New Star Soccer 3 - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
hellas
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hellas » 21 sty 2006, 10:39

ja nie moge to tylko ja mam jakis zjebany komp albo cos zle robie
szlak by to :(

ustawiam pierw um techniki itd potem jest imie i nazwisko w nicu nic nie ustawiam tylko narodowsc zmieniam wybieram lige klub potem przechodze te testy w klubie zatrudniaja mnie daje Registration/enter reg code i pisze ze ten numer nie jest dla umut deleri

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 21 sty 2006, 11:58

hellas pisze:umut deleri

Albo literówka albo to jest Twój problem :wink:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
hellas
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hellas » 21 sty 2006, 12:13

mam prosbe rotnok moze to wypali zrobilsbys mi dwoch zawodnikow ??
zarejestrowal zawevowal i dal na serv tego seva plz :oops:
mianowice Napastnik Lechi gdansk
i pomocnik sloaska wroclaw :?:

Awatar użytkownika
saviola
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: saviola » 21 sty 2006, 12:19

hellas pisze:mam prosbe rotnok moze to wypali zrobilsbys mi dwoch zawodnikow ??
zarejestrowal zawevowal i dal na serv tego seva plz
i pomocnik sloaska wroclaw
Dobry pomysł :wink: . Szkoda ze sam na to nie wpadłem.
hellas pisze:ja nie moge to tylko ja mam jakis zjebany komp albo cos zle robie
szlak by to
Jak ściągnąłeś wersje 3.09 i nadal nie działa Umut Dereli to niewiem o co chodzi.

Awatar użytkownika
hellas
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hellas » 21 sty 2006, 12:53

saviola pisze:
hellas pisze:mam prosbe rotnok moze to wypali zrobilsbys mi dwoch zawodnikow ??
zarejestrowal zawevowal i dal na serv tego seva plz
i pomocnik sloaska wroclaw
Dobry pomysł :wink: . Szkoda ze sam na to nie wpadłem.
hellas pisze:ja nie moge to tylko ja mam jakis zjebany komp albo cos zle robie
szlak by to
Jak ściągnąłeś wersje 3.09 i nadal nie działa Umut Dereli to niewiem o co chodzi.
wiem ze dobry pomysl a te sevy ty bys mi zorbil plz
nie wiem moze za duzo virusow i chodziuc nie chce ;]

mardal
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mardal » 25 sty 2006, 17:52

heja mam wersje 3,02 i probuje wklepac ten kod z kolega Brunhoso ale nie dziala. dysponuje ktos kodem do tej wersji ?? moze ktos bylby laskaw udostepnic wersje 3,09?? dzieki za pomoc pozdrawiam

Awatar użytkownika
robinho14
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Pytanko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robinho14 » 25 sty 2006, 18:13

Powiedzcie mi o co w tej grze chodzi bo szukam czegos fajnego ale nie moge zadnej fajnej znalezc.(powiedzcie cos o grafice ogolnych celach i zasadach)

Awatar użytkownika
Muki
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Muki » 28 sty 2006, 15:48

saviola mam wersje 3.11, żaden z w/w podanych key'ów nie dziala ;( btw. nie moge z twojego linka sciagnać NSS-a... Pisze - please wait 3 minutes, kiedys pisalo 81 minutes. Dalem kumplowi z sieci - mial to samo, tylko inaczej z czasem. Dalem koledzie z neostradą - i też sie nie sciagalo, mimo ze nie mial czasu oczekiwania. nie wyskakiwalo okienko - zapisz na dysk ;( HELP ME ;) gra mnie piekielnie wciagnela!! 10 meczy, w dwóch ostanich 5 goli, odrazu gwiazda, kasa, prasa w niebo mnie wznosi i wogle - a tu zonk ;) czekam na pomoc...

pitkin83
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pitkin83 » 30 sty 2006, 12:57

plz should someone upload already cracked version on megaupload or elsewhere? thnx

plz moze niekto uploadnut niekam na megaupload alebo hocikam uz cracknutu verziu?

Awatar użytkownika
saviola
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: saviola » 30 sty 2006, 15:52

mardal pisze:moze ktos bylby laskaw udostepnic wersje 3,09??
Zobacz na samą górę na mój post z Pią 20.01.2006 22:59 :roll: . Jest to wersja 3.09 z pewnością działająca.
robinho14 pisze:Powiedzcie mi o co w tej grze chodzi bo szukam czegos fajnego ale nie moge zadnej fajnej znalezc.(powiedzcie cos o grafice ogolnych celach i zasadach)
Gra polega na kierowaniu poszczególnym zawodnikiem zarówno w trakcie meczu jak i w życiu osobistym. Na samym poczatku tworzysz swojego grajka i wybierasz klub w którym chciałbyś rozpocząć kariere (jest bardzo dużo dostępnych lig, w tym I i II liga Polska z obecnego sezonu). Następnie przychodzisz do tego klubu na testy.
Ogólnie gra jest ciekawa. Jest możliwość gry zarówno w klubie jak i reprezentacji.
Tak więc mozna życzyć tylko udanych meczy :wink:
Muki pisze:nie moge z twojego linka sciagnać NSS-a... Pisze - please wait 3 minutes, kiedys pisalo 81 minutes. Dalem kumplowi z sieci - mial to samo, tylko inaczej z czasem. Dalem koledzie z neostradą - i też sie nie sciagalo, mimo ze nie mial czasu oczekiwania. nie wyskakiwalo okienko - zapisz na dysk
Hmmmmm......Przed chwilą próbowałem ściągnąć i wszystko jest ok. Z tego co pamiętam to Hellas też nie miał problemów. U mnie wyskakuje okienko "zapisz na dysk" i wszystko jest w porządku :roll: . Nic tylko życzyć powodzenia. Jak nadal jakieś problemy to skontaktuj sie ze mną na gg :wink:

plz should someone upload already cracked version on megaupload or elsewhere? thnx

plz moze niekto uploadnut niekam na megaupload alebo hocikam uz cracknutu verziu?
Heh. Powiedz normalnie o co Ci chodzi. Moze jeszcze wspomnisz że jesteś z zagranicy i nie znasz dokładnie języka polskiego :?: :lol: :roftl3:

pitkin83
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pitkin83 » 30 sty 2006, 16:12

Ide o to ze ak tebe to ide v poriadku tak by si tu svoju verziu mohol niekam dat na megaupload a skusim ze ak ju stiahnem a spustim ci pojde aj mne.

ide o to ze nevjem ci ten serial number zapisuje niekam do registrov alebo nie

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 30 sty 2006, 17:19

saviola pisze:

Heh. Powiedz normalnie o co Ci chodzi. Moze jeszcze wspomnisz że jesteś z zagranicy i nie znasz dokładnie języka polskiego :?: :lol: :roftl3:
Eh wez sie człowieku opanuj - co Cie tak rozbawiło? sam trafiłem na ten temat przez google, więc tak samo mógłby tu trafić ktoś z za granicy. Poza tym napisał po angielsku i po czesku (chyba ?). Tak czy inaczej jak nie zrozumiałeś to mogę Ci przetłumaczyć "NIECH KTOŚ UDOSTĘPNI SKRAKOWANĄ WERSJE NA JAKIŚ SERWER" (wer sproszczona) Naprawde to nie wielka filozofia rozszyfrować coś takiego... Mówie to bo koleś próbuje się z wami dogadać a tu go wyśmiewają...

Swoją drogą dzięki za link

PS. Mam nadzieję że jak po kilku miesiącach odwiedziłem to forum to nie będą mnie znów jakieś "chłopaczki" wyzywać od blokersów :>

pitkin83
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pitkin83 » 30 sty 2006, 17:25

po anglicky a po SLOVENSKY nie po cesky :P

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 30 sty 2006, 18:20

Gierka ekstra śmiga na tym serialu - gram w legii - strzeliłem gola cracovii w debiucie ;]

Awatar użytkownika
saviola
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: saviola » 30 sty 2006, 18:24

Spoko blokersik :P .

Rozbawił mnie jego post :roll: . A tak wracając do sprawy to chodzi mu o to żeby walnąć np. na Megaupload spakowanego NSS 3.09 :?:
player pisze:Naprawde to nie wielka filozofia rozszyfrować coś takiego
Prosze Cię bardzo. Możesz mi to przetłumaczyć bo jakoś teraz nie moge sobie poradzić:
pitkin83 pisze:Ide o to ze ak tebe to ide v poriadku tak by si tu svoju verziu mohol niekam dat na megaupload a skusim ze ak ju stiahnem a spustim ci pojde aj mne.

ide o to ze nevjem ci ten serial number zapisuje niekam do registrov alebo nie
Witamy kolege ze Słowacji :!: :!:

:twisted: :twisted: :twisted: RODŁO KWIDZYN & SPARTA BRODNICA & LEGIA CHEŁMŻA :twisted: :twisted: :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”