co do poszukiwan Walta, to brodacz mowil do Jacka, "nic mu sie nie stanie, i napewno nas nie znajdzie" kto wie czy nie mial na mysli jakiejs ciekawej kryjowki.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 01 lut 2006, 17:25
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 01 lut 2006, 17:29
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 01 lut 2006, 17:35
Gomez pisze:co do poszukiwan Walta, to brodacz mowil do Jacka, "nic mu sie nie stanie, i napewno nas nie znajdzie" kto wie czy nie mial na mysli jakiejs ciekawej kryjowki.
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 01 lut 2006, 19:37
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 01 lut 2006, 20:53
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 02 lut 2006, 10:20
Baqu pisze:sam nie wiem, ale jakos ta Twoja wersja nie przypada mi do gustu, chociaż jest bardzo ciekawa, i dobrze przez Ciebie wyjaśniona - szczególnie jeżeli chodzi o te głosy.
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 02 lut 2006, 12:55
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 02 lut 2006, 14:59
Pisakk pisze:Mnie się ona wydaje prawdopodobna, ale jednak jest pare rzeczy, które by się z nią nie zgadzało.
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 02 lut 2006, 15:12
meecik_mks pisze:Pisakk pisze:Mnie się ona wydaje prawdopodobna, ale jednak jest pare rzeczy, które by się z nią nie zgadzało.
prawdopodobna ale zaprzeczona przez realizatorów LOSTa... czytałem o tym... a słyszałem, jeszcze taka teze, że LOCK jest zakładnikiem wyspy... za to, że może chodzić musi wykonywać jakieś zadania itp....co wy na to...
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 02 lut 2006, 16:06
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 02 lut 2006, 20:01
Baqu pisze:hmm musiałbyś to troszke rozwinąć, jak zakładnikiem wyspy, przecież nie można być zakładnikiem rzeczy : ) chyba, że chodziło Ci o bycie zakładnikiem ducha wyspy, ale to też dla mnie nie miałoby sensu.
kiedy zeke to powiedział !! nie przypominam sobie tego...Pisakk pisze:Dorzuciłbym do tej wyliczanki jeszcze stwierdzenie tego brodacza, że "dzieci są teraz w lepszym miejscu" oraz to co powiedział Goodwin po zabiciu Nathan'a - "on nie był dobrym człowiekiem"
Baqu pisze:Moim zdaniem rozwiązanie trzeba szukać w jakimś bardziej realistycznym wyniku, mimo, że istnieje wiele przesłanek paranormalnych - jak ostatnia czarna chmura, czarny koń, chodzenie we śnie Charliego itp itp. Moim zdaniem dużo ostatnimi czasy jest nawiązań do dobra i zła własnie z wymienioną chmurą, gołębiami, znalezioną biblią, zawarciem chrztu... ale nadal nie wiem po co to wszystko : )
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 02 lut 2006, 21:04
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 02 lut 2006, 21:13
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 02 lut 2006, 21:29
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 02 lut 2006, 21:42
www.thelost.xt.pl - tu można ściągnąć.wazi pisze:Tak zachwalacie ten serial, aż mi głupio, że nie widziałem żadnego odcinka... Możecie powiedzieć, czy lecą gdzieś odcinki z pierwszej serii, bo nie za ciekawie oglądać, serial od drugiej serii, jeżeli nie wie sie o co chodzi... I gdzie można ogladać, drugą serię, gdzieś w temacie zauważyłem kanał AXN, czy tam teraz leci...
ossy
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio