Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 25

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 28 sty 2006, 0:18

AtletiFAN pisze:Oba kluby darzę sympatią

Nie no... ten dalej swoje :angry2:
Człowieku! właśnie o to wszystkim, którzy się Ciebie czepiają chodzi - jesteś kibicem zarówno Realu jak Atletico - a to jest dziwne i niezrozumiałe dla 99% fanów zespołów z tego samego miasta :roll:
A to, że kibice Atletico wiedzieli o Twojej "słabości" dla królewskich i akceptowali ją IMHO niezbyt dobrze o nich świadczy...

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 28 sty 2006, 0:22

Jezuu zostawcie Atletiego.... Ma chłopak swój świat, kibicuje miastu Madryt :lol: Proste :roll:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 sty 2006, 0:26

wazi pisze:Jezuu zostawcie Atletiego

Dokładnie- i tak już jest za duży burdel na temacie Athletico.

A tak na temat:
Prezes Athletico ogłosił właśnie że Fernando Torres nie jest na sprzedaż.
"Torres nie był sprzedany wczoraj, nie będzie sprzedany jutro, nigdy. Atletico jest jednak notowanym na giełdzie podmiotem finansowym, dlatego musimy rozpatrzyć każdą napływającą ofertę".
Dodał również że jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem El Nino to działacze Athletico wysłuchają z chęciom oferty- ale tylko po to aby ją odrzucić :lol:

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 28 sty 2006, 0:31

dobra, może skończmy ten temat, bo i tak nie zmienisz mojej decyzji, a w ogóle mi nie przeszkadza to, że tak jest, nie wiem czemu się tego tak czepiacie, przecież wszystko wyjaśniłem.

Fakt, popełniłem parę błędów, bo dałem te przykazania, ale trzeba też dodać, że na początku mojej kariery na tym forum, chciałem trochę zapeszyć moją osobowość (chodzi tu właśnie o ten Real), jednak później, chciałem to "dyskretnie" ujawnić, ale się nie udało, ponieważ miałem nie taki nick. A poza tym jak napisałem na początku mi nie przeszkadza to, wam pewnie to dokucza bo nie znacie mnie. :P

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 28 sty 2006, 0:47

AtletiFAN pisze:na początku mojej kariery na tym forum, chciałem trochę zapeszyć moją osobowość
Że co chciałeś zrobić??? Cokolwiek to oznacza chyba się udało... :roll:
AtletiFAN pisze:chciałem to "dyskretnie" ujawnić, ale się nie udało, ponieważ miałem nie taki nick
:rotfl4: :smile2: Biedaczku no nie udało się..
roza535 pisze:Prezes Athletico ogłosił właśnie że Fernando Torres nie jest na sprzedaż.
Dodał również że jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem El Nino to działacze Athletico wysłuchają z chęciom oferty- ale tylko po to aby ją odrzucić
No comment... :?

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 28 sty 2006, 0:55

zagi82 pisze:
AtletiFAN pisze:na początku mojej kariery na tym forum, chciałem trochę zapeszyć moją osobowość
Że co chciałeś zrobić??? Cokolwiek to oznacza chyba się udało... :roll:
Dobra, ja już skończyłem, ty też już kończ, chyba, że aż tak się mną interesujesz to nie wiem, może kup sobie na mnie jakieś lekarstwo. :P Amen :thanks:

Żeby nie było offtopa to:

Newcastle chce wymienić się z Rojiblancos napastnikami. Do Atleti ma przyjść Albert Luque, a do Newcastle - Fernando Torres.

Moim zdaniem nie jest to dobry pomysł, gdyż Albert Luque gra na tej samej pozycji co Martin Petrov, a dobrze wiemy, że Bułgar gra znakomicie na tej pozycji, więc po zamieniać się piłkarzami, skoro jednak jeden będzie grał ławę, a Torres jest klasycznym napastnikiem, a jak wiadomo brakuje ich w Rojiblancos.

Waszym zdaniem to będzie dobry pomysł z tą wymianą, czy to tylko plotki i do niczego nie dojdzie?

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 28 sty 2006, 1:04

może kup sobie na mnie jakieś lekarstwo.
Już kupiłem, jest taka fajna opcja "ignore", to jest lekarstwo na takich śmiesznych osobników jak ty.

Żegnam pana. :P Amen

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 28 sty 2006, 1:05

moim zdaniem-absolutnie nie..Torres to najjasniejszy punkt Atletico,absolutnie nie nadaje sie od gry na wyspach i mam wielka nadzieje ze do tego nie dojdzie-poza tym wydaje mi sie to lekko nieprawdopodobne,bo osobiscie nie slyszalem by chcial konczyc kariere Shearer a na pewno jest graczem podstawowym(na przekor wszystkiemu-takze prawom biologii i zlotemu rozsadkowi)w ekipie Srok;poza tym niedlugo juz wroci Owen, a jak dla mnie dwa grzyby w takim-zreszta sredniej jakosci barszczu jakim jest Newcastle,to o jeden za duzo..

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 28 sty 2006, 1:08

prosze o usuniecie posta;)
Ostatnio zmieniony 28 sty 2006, 1:09 przez RzuR, łącznie zmieniany 1 raz.

lucas1988
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucas1988 » 28 sty 2006, 1:08

Torresem był zainteresowany również Arsenal, jednak za takie duże pieniądze, to tylko The Blues, mogą go ewentualnie sprowadzić.

A co do tej wymiany, to również jestem przeciw. Wydaje mi się, po prostu, że Torres to większa przyszłość.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 28 sty 2006, 2:35

AtletiFAN pisze:nie wiem czy chcialeś nabić posta, czy tylko pokazać że jesteś żałosny.

Chcialem pokazac jakim jestes debilem ... :/
AtletiFAN pisze:przecież wszystko wyjaśniłem.

Nie chce byc niemily ale spie....cz se tylek na ogniu :/

lucas1988 pisze:Wydaje mi się, po prostu, że Torres to większa przyszłość.

Dla kogo? Niewyobrazam go sobie na wyspach, Real watpie, Barca tak ale nie teraz, moze Milan ale nie wyspy :/

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sty 2006, 10:31

Smithu pisze:Chcialem pokazac jakim jestes debilem ...
nie musisz - juz to pokazał na moim forum a potem się wszystkiego wyparł :lol:
Smithu pisze:Dla kogo? Niewyobrazam go sobie na wyspach, Real watpie, Barca tak ale nie teraz, moze Milan ale nie wyspy
chłopak jest zbyt wątłej postury na wyspy, tam się nie patyczkują. Taki Rio czy Terry nie bedą sie z nim łaskawiej obchodzić tylko dlatego, ze to talent wielki :P zetna raz, drugi, trzeci ... i może się szybko skończyć kariera tego zawodnika :?
AtletiFAN pisze:ale ty jesteś p*******. Myślisz, że się tobą przejmuję? Teraz pokazujesz, że jesteś i*****.
Grafomański impertynent
w dodatku frustrat :lol:
Ostatnio zmieniony 28 sty 2006, 11:20 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 28 sty 2006, 10:59

Smithu pisze:Chcialem pokazac jakim jestes debilem ... :/
ale ty jesteś p*******. Myślisz, że się tobą przejmuję? Teraz pokazujesz, że jesteś i*****.

lucas1988
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucas1988 » 28 sty 2006, 11:51

Smithu pisze:lucas1988 napisał:
Wydaje mi się, po prostu, że Torres to większa przyszłość.

Dla kogo? Niewyobrazam go sobie na wyspach, Real watpie, Barca tak ale nie teraz, moze Milan ale nie wyspy

Torres, to większa przyszłość hiszpańskiej piłki. Mam takie samo zdanie jak Fieldy, czyli uważam, że Fernando nie zrobiłby wielkiej kariery w Premiership, ponieważ jak wspomniał Fieldy, jego postura nie nadaje się na wyspiarski futbol.

Ale można się kłócić. Przykładem może być Jose Antonio Reyes, który podobnie jak Torres gra na napadzie. Jednak Fernando częściej niż Jose, strzela bramki, ale również potrafi dobrze dograć piłkę. Reyes, za czasów grania w Arsenalu w napadzie, grał na ataku i nie był jakimś typem rasowego zabójcy. Dlatego dobrym rozwiązaniem było przesunięcie jego na lewą pomoc. Okazało sie, że to strzał w '10', ponieważ Reyes grał świetnie i dużo asystował.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 28 sty 2006, 12:30

AtletiFAN pisze:Myślisz, że się tobą przejmuję?

Mysle ze tak, popatrz tylko na siebie, jakis ty maly zalosny chlopaczek, zfrustrowany i bezsilny.

fieldy pisze: i może się szybko skończyć kariera tego zawodnika

Male jednak tez sobie radzi na wyspach, dla przykladu Owen, wiec i Torres by sobie poradzil, jednak ja wole go w lidze bardziej technicznej.
lucas1988 pisze: Jose Antonio Reyes, który podobnie jak Torres gra na napadzie.
Kolejny przyklad ze male tez dobre

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”