a ja odradzam, w porównaniu np z bet and win bardzo mało zdarzeń i wręcz znikomy % możliwości obstawiania liveLoco pisze:polecam expecktaLakier pisze:Jaki serwis do typowania jest najlepszy w internecie?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 28 sty 2006, 9:28
a ja odradzam, w porównaniu np z bet and win bardzo mało zdarzeń i wręcz znikomy % możliwości obstawiania liveLoco pisze:polecam expecktaLakier pisze:Jaki serwis do typowania jest najlepszy w internecie?
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2006, 9:30
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 28 sty 2006, 10:30
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 01 lut 2006, 0:03
pokarz mi jak możesz w regulaminie który punkt/ustęp się do tego odnosi bo nie moge znależćcloner pisze:ale w betandwin zakladaja Ci rozne limity
np. zakaz stawiania singli za stawke powyzej 500pln![]()
i np. progresja jest niemozliwa do grania![]()
w expekcie nikt Ci zadnych limitow nie da
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lut 2006, 12:26
po 1. - pokażpokarz mi jak możesz w regulaminie który punkt/ustęp się do tego odnosi bo nie moge znależć
sorry, ale limit dziennej wygranej łaczy sie sie wg mnie bezposrednio z limitem stawki na kupon - prawdaznalazlem jedynie limity wygranej tygodniowe i dzienne
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 01 lut 2006, 12:39
no widzisz nie pokarzesz bo tego w regulaminie nie ma, a to, że Tobie zakładają progi, to nie znaczy, że wszystkim tak robią.cloner pisze:po 1. - pokażpokarz mi jak możesz w regulaminie który punkt/ustęp się do tego odnosi bo nie moge znależć![]()
po 2. - tego w regulaminie nie znajdziesz - po prostu, gdy bedziesz chcial zagrac za wieksza stawke, bedzie info, ze nie mozesz zagrac, i tyle
napiszesz maila do supportu, to Ci odpowiedza, ze niektorym gracza sa ładowane takie limity, i nic na to nie poradza
tak łączy się, ale on wynosi "PLN 44.500" : ) a zatem rozwinięcie Twojego porównania do 500 zł jest chyba zbędne : )cloner pisze:sorry, ale limit dziennej wygranej łaczy sie sie wg mnie bezposrednio z limitem stawki na kupon - prawdaznalazlem jedynie limity wygranej tygodniowe i dzienne
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 01 lut 2006, 13:12
HB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 01 lut 2006, 17:58
archie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 01 lut 2006, 20:26
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 01 lut 2006, 21:01
chodziło mi przedewszystkim o to, że nie każdy gracz dysponuje takimi funduszami o jakich pisał cloner, i że dla wiekszości graczy postawienie już 100 zł na jeden zakład to dużo. B&W ma jedną z najbogatszych ofert ze wszystkich buków oraz wspaniałą paletę live'ów, oczywiście nie są jednak oni doskonali - limity.HB pisze:cloner ma w tym wypadku racje... zakladaja limity... to nie jest buk nastawiony na profesjonalnych graczy. za duzo wygrywasz, bach i masz limit. tak robia psy. w expekcie tez slyszalem, ze daja bloki. a to, ze w regulaminie tego nie ma to co z tego... jak Ci walna limit to co impowiesz, ze nie ma w regulaminie? na pewno jest punkcik, ze moga wycofac zaklad bez podania przyczyny, to wystarcza
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lut 2006, 10:13
oczywiscie, doskonale wiedzielismy co miales na mysliBaqu pisze:chodziło mi przedewszystkim o to, że nie każdy gracz dysponuje takimi funduszami o jakich pisał cloner, i że dla wiekszości graczy postawienie już 100 zł na jeden zakład to dużo. B&W ma jedną z najbogatszych ofert ze wszystkich buków oraz wspaniałą paletę live'ów, oczywiście nie są jednak oni doskonali - limity.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 02 lut 2006, 15:25
jakiego błedu ? nadal uważam, że to co napisałeś jest kłamstwemcloner pisze:np. zakaz stawiania singli za stawke powyzej 500pln![]()
i np. progresja jest niemozliwa do grania![]()
w expekcie nikt Ci zadnych limitow nie da
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lut 2006, 15:30
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 02 lut 2006, 16:12
harni7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lut 2006, 16:16
to na priva czy tutaj ?harni7 pisze:o PW tutaj.
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio