Lost - Zagubieni [serial] - Strona 12

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 29 sty 2006, 22:33

Pisakk pisze:Dobra Bonso, ale właśnie po to powstał osobny temat, aby gadać o odcinkach II sezonu. Ja na Twoim miejscu nie oglądałbym tego tematu ani innych stron o tym jak nie chcesz się przez przypadek czegoś dowiedzieć (mnie już pare razy przez ciekawość "udało" się dowiedzieć niektórych rzeczy

Dobra, ale temat jest ogólnie o drugiej serii. Wiadomo, że drugiej serii wyszło na razie 12 odcinków, nie każdy oglądał wszystkie. Z tego co piszesz, można dojść do wniosku, że dla każdego odcinka powinien być oddzielny temat ;) ja już mówiłem, pewnie bym miał teraz obejrzanych co najmniej 9 odcinków, ale przez jakiegoś debila obejrzałem tylko 4. No cóż, może poprostu postarajcie sie na początku posta pisać o którym odcinku piszecie, bo nie tylko ja mam takie problemy, mecik podobno tez obejrzał tylko 4 odcinki, a niestety czasami można się dowiedzieć niechcianych rzeczy ;)
Gomez pisze:skad to info Question ja na jednym forum Lost dowiedzialem sie ze 13 odcinek 1 lutego Idea

w tym tygodniu na ABC mają wyemitować 18 odcinek pierwszej serii nie wiadomo czemu, a 13 będzie w następnym tygodniu ;)

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 30 sty 2006, 9:38

Bonso pisze: mecik podobno tez obejrzał tylko 4 odcinki, a niestety czasami można się dowiedzieć niechcianych rzeczy
juz 6 :D wczoraj wieczorem zobaczyłem 2 i znowu były bardzo ciekawe... narazie się nie będe wypowiadał... ale sie działo, na koniec 6/go.... ! Będzie ciekawie ! :?

Gomez - fakt faktem... tylko wiesz, na drzwiach tego włazu też był napis...
pewnie wiesz o jaki chodzi.... porównaj sobie te 2 włazy... nie widzisz różnicy ?!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 sty 2006, 9:56

Ktoś tu kiedyś chciał sobie ściągnąć lost2 ale z dubingiem ...
narazie w necie znalazłem jeden odcinek (z każdym kolejnym na AXN będzie udostępniany w internecie)

http://www.osiolek.com/?kat=seriale_zag

oczywiscie trzeba mieć zainstalowany program emule

Ps. też jestem fanem tego serialu mimo iż się nie wypowiadam w tym temacie :]

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 30 sty 2006, 13:12

taka sugestia, jak zaczynacie pisać posta to wyszczególnijcie o którym odcinku piszecie dzieki temu ten kto go nie oglądal, przeskoczy sobie waszą wypocinkę : )

ja własnie oglądnąłem 8 i 9 odcinek LOST i musze przyznać, że bardzo zaciekawiła mnie akcja z tym filmem odnalezionym na 2 czesci wyspy, oraz oczywiscie chyba już całkowite oczyszczenie "Kate" - do którego przyczyniła sie jej opieka nad Sawjerem, Pisakk i Gomez już chyba po odcinku 10 , mam nadzieję, że dowiem się w nim o czym rozmawiał syn z ojcem : )

jaka u Ciebie pogoda ? : D

Awatar użytkownika
Capik
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Capik » 30 sty 2006, 15:15

jesli ktoś szuka 10 pierwszych odcinków LOST 2 niech zajży na www.rafik39.fora.pl

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 30 sty 2006, 17:09

meecik_mks pisze:e sie działo, na koniec 6/go.... !

oj działo się działo :D Właśnie skończyłem oglądać...i zaczynam za chwilę siódmy :D to będzie 3 dzisiaj...ale co tam oglądam wszystko na raz, na kompie mam tylko 8, więc pewnie będę musiał czekać na następne :( Jak na razie jest świetnie ;)

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 30 sty 2006, 18:02

Bonso pisze:oj działo się działo
Tylko, że to chyba nie to co myślimy...

6. Moim zdaniem, Anna Lucia nie celowała do Shannon... co nie zmienia faktu, że ją trafiła... ale celowała do czegoś innego... czegoś co być może chciało zaatakować Shannon... ale nie jestem pewien... to taka moja teoria przed obejrzeniem 7/go odcinka... ciekawe co Said zrobi !! :twisted:

P.S ci którzy już widzieli 7y odcinek, i wiedzą, że się myle, niech nie piszą tego... :)

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 30 sty 2006, 18:04

Elo elo mam odcinki sciagniete ze stronki http://www.fansites.org.uk/lost/misc2.php a napisy z http://napisy.gwrota.com/index.php?page=27 i jak odtwarzam w All Playerze to film normalnie dziala ale napisy nie chca mi dzialac do filmu :( :( :( juz nie wiem co jest :( :( :( :( :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 30 sty 2006, 18:10

meecik_mks pisze:to taka moja teoria przed obejrzeniem 7/go odcinka... ciekawe co Said zrobi !! Twisted Evil

7 odcinek gówno Ci da :P własnie jestem po nim :P zaczynam oglądać 8, niestety ostatni z tych na dysku :(, ale dowiem sie co z Shannon ;)
A co do 7...sporo sie dowiedziałem, chyba najwiecej dotychczas ;) Dobra jestem zafscynowany serialem i oglądam dalej :D
Pozdro :D

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 30 sty 2006, 18:54

Bonso pisze:7 odcinek gówno Ci da własnie jestem po nim zaczynam oglądać 8, niestety ostatni z tych na dysku , ale dowiem sie co z Shannon
A co do 7...sporo sie dowiedziałem, chyba najwiecej dotychczas Dobra jestem zafscynowany serialem i oglądam dalej
Pozdro

hehe :D ja czekam na brata i siadamy przed kompem :D skoro mówisz, że najwięcej się dowiedziałeś to zobaczymy :D ja mam na kompie 10 odcników... 2 musiałem usunąc bo napisy nie pasowaly... :)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 30 sty 2006, 19:00

ja mam na kompie 8 odcinków i wszystkie obejrzane :] 9 będzie mam nadzieje juz jutro :-) a 10 pewnie dopiero koło piątku :(
No więc
Spoiler DO 8 ODCINKA

Wiele się dowiaduje, właściwie wiele wiadomo o drugiej grupie rozbitków, koniec 8 odcinka to złączenie grup (normalnie jak w jakimś reality-show)...śmierć Shannon...wielka szkoda, ale cóż przynajmniej jest dramaturgia. Ciekawe co będzie z Sawyerem, moim zdaniem wyzdrowieje i zmieni się na lepsze :P Jack pamięta Ane-Lucie ciekawe co dalej z nimi. Ogólnie drugi sezon do 8 odcinka świetny, czekam z niecierpliwością co będzie dalej ;) Dlaczego ja mam tak wolny net :P ?

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 30 sty 2006, 20:55

scena, która nie została wyemitowana w ostatnim odcinku sezonu pierwszego LOST pomiedzy Chalriem i Kler, którzy rozmawiają o tajemniczej francusce... taki mały bonusik odemnie, milego sciagania...

http://rapidshare.de/files/12186696/gma ... e.mpg.html

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 30 sty 2006, 21:17

meecik_mks pisze:2 musiałem usunąc bo napisy nie pasowaly... :)
to nie lepiej zamiast usuwania filmu...usunac napisy i poszukac nowych... co do polaczenia grup...to calkiem ciekawie potocza sie losy grubaska i pewnej pani

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 30 sty 2006, 21:23

http://osiolek.com/?id=9326 Z tej strony moge se sciągną kod aby sciągać przez osiołka ale nie wiem co mam zrobić jak wejdę na tę stronę...pomóżcie....

Awatar użytkownika
ostry66
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 30 sty 2006, 22:12

http://www.fansites.org.uk/lost/misc2.php
Z tej strony mozna wszystkie odcinki sciagnac ktore sie do tej pory pojawily, sa to plliki formatu rmvb dlatego zajmuja ok 150mb. Napisy do nich mozna spokojnie sciagac z www.napisy.org tylko te do wersji rmvb.
Ja obejrzalem do tej pory 9 odcinkow 2 serii i jest bardzo ciekawie. 8 odcinek byl moim zdaniem slabszy ale juz 9 wnosi wiele ciekawego do calej historii.

Szkoda tylko ze kolejny 13 epizod bedzie dostepny po 8 lutym, a na pozostale 10 (w sumie 2 seria ma 23 odcinki, ostatni podobno trwa 2h) przyjdzie nam poczekac jeszcze kilka miesiecy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”