eEE, no co wy? A moge jeszcze raz do ankiety??'Piotrek' pisze:Madre,nie madre byleby skutecznek@li pisze:zglosi sie taki miqus jeden z drugim i dostanie range, mądre to
Piotrek zawsze wiedziałem że jesteś fajny, więc jak??
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 30 sty 2006, 19:38
eEE, no co wy? A moge jeszcze raz do ankiety??'Piotrek' pisze:Madre,nie madre byleby skutecznek@li pisze:zglosi sie taki miqus jeden z drugim i dostanie range, mądre to
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 30 sty 2006, 20:11
'Piotrek' pisze:Poprosiłem moderatorów,aby jako zachęte do zgłaszania się do ankiety, dawali ochotnikom rangi(pozytywne) i ku mojemu zaskoczeniu zgodzili się!!!!11
Krzysztof Jarzyna
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sty 2006, 20:37
ta, akurat - rangi sa zepsute - zamiast rang dostaje sie 5 WP'Piotrek' pisze:Poprosiłem moderatorów,aby jako zachęte do zgłaszania się do ankiety, dawali ochotnikom rangi(pozytywne) i ku mojemu zaskoczeniu zgodzili się!!!!11
Tak więc każdy chętny nie zgłosi się w tym temacie do ankiety, a range jaką chce mieć niech prześle mi na priva, żeby nie zasmiecać twematu.
ale się wkręcic dałeśk@li pisze:Czyli teraz czekamy tylko na: bande grafomanow i nabijaczy pod wodza Dombrosia czy innego blanta... a w sumie, mam to w dupie, koniec tematu, pomysl w\g mnie do bani, ale zapewne przyniesie rezultaty.
Pozdrawiam.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 sty 2006, 22:46
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 sty 2006, 23:04
Czyli co? wycofujecie się teraz... a HB już sobie range wymyśliłKrzysztof Jarzyna pisze:Piotrek - na pewno potrzeba Ci takich typow, ktorzy poleca na rangi?No ale mniejsza z tym, reklama dzwignia handlu, chociaz reklama wprowadzajaca w blad jest czynem nieuczciwej konkurencji
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 sty 2006, 23:09
A czy jest jeszcze sens? już dwa razy próbowałem i dwa razy się nie udało'Piotrek' pisze:Mam rozumieć, że zgłoszenia bagga i tomusa są aktualne?
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 sty 2006, 23:16
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 31 sty 2006, 20:32
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 31 sty 2006, 20:55
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 31 sty 2006, 22:52
Youth Mesiash

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 lut 2006, 0:04
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 lut 2006, 13:16