Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 29 sty 2006, 19:05
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 29 sty 2006, 19:07
Youth Mesiash
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 29 sty 2006, 19:13
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 29 sty 2006, 19:18
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 29 sty 2006, 19:53
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 29 sty 2006, 20:09
Youth Mesiash

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 29 sty 2006, 20:20
No co Ty, Barcelony. Od urodzenia. Widziales? Prowadzimy 1-0 na Majorce.ZameR pisze:Fan Realu [chyba]
Ja tam nie zaluje, zdrowszy jestem.ZameR pisze:Jest moderatoream ale tylko w działach niezwiazanych z piłką a szkoda...
Jak juz kiedys pisalem - widac, ze jestes tu krotkoZameR pisze:jak już kiedyś pisałem jest mistrzem gadki na tym forum
Masz mniej niz 15 lat? Nie uwierze.ZameR pisze:jest starszy odemnie..
My really name is Marcinkiewicz. Kazio, Marcinkiewicz.ZameR pisze:Jest mocno zaangażowany w polityke
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 29 sty 2006, 20:35
ossy
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 29 sty 2006, 20:44
harni7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 sty 2006, 20:44
Krzysztof Jarzyna pisze:Jezeli zapomnisz napisac - "Pomincie mnie" to nikt nie pomysli, zeby pominac
Dlatego - "Pomincie mnie"
ktos tu chce być kontrowersyjnyossy pisze:Krzysztof Jarzyna-chyba nie chce być fajny, więc będzie bombowy. Bardzo go lubie, podobają mi się jego riposty. Fan Realu, nie lubi Busha który mu pewnie czyms podpadł.
Byłbym zapomniał, jest szefem wszystkich szefów.
albo jeszcze, choć to chyba nie żart, tylko po prostu opisossy pisze:Ostatnio wciągnięty przez filmy akcji [south Park<joke>].
Opisuje kazdego maksymalnei 2 wierszami tekstuossy pisze:Chyba jest tu dość krótko bo jest ze składu B
alleluja - podziękowania na priva kierowaćossy pisze:Sami tego chcieliście. Przez najbliższe...nie wiem ile, moja fajna noga nie postanie w tym temacie. Idę. Pa. Cześć. Narazie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 29 sty 2006, 20:49
Nigdzie z nim nie idefieldy pisze:
może przytocze jeden :albo jeszcze, choć to chyba nie żart, tylko po prostu opisossy pisze:Ostatnio wciągnięty przez filmy akcji [south Park<joke>].:
Ja tylko opisałem go tak, jak on opisał Baggaossy pisze:Chyba jest tu dość krótko bo jest ze składu B![]()
Sami tego chcieliście. Przez najbliższe...nie wiem ile, moja fajna noga nie postanie w tym temacie. Idę. Pa. Cześć. Naraziefieldy pisze: Opisuje kazdego maksymalnei 2 wierszami tekstupewnie szkoda mu keyboarda na dłuższe wywody, lub oleju w głowie żeby coś samemu wymyśleć. A przecież wystarczy wejść w profil i : "kopiuj" "wklej" "kopiuj" "wklej" "kopiuj" "wklej" "kopiuj" "wklej"
EDIT.Zmieniłem zdaniefieldy pisze: alleluja - podziękowania na priva kierować![]()
fieldy pisze: P.S. harni [czy jak cie tam zwą] moze zabierzesz sie z nim co ?
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 sty 2006, 22:22
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 29 sty 2006, 22:29
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 sty 2006, 22:30
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio