DERBY !!! i tylko derby !!!

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

DERBY !!! i tylko derby !!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 paź 2004, 22:38

Juz za tydzien wielki mecz.Pomyslalem ze warto zalozyc temat bo jest to nie liche wydarzenie.Dzielcie sie tutaj swoimi opiniami bez klotni i wyzywania sie.Juz na wstepie ustalamy ze Milan jest dobry a Inter cienki i niech tak zostanie :lol:

Dobra przejdzmy do rzeczy.Na przelomie ostatnich lat Inter zazwyczaj zbiera baty w derby ze przypomne tylko 3:1 i 3:2 (Inter prowadzil 2:0 do przerwy) w tamtym sezonie.Derby w tym roku stoja pod znakiem dwoch wielkich snajperow i indywidualnosci.Z jednej strony Shevchenko z Milanu ktory jesli dobrze licze ma 11 goli w derby juz a z drugiej strony Adriano.Dodatkowy smaczek to to ze obaj zawodnicy maja po tej kolejce po 5 bramek i powaznie walcza o krola strzelcow.
W niedziele szykujemy popcorn cos do picia rozwalamy sie wygodnie w fotelu i ogladamy mam nadzieje wielki mecz.
Ja dodatkowo puscze prawdopodobnie singielka na Milan u buka.Nie znam jeszcze kursow ale rzuce.
Niech wygra lepszy czyli Milan.Mediolan jest nasz.FORZA MILAN.

Awatar użytkownika
kicinov
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kicinov » 17 paź 2004, 23:08

oczywisci wygra AC MILAN tylko ile ja mysle ze bedzie 2-1

Awatar użytkownika
PhoEniX
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PhoEniX » 18 paź 2004, 12:45

Na nasza korzysc swiadcza ostatnie wyniki jakie padaly w derby. Choc przed nami ciezki mecz z Barcelona i na mecz z Interem juz mozemy byc niezle podmeczeni. Ale nie ma co sie martwic z taka lawka rezerwowych. Stawiam na wynik 3:1
Marzenie to powtorka 11.05.01 :twisted:
:forzamilan:

ps. mozna u was zmienic range na Milanista ??
z gory dziekuje :)

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Co to ma byc?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 18 paź 2004, 18:21

"Chlopaczek" zmienil nazwe topiku z "wazniejsze mecze" na "Derby,tylko derby",ale moje pytanie pozostaje takie same.Jezeli tresc tego topiku jest o tych dwoch wloskich klubach,wtedy powinnien znalesc sie w lidze wloskiej,tak mi sie wydaje.Jezeli jest wogole o derbach,to napisz to prosze w poscie,ze mowa jest o wszystkich derby.Prosze o odpowiedz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Re: Co to ma byc?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 paź 2004, 18:30

MLSoccer pisze:"Chlopaczek" zmienil nazwe topiku z "wazniejsze mecze" na "Derby,tylko derby",ale moje pytanie pozostaje takie same.Jezeli tresc tego topiku jest o tych dwoch wloskich klubach,wtedy powinnien znalesc sie w lidze wloskiej,tak mi sie wydaje.Jezeli jest wogole o derbach,to napisz to prosze w poscie,ze mowa jest o wszystkich derby.Prosze o odpowiedz.
Odpowiedz jest prosta i bolesna.Nie ja zmienilem nazwe nie mam uprawnien nie jestem modem.Pierwotnie czyli wczoraj ten temat byl w dziale Wlochy pod nazwa "24 10 2004 DERBY MEDIOLANU" Jeden z modow w ogole zamknal ten temat ale pogadalem z nim i go przeniosl tutaj (wolalem zeby zostal w dziale Wlochy bo jest jego integralna czescia) i zmienil nazwe.Jest to temat tylko o derby Mediolanu (inaczej niz nazwa wskazuje) i chcialbym zeby pisano tutaj tylko o tym meczu ale jak mowie na nazwe tematu mialem maly wplyw..Zresta wejdz na temat "Ostrzezenia" gdzie tez o tym napisalem.

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 18 paź 2004, 19:01

Ta odpowiedz jest w 100% wyczerpujaca i wiem teraz o co chodzi w tym topiku.Dziekuje.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 19 paź 2004, 19:49

No wiec, najwazniejsze derby w najblizszym czasie to chyba w lidze włoskiej beda. Ja stawiam na 2:2 :) Milan szybko zdobedzie prowadzenie, ale Adriano wyronwa. Inter-Milan 2:2

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 20 paź 2004, 12:23

Ja oczywiście kibicuję Interowi ze wszystkich sił :D. W końcu przełamiemy złą passę i wygramy.

Ostatnimi czasy udało nam się pokonac Milan w sezonie 2001/2002 1:0. Bramkę zdobył Christian Vieri.....udem. Czas wyrównać porachunki. Myślę, że Adriano da radę pokonac kilkakrotnie Didę.

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 20 paź 2004, 13:56

mysle ze derby wygra Inter dzieki Adriano ten zawodnik jest w niesamowitej formie

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 20 paź 2004, 15:36

ADRIANO SAM DERBÓW NIE WYGRA MOIM ZDANIE MILAN SOBIE PORADZI Z INTEREM KTÓRY NIEDAŁ RADY ROMIE NA WYJEŻDZIE (3;3)
SPOKOJNIE MILAN POWINIEN WYGRAĆ 1:0 SCHEVCZENKO 64 MIN. :):):)

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 20 paź 2004, 15:56

z Adriano w skladzie Inter jest skazany na zwyciestwo. 3:1 :D

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 paź 2004, 22:34

Derby w tym roku zapowiadaja sie po prostu fantastycznie.Juz nie moge sie ich doczekac.Inter dzisiaj rozgromil mistrza Hiszpanii a Milan pokonal Barcelone.Bedzie widowisko.

Awatar użytkownika
PhoEniX
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PhoEniX » 21 paź 2004, 13:15

Agnieszka pisze:Ja oczywiście kibicuję Interowi ze wszystkich sił :D. W końcu przełamiemy złą passę i wygramy.
Wiec zycze powodzenia :D niech wygra lepszy. Mnie sie wydaje ze najlepszymi pilkarzami beda Kaka i Crespo. I jak zawsze licze na geniusz Shevy. Co do Adriano, napewno to swietny pilkarza i napewno bedzie mial ciezko...

Awatar użytkownika
neo007
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 21 paź 2004, 15:37

AC MILAN

Awatar użytkownika
MiRas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 21 paź 2004, 15:55

Ja oczywiście całyms ercem za Interem, taką rzeź jaką Inter urządził na Mestalla to ho ho... no, ale jeden mecz nie jest zwiastunem drugiego, widać, jednak, ze Inter łapie wiatr w żagle... Milan wygrał z nie byle kim, bo z barcą, która odniosła pierwszą porażkę w tym sezonie... dla przypomineina Inter jednak nie przegrał w tym sezonie żadnego meczu ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”