daj spokoj, to co odwalilismy w tej akcji... brak slow. glik tez dobry
ogladam jeszcze te swietna akcje pod koniec 1 polowy i nie moge przebolec ze to nie wpadlo..
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 04 gru 2022, 20:42
daj spokoj, to co odwalilismy w tej akcji... brak slow. glik tez dobry
WKB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 04 gru 2022, 20:42
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piekie(L)ny » 04 gru 2022, 20:44
Bo Bielik to rzeczywiście talent tylko, że koleś to chodząca kontuzja. Długo się leczył w wieku który jest bardzo ważny w rozwoju młodego piłkarza. To dlatego Arsenal go skreślił.Hersk pisze: ↑04 gru 2022, 20:40Wzdychanie do Bielika nie jest uzależnione umiejętnościami Bielika tylko dramatycznym Krychowiakiem, który miał poprawny turniej. Bo ilu z nas widziało w akcji Bielika? Szczerze. W ilu meczach? Ciągle mówimy jaki to talent, bo gość faktycznie ma talent, ale czy aż taki? Ile meczów w dorosłej kadrze zagrał i ile dobrych?
Bielik w naszych oczach był takim wannabe, który miał zbawić środek pola, a nie było ku temu wielu logicznych przesłanek.
Piekie(L)ny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 04 gru 2022, 20:48
to jest przywalanie się do formy z pominięciem treści. To tak jakbyś dyskredytował najlepszą merytorycznie wypowiedź, bo ktoś zrobił błąd ortograficzny, zupełnie pomijasz meritum, a czepiasz się szczegółów. Akurat tu trochę poleciałeś.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 04 gru 2022, 20:48
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 04 gru 2022, 20:50

Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 04 gru 2022, 20:50
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 gru 2022, 20:50
Do treści się nie odniosłem, gdyż się zgadzam. Z czym tu polemizować?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piekie(L)ny » 04 gru 2022, 20:55
PAX Panowie. Ja wybaczam clonerowi i przepraszam za obraźliwe słowa wobec Niego. Poniosło mnie, bo jeszcze się gotuje wszystko we mnie.cloner pisze: ↑04 gru 2022, 20:50Do treści się nie odniosłem, gdyż się zgadzam. Z czym tu polemizować?
A błąd rażący, na poziomie 3 klasy szkoły podstawowej.
Piekie(L)ny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 04 gru 2022, 20:59
Krychowiaka szanuję za umiejętność pokrycia swojego sektora, odbiór i krycie. Typowy tępy przecinak. Problem w tym, że poprzedni managerowie kazali mu podawać dalej niż do najbliższego zawodnika, a gra piłką to jego nemesis... Bielik jeszcze może go zastąpić, ale obecnie Krycha to niestety nasza najlepsza 6, gdy Klich jest kontuzjowany. Moja nadzieja na przyszłe dwa turnieje to trio Klich/Bielik, Moder, Zieliński. Mamy trochę młodych, ale niestety też średnio widzę przyszłość. Nikt nie rysuje się na takich katów reprezentacyjnych, ale to naprawdę może wyjść z roku na rok.DDK pisze: ↑04 gru 2022, 20:50Sorry, ale masa ludzi pisała o Krychowiaku, żeby dał juz spokój, żeby kończył kariere i narzekali na Michniewicza, że go powołuje. Dużo osób pisało, że każdy inny piłkarz nie zagra gorzej od niego, a tutaj widzimy, że wchodzi Bielik, czyli potencjalnie drugi/trzeci piłkarz na tej pozycji i widzicie jak się kończy. Prawda taka, że nie mamy następców ani Lewego ani następców Kuby/Grosickiego ani następcy Krychowiaka. Jak nic się nie odmieni to za 3-4 lata będziemy mieli wielkie problemy.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 04 gru 2022, 21:04
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 04 gru 2022, 21:07
Chciałbym zobaczyć reakcje na ten mecz w jakimś zakładzie karnym. Czy im też się tak podobało.
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 gru 2022, 21:08
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 04 gru 2022, 21:10
No mamy najlepszy wynik od 35 lat, więc to chyba nie jest wstyd? Gralismy w grupie dramatycznie, ale ogólnie osiągnęliśmy bardzo dobry wynik jak na nasze możliwości i może być tak, że za 30 lat będziemy wspominać wynik na tym turnieju.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 04 gru 2022, 21:12
Eyesmon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio