfere na stadionie, chodź, teraz na AA nie musze sie o to martwić, gorzej było na Olimpijskim... A więc, juz nie moge sie doczekać, tylko szkoda, że Kaki ACM nie bedzie..

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 29 sty 2006, 18:50

Ajgor pisze:
Gomez pisze:dobrej atmosfery

Tym mnie trochę zdziwiłeś bo mi się zdawało, że sprawa Ballacka trochę smrodu narobiła...
akurat o to najmniej bym sie martwil...w piatek Ballack zagral dobry mecz...pierwszy od niepamietnych czasow...dlatego tez jego osoba najmniej bym sie przejmowal.

Przedluzone kontrakty z m.in Lucio, Willym, Daislerem,... 0koloptow kadrowych...bardzo dobre wyniki w lidze...zadnych klotni i problemow
wlasnie te czynniki swiadcza o znakomitej atmosferze w zespole.
Łukasz[ACM] pisze: Może i Bayern leje wszystkich w lidze ale liga niemiecka to znacznie słabsza liga od włoskiej już kiedyś o tym była dyskusja, lepiej nie wracać.
lepiej do tego nie wracac racja...i tak mi nie uwierzycie :D
Łukasz[ACM] pisze:No właśnie :lol: Gwarantuje że ta obecna dyspozycja ulegnie poprawie :wink:
jak narazie, nic na to nie wskazuje

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 lut 2006, 11:47

Hehe, w takiej formie w jakiej jest obecnie Milan, to mogę śmiało powiedzieć, że nie ma on szans z Bayernem. Fakty mówią same za siebie. Włosi są w słabiutkiej formie, a Bayern . . . no cóż, stabilna, równa, ale wysoka dyspozycja. Dokładnie tak jak pisał Gomez. Dlatego raczej nie powinno być większych problemów, choić znając Milan zapewe zagrają super defensywnie z jednym napastnikem, co może troszkę utudnić sprawę, ale i tak myślę, że Milan popłynie :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”