Dziś Messi zagrał naprawdę bardzo dobry mecz. Gdyby Lautaro miał dobrze nastawiony celownik to mógłby mieć że trzy asysty.
A jednak da się grać z Argentyną w piłkę, a nie tylko bronić

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 03 gru 2022, 22:06
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 03 gru 2022, 22:07
Tennessee
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 03 gru 2022, 22:16
MothToAFlame
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 gru 2022, 22:18
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 03 gru 2022, 22:18
MazurXIII

MothToAFlame
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 03 gru 2022, 22:21
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 03 gru 2022, 22:41
Tysięczny mecz zrobił swoje.
Od dzisiaj tak, witamy gwiazdę Interu.
To wszystko wyjaśnia.
Też to miałem napisać koło 70. minuty, ale później tak podkręcili tempo, że nie jestem pewien? A pamiętaj że grali trzy dni po meczu z nami. Teraz będą mieli sześć odpoczynku i nie wiem czy to dla nich dobrze, czy źle.
Napisałbym nawet, że w drugiej połowie zagrał przekozacko i tego jutro oczekuję od Krychowiaka.
Oj, nie przesadzajmy.Chlopaczek pisze: ↑03 gru 2022, 22:18Argentyna dzisiaj jakby troche pod forma. Polska ich wymeczyla.
Chciałbym to zobaczyć (a mam Eleven, więc poczekam).
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 gru 2022, 22:55
Może tak, może nie. Niemcy mieli ojebać Japonię, Belgia Maroko, Dania Australię itp itd mecz meczowi nierówny i mimo, że zgodzę się iż Australia jest mocna to stawiam na wyrównany mecz, tym bardziej jeśli chodzi o fazę pucharowąMothToAFlame pisze: ↑03 gru 2022, 22:16Wygrala lepsza druzyna ale kangurow po prostu szkoda. Ciekwy bylby mecz gdyby to jednak Polska wyszla z pierwszego miejsca, mam wrazenie ze wtedy to Austraila by awansowala.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 03 gru 2022, 23:12
To mi sie wlasnie na tych mistrzostwach podoba, duzo ciekawych meczow z zaskakujacymi wynikami. Natomiast po obejrzeniu Polska -Argetyna i Argentyna Australia to pomimo ogromnej radosci z awansu uwazam ze wypadlismy znacznie gorzej od kangurow.Jakby to wygladalo w bezposredniej konfrontacji to sie niestety (albo i stety) nie dowiemy.
MothToAFlame
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 gru 2022, 23:52
Zawsze faza grupowa jest inna od fazy pucharowej. Jestem pewien, że Portugalia nie przegrałaby z Koreą, Brazylia z Kamerunem, a Niemcy z Japonią jakby to była 1/8. Tutaj wjeżdża inny mental, taktyka, skład. Piłkarze są nastawieni na awans bo obrona Częstochowy nic nie da i ustawienie defensywne też. Jak stracą bramkę to jak odrobią? Stojąc w miejscu? W meczu z Argentyną piłkarze czy rzecznik mówili po meczu, że wiedzieli o tym co się dzieje w drugim meczu i zapewne nie wjeżdżali z piłkarzy z Argentyny bo bali się żółtych kartek. Niestety dla widzów taka była waga tego spotkaniaMothToAFlame pisze: ↑03 gru 2022, 23:12To mi sie wlasnie na tych mistrzostwach podoba, duzo ciekawych meczow z zaskakujacymi wynikami. Natomiast po obejrzeniu Polska -Argetyna i Argentyna Australia to pomimo ogromnej radosci z awansu uwazam ze wypadlismy znacznie gorzej od kangurow.Jakby to wygladalo w bezposredniej konfrontacji to sie niestety (albo i stety) nie dowiemy.
Tomusmc
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 04 gru 2022, 0:30
Zdaje sobie sprawe ze jest inny mental i taktyka, sklad nie zawsze. Nie ma tez matematyki kombinowanej. Natomiast co do pewnosci to pewny bym nie byl bo w zyciu sa pewne tylko dwie rzeczy jak to ktos kiedys powiedzial. Nie takie rzeczy juz w pilce widywano zreszta mam nadzieje ze ktos ze sztabu trenerskiego naszej reprezentacji czyta forum i przeczyta Twoj post przed jutrzejszym meczem, szczegolnie te czesc o bramce i staniu w miejscu.Tomusmc pisze: ↑03 gru 2022, 23:52
Zawsze faza grupowa jest inna od fazy pucharowej. Jestem pewien, że Portugalia nie przegrałaby z Koreą, Brazylia z Kamerunem, a Niemcy z Japonią jakby to była 1/8. Tutaj wjeżdża inny mental, taktyka, skład. Piłkarze są nastawieni na awans bo obrona Częstochowy nic nie da i ustawienie defensywne też. Jak stracą bramkę to jak odrobią? Stojąc w miejscu? W meczu z Argentyną piłkarze czy rzecznik mówili po meczu, że wiedzieli o tym co się dzieje w drugim meczu i zapewne nie wjeżdżali z piłkarzy z Argentyny bo bali się żółtych kartek. Niestety dla widzów taka była waga tego spotkania
MothToAFlame
yedraz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio