Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 27 sty 2006, 23:28
Ultras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 sty 2006, 23:38
Ultras-Sur pisze:slaba nie jest i łatwo sie nie podda
Ultras-Sur pisze:Według mnie jest to wielką stratą dla angielskeigo futbolu że Arsenal odpadł
Ultras-Sur pisze:każdy mecz pomiedzy MAn Utd a Arsenalem Londyn jest wielkim spektaklem
Ultras-Sur pisze:już nie ma Roy'a oraz Patricka
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 28 sty 2006, 9:26
marzenia do spelnieniaroza535 pisze:ale to są tylko moje małe marzenia
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 28 sty 2006, 10:37
Nikt Ci tego nie zabrania.roza535 pisze:Powiem wiecej- ona na pewno sie nie podda. I wierze w to że jednak to Wigan zdobędzie Carling Cup.
Sami sobie winni.roza535 pisze:To jest bardzo wielką stratą
Mylisz się chłopcze. Największym klasykiem od lat jest pojedynek pomiędzy Manchesterem United, a Liverpoolem.roza535 pisze:To jest największy spektakl w Angli (dla porównania Real-Barca w Hiszpanii)
Tak wielu to pamięta, gdy Vieira wybrał sobie jednego z nienajlepeij zbudowanych fizycznie zawodników United - Garyego Neville'a, przy czym czuł pierwszy raz w życie poczuł się jak prawdziwy men. Niestety dla niego do akcji wkroczył Keano i Vieira musiał odpuścić (inaczej skończyło by się to dla niego bardzo niedobrze).roza535 pisze:Ehhh ta ich "rozmowa" w tunelu...
Może nie dla angielskiego futbolu, bo to przesada, ale na pewno dla poziomu widowiska finałowego meczu. Choć może się okazać, że mecz z Wigan będzie bardzo ciekawy.Ultras-Sur pisze:Według mnie jest to wielką stratą dla angielskeigo futbolu że Arsenal odpadł
Oczywiście, masz rację. Wszytko okaze się 26 lutego na stadionie CardiffUltras-Sur pisze:Manchester powinien sobie poradzic z Wigan choc ta druzyna udowodniła w meczu z Arsenalem że slaba nie jest i łatwo sie nie podda.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sty 2006, 11:26
hehe dobre - a widziałes to zdarzenie ?Manumef pisze:Tak wielu to pamięta, gdy Vieira wybrał sobie jednego z nienajlepeij zbudowanych fizycznie zawodników United - Garyego Neville'a, przy czym czuł pierwszy raz w życie poczuł się jak prawdziwy men. Niestety dla niego do akcji wkroczył Keano i Vieira musiał odpuścić (inaczej skończyło by się to dla niego bardzo niedobrze).
zgadza się, przez całe lata 90 i połowę dziesięciolecia w nowym wieku, Arsenal i ManU dominowały w lidze i chcąc nie chcąc ich mecze musiały wzbudzać emocje - zresztą dalej wzbudzają.Manumef pisze:Największym klasykiem od lat jest pojedynek pomiędzy Manchesterem United, a Liverpoolem.
Media wykreowały mecz Arsenal - United jako największy spektakl (choc z tym trudno się nie zgodzić, gdyż te dwie drużyny w ostatnich latach konkurowały ze sobą w walce o mistrza Anglii).
a Franek może grać, czyli zapowiada się piękny debiut Polaka. hat trick przeciwko czerwonym diabłomManumef pisze:W niedzielę w ramach rozgrywek Pucharu Anglii United zmierzą się z zespołem Tomasza Frankowskiego - drugoligowym Wolverhampton.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 28 sty 2006, 12:06
york

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 sty 2006, 12:18
york pisze:Heibery
Mimo porażki Kanonierów to trzeba się z tym zgodzić. Jeden z lepszych meczów jaki widziałemyork pisze:gdzie ManUtd pokonał Arsenal 4:2...
york pisze:ponieważ Na liverpool nachodzi jakaś niewidzialna siła
Manumef pisze:Niestety dla niego do akcji wkroczył Keano
fieldy pisze:hat trick przeciwko czerwonym diabłom
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 28 sty 2006, 12:35
york
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 28 sty 2006, 13:42
Widziałem kompilacje, na której Patrick Vieira podszedł do Garyego i zaczął coś do niego mówić. Później Roy przystąpił do kontry i tyle widziałemfieldy pisze:hehe dobre - a widziałes to zdarzenie ?
Vieira przynajmniej 15 letnich chłopców nie atakował. no ale Keane musiał się poczuć jak prawdizwmy Irish men
Hat - trick przeciwko CZerwonym Diabłom? fieldy, przecież z Belgią gramy dopiero w listopadzie, o ile się nie mylęfieldy pisze:a Franek może grać, czyli zapowiada się piękny debiut Polaka. hat trick przeciwko czerwonym diabłom
żałosna jesteśroza535 pisze:No tak bo "Keano" to waki twardzielW końcu to on miał w Matrixie wystąpić, tylko jakiś nieznany kolo mu rolę zabrał
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 sty 2006, 13:55
Nie bądź taki pewien siebie. Mecz już niedługo a Polak będzie chciał się pokazać w nowym klubie tak więc kto wie...Manumef pisze:Hat - trick przeciwko CZerwonym Diabłom? fieldy, przecież z Belgią gramy dopiero w listopadzie, o ile się nie mylę
Manumef pisze:Później Roy przystąpił do kontry i tyle widziałem
Manumef pisze:żałosna jesteś
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 01 lut 2006, 15:35
Według mnie to dobrze że nie doszło do tego transferu... Defoe to mimo wszystko typowy napastnik i na pomocy by sie marnował..A Czerwone Diabły mają dobry napad.Działacze Manchesteru United przyznali się do tego że pod koniec okna transferowego złóżyli ofertę w wysokości 12 milionów funtów za gracza Tottenhamu - Jermain'a Defoe. Oferta została jednak odrzucona przez Sprus.
Sir Alex Ferguson przez cały czas rozglądał się za pomocnikiem bo właśnie graczy na ta pozycję najbardziej potrzebujemy. Defoe po przejściu do United miał stać się uniwersalnym graczem potrafiącym grać zarówno w pomocy jak i w napadzie.
Wiadomo także że częścią tej tranzakcji miał być Saha. United chciało do wyżej wymienionej kwoty dodać właśnie Francuza ale boss Tottenhamu - Martin Jol, nie wyraził zgody na sprzedaż Defoe.
Youth Mesiash

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzycho15 » 07 lut 2006, 10:10
Krzycho15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 lut 2006, 10:15
Niestety nie licz na HolendraKrzycho15 pisze:ja proponuje Diarre i Snajdera) to napewno kolejny sezon będzie stracony.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 07 lut 2006, 13:16
Kierunek Manchester??Łukasz[ACM] pisze:Marco go dobrze pokieruje
adekk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 lut 2006, 13:50
Oj chyba nieadekk pisze:Kierunek Manchester??
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio