Manchester United (zbiorczy) - Strona 179

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 27 sty 2006, 23:28

Według mnie jest to wielką stratą dla angielskeigo futbolu że Arsenal odpadł dlatego że każdy mecz pomiedzy MAn Utd a Arsenalem Londyn jest wielkim spektaklem choć już nie ma Roy'a oraz Patricka ale coz nikt wiecznie nie bedzie grał.Manchester powinien sobie poradzic z Wigan choc ta druzyna udowodniła w meczu z Arsenalem że slaba nie jest i łatwo sie nie podda.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 sty 2006, 23:38

Ultras-Sur pisze:slaba nie jest i łatwo sie nie podda

Powiem wiecej- ona na pewno sie nie podda. I wierze w to że jednak to Wigan zdobędzie Carling Cup.
Ultras-Sur pisze:Według mnie jest to wielką stratą dla angielskeigo futbolu że Arsenal odpadł

To jest bardzo wielką stratą :cry:
Ultras-Sur pisze:każdy mecz pomiedzy MAn Utd a Arsenalem Londyn jest wielkim spektaklem

To jest największy spektakl w Angli (dla porównania Real-Barca w Hiszpanii :wink: )
Ultras-Sur pisze:już nie ma Roy'a oraz Patricka

Ehhh ta ich "rozmowa" w tunelu... :wink:

Ale na temat: ManU będzie miało ciężką przeprawę w meczu z Wigan. Ci piłkarze pokazali juz w tym sezonie że nie można ich lekceważyć. Grają "zamknięty" futbol- cały mecz się bronią a na koniec pokazują pazurki jedną kontrą. Oczywiście mam nadzieję że ManU przegra w finale, ale to są tylko moje małe marzenia :wink: :roll:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 28 sty 2006, 9:26

roza535 pisze:ale to są tylko moje małe marzenia
marzenia do spelnienia :? MU nie tryska forma...

Jednak to MU jest faworytem i powinnismy zaczacz nimi ten mecz jak faworyt :twisted: czyli strzelic na poczatku bramke i po Wigan :P
a w niedziele Franek moze nam strzelic brameczke :D Juz raz Kuszczak zatrzymal MU to kto wie czy tym razem Franek nie rozwali MU... pfu pfu.. wypluje te slowa :)

Pozdro :)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 28 sty 2006, 10:37

roza535 pisze:Powiem wiecej- ona na pewno sie nie podda. I wierze w to że jednak to Wigan zdobędzie Carling Cup.
Nikt Ci tego nie zabrania.
roza535 pisze:To jest bardzo wielką stratą :cry:
Sami sobie winni.
roza535 pisze:To jest największy spektakl w Angli (dla porównania Real-Barca w Hiszpanii :wink: )
Mylisz się chłopcze. Największym klasykiem od lat jest pojedynek pomiędzy Manchesterem United, a Liverpoolem.
Media wykreowały mecz Arsenal - United jako największy spektakl (choc z tym trudno się nie zgodzić, gdyż te dwie drużyny w ostatnich latach konkurowały ze sobą w walce o mistrza Anglii).
roza535 pisze:Ehhh ta ich "rozmowa" w tunelu... :wink:
Tak wielu to pamięta, gdy Vieira wybrał sobie jednego z nienajlepeij zbudowanych fizycznie zawodników United - Garyego Neville'a, przy czym czuł pierwszy raz w życie poczuł się jak prawdziwy men. Niestety dla niego do akcji wkroczył Keano i Vieira musiał odpuścić (inaczej skończyło by się to dla niego bardzo niedobrze).
Ultras-Sur pisze:Według mnie jest to wielką stratą dla angielskeigo futbolu że Arsenal odpadł
Może nie dla angielskiego futbolu, bo to przesada, ale na pewno dla poziomu widowiska finałowego meczu. Choć może się okazać, że mecz z Wigan będzie bardzo ciekawy.
Ultras-Sur pisze:Manchester powinien sobie poradzic z Wigan choc ta druzyna udowodniła w meczu z Arsenalem że slaba nie jest i łatwo sie nie podda.
Oczywiście, masz rację. Wszytko okaze się 26 lutego na stadionie Cardiff :wink:

Sir Alex Ferguson stwierdził, że do końca zamknięcia okna transferowego jest za malo czasu by pozyskać pomocnika. Dlatego też z Royalu Antwerp został sprowadzony z wypożyczenia Ritchie Jones.

W niedzielę w ramach rozgrywek Pucharu Anglii United zmierzą się z zespołem Tomasza Frankowskiego - drugoligowym Wolverhampton.
Mecz odbędzie sie na stadionie Molineux.
Jutro godz. 17.00!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sty 2006, 11:26

Manumef pisze:Tak wielu to pamięta, gdy Vieira wybrał sobie jednego z nienajlepeij zbudowanych fizycznie zawodników United - Garyego Neville'a, przy czym czuł pierwszy raz w życie poczuł się jak prawdziwy men. Niestety dla niego do akcji wkroczył Keano i Vieira musiał odpuścić (inaczej skończyło by się to dla niego bardzo niedobrze).
hehe dobre - a widziałes to zdarzenie ?
Vieira przynajmniej 15 letnich chłopców nie atakował. no ale Keane musiał się poczuć jak prawdizwmy Irish men :lol:
Manumef pisze:Największym klasykiem od lat jest pojedynek pomiędzy Manchesterem United, a Liverpoolem.
Media wykreowały mecz Arsenal - United jako największy spektakl (choc z tym trudno się nie zgodzić, gdyż te dwie drużyny w ostatnich latach konkurowały ze sobą w walce o mistrza Anglii).
zgadza się, przez całe lata 90 i połowę dziesięciolecia w nowym wieku, Arsenal i ManU dominowały w lidze i chcąc nie chcąc ich mecze musiały wzbudzać emocje - zresztą dalej wzbudzają.
Ale czasy się zmieniaja, dochodza nowe mega pojedynki jak np Chelsea - Arsenal, gdzie smaczku dodaje jeszcze fakt, ze sa to derby Londynu.
Manumef pisze:W niedzielę w ramach rozgrywek Pucharu Anglii United zmierzą się z zespołem Tomasza Frankowskiego - drugoligowym Wolverhampton.
a Franek może grać, czyli zapowiada się piękny debiut Polaka. hat trick przeciwko czerwonym diabłom :lol:

Awatar użytkownika
york
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 28 sty 2006, 12:06

Ja sądzę że mecze z Arsenalem w ostatnich latach są ciekawsze niż z Liverpoolem... W ostatnim czasie mecze z liuverpoolem kończą sie zwycięstwem ManUtd, ponieważ Na liverpool nachodzi jakaś "niewidzialna siła"(mi jako fan ManUtd to nie przeszkadza) która zmusza do błędu ich obrońców lub bramkarza (np. Dudka)... Ja niezapomne nigdy tego meczu na Highbury gdzie ManUtd pokonał Arsenal 4:2... Był to jeden z najlepszych meczów który nazywamy klasykami, ponieważ w ostatnim czasie mecze te kończyły sie skromnymi zwycięstwami typu 1:0... :twisted:
Ostatnio zmieniony 28 sty 2006, 12:26 przez york, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 sty 2006, 12:18

york pisze:Heibery

Highbury synu 8)
york pisze:gdzie ManUtd pokonał Arsenal 4:2...
Mimo porażki Kanonierów to trzeba się z tym zgodzić. Jeden z lepszych meczów jaki widziałem :wink:
york pisze:ponieważ Na liverpool nachodzi jakaś niewidzialna siła

UUUUUUU powiało grozą :boje się:
Manumef pisze:Niestety dla niego do akcji wkroczył Keano

No tak bo "Keano" to waki twardziel :roll: W końcu to on miał w Matrixie wystąpić, tylko jakiś nieznany kolo mu rolę zabrał :lol:

fieldy pisze:hat trick przeciwko czerwonym diabłom

Hat trick to za mało :P Ja liczę jeszcze na trzy asysty :wink:

Awatar użytkownika
york
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 28 sty 2006, 12:35

Franek... cóż wszystko możliwe... Wystarczy zauważyć że Franek do Elche dołączył w tarkcie sezonu i... zanalazł się w człówce tabeli najlepszych strzelców... Ten chłopak ze swoim sprytem, przystosowaniem się do danej sytujacji, i jako największy filozof Krakowskiej Wisły( oczywiście jak w niej grał ) zasługuje na lepszy klub niż drużyna pierwszej ligi angielskiej... 8) Może jednak w Anglii szybko się do niego przekonają i tafi do Premieship :D

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 28 sty 2006, 13:42

fieldy pisze:hehe dobre - a widziałes to zdarzenie ?
Vieira przynajmniej 15 letnich chłopców nie atakował. no ale Keane musiał się poczuć jak prawdizwmy Irish men :lol:
Widziałem kompilacje, na której Patrick Vieira podszedł do Garyego i zaczął coś do niego mówić. Później Roy przystąpił do kontry i tyle widziałem :P
fieldy pisze:a Franek może grać, czyli zapowiada się piękny debiut Polaka. hat trick przeciwko czerwonym diabłom :lol:
Hat - trick przeciwko CZerwonym Diabłom? fieldy, przecież z Belgią gramy dopiero w listopadzie, o ile się nie mylę :lol: Wtdey będzie miał szansę strzlić trzy bramki...
roza535 pisze:No tak bo "Keano" to waki twardziel :roll: W końcu to on miał w Matrixie wystąpić, tylko jakiś nieznany kolo mu rolę zabrał :lol:
żałosna jesteś :roll:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 sty 2006, 13:55

Manumef pisze:Hat - trick przeciwko CZerwonym Diabłom? fieldy, przecież z Belgią gramy dopiero w listopadzie, o ile się nie mylę
Nie bądź taki pewien siebie. Mecz już niedługo a Polak będzie chciał się pokazać w nowym klubie tak więc kto wie... :wink:
Manumef pisze:Później Roy przystąpił do kontry i tyle widziałem

No to mało widziałaś :lol:
Manumef pisze:żałosna jesteś

Widać na jakim poziomie rozwoju sie zatrzymałaś... :roll:

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 01 lut 2006, 15:35

Ooo...widze że kibice Man Utd coś 'przygaśli' ale ja tu mam newsa.
Działacze Manchesteru United przyznali się do tego że pod koniec okna transferowego złóżyli ofertę w wysokości 12 milionów funtów za gracza Tottenhamu - Jermain'a Defoe. Oferta została jednak odrzucona przez Sprus.

Sir Alex Ferguson przez cały czas rozglądał się za pomocnikiem bo właśnie graczy na ta pozycję najbardziej potrzebujemy. Defoe po przejściu do United miał stać się uniwersalnym graczem potrafiącym grać zarówno w pomocy jak i w napadzie.

Wiadomo także że częścią tej tranzakcji miał być Saha. United chciało do wyżej wymienionej kwoty dodać właśnie Francuza ale boss Tottenhamu - Martin Jol, nie wyraził zgody na sprzedaż Defoe.
Według mnie to dobrze że nie doszło do tego transferu... Defoe to mimo wszystko typowy napastnik i na pomocy by sie marnował..A Czerwone Diabły mają dobry napad.

Awatar użytkownika
Krzycho15
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzycho15 » 07 lut 2006, 10:10

Powiedzmy sobie szczerze,jeśli Manu nie kupi dobrych pomocników w letnim okresie transferowym (ja proponuje Diarre i Snajdera) to napewno kolejny sezon będzie stracony.

A Defoe kompletnie nam nie potrzebny,bo mamy już dobrych napastników:Rooney,RvN,Saha czy bardzo utalentowany Rossi.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 lut 2006, 10:15

Krzycho15 Manchester potrzebuje środkowego pomocnika klasy światowej :!: Żadna drużyna która nie ma w tej formacji naprawde dobrego zawodnnika to nie osiąga wielkich sukcesów. Mówie oczywiście o tych wielkich klubach. Popatrz na Chelsea, Liverool, Barce, Juve, Bayern, Inter, Milan, ostatnio zaczło grać Zidane i razem z nim Real.
Krzycho15 pisze:ja proponuje Diarre i Snajdera) to napewno kolejny sezon będzie stracony.
Niestety nie licz na Holendra :P On przyjdzie do nas ;) Marco go dobrze pokieruje 8)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 07 lut 2006, 13:16

ZameR
Mógłbyś czasami podać źródło cytatu, bo teraz to na nawet niewiadomo jak to traktować..czy jako serio przypuszczenia czy jako baśnie angielskich brukowców...co do samego Defoe to jakoś mi sie nie widzi jego angaż w MAnu...kolejny experyment robienia z napastnika pomocnika?? mao Fergiemu dotychczasowych ... bo w Manu nie jest potrzebny napastnik tylko środkowy pomocnik, który świadczyłby swoją postawą o grze Diabłów....taki playmaker, który w ciężkich momentach umiałby wziąć ciężar gry na swoje spracowane barki...niewątpliwie takim piłakrzem był Ballack, ale o nim kibice z Old Traford powinni już zapomnieć i myśleć o kolejnym możliwym herosie...co do Snejdera to nie wiem czy już potrafiłby być takim wodzem w takim teamie jak Manu...na chwile obecną potrzeba na prawde dobrego i doświadczonego pomocnika...dopiero później można pomyśleć o przyszłości...a co do Diarry to nie ukrywam, że byłbym zadowolony z jego transferu do Manu..konkretny kolega, który mimo swego stosunkowo młodego wieku, na boisku zachowuje się na miare starego wyjadacza...
Łukasz[ACM] pisze:Marco go dobrze pokieruje
Kierunek Manchester?? :lol:
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 lut 2006, 13:50

adekk pisze:Kierunek Manchester??
Oj chyba nie :P Łysy już był w Amsterdamie na jakiś rozmowach, co ustalono to nie wiemy ale Van Basten już mu mówił gdzie mu będzie dobrze. Marco robi już drużyne pod siebie :lol:

Wy się lepiej dalej bijcie z Chelsea o Adu ;) bo jeżeli Milanowi będzie zależało na Holendrze to go pozyska :twisted: :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”