Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 sty 2023, 18:08
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 06 sty 2023, 18:10
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 06 sty 2023, 18:10
ten kibic rangersów, chyba ze pomylilem nick
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 06 sty 2023, 18:10
mozliwe xD
WKB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 sty 2023, 18:11
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 sty 2023, 23:35
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 07 sty 2023, 12:47
Chyba nie ma co się zrażać, bo coś ludziom się nie podoba...@Kesz - w sumie to nie wiem czemu tak wiele osób się go tu czepia. Tak, jest specyficzny, ma dziwne poglądy na niektóre tematy, z którymi można się nie zgadzać, jego posty też są dość osobliwe ale nikomu tu nie szkodzi, stara się być aktywny w wielu tematach i mimo niechęci z jaką się często spotyka, dalej walczy. Determinacji mu na pewno nie odmówię.
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 07 sty 2023, 13:11
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 sty 2023, 13:15
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 07 sty 2023, 13:25
ale wiesz, że nikt nie przyczepił się samej krytyki Messiego, tylko słów:
?
dwukrotnie o tym napisałem (nie licząc głosu w plebiscycie) - w temacie szachów i wcześniej w temacie Ligi Narodów. I to było latem poprzedniego roku, nie przesadzajmy już, bo piszesz, jakbym latał za tobą w każdym temacie i się czepiał słówek. Tak, zrobiłem to dwukrotnie (tzn. jak sobie poprzeszukiwałem posty, to tyle znalazłem), bo to jest coś, na co zwróciłem uwagę. Nie wiedziałem, że to taka obraza, nie będę już.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 07 sty 2023, 14:00
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 07 sty 2023, 14:08
Dziwisz się, że ludzie się Ciebie czepiają a sam sobie nie pomagasz pisząc o nich w takim tonie. W dodatku to ciągłe wspominanie o odejściu, rezygnacji z forum. Fajnie, że masz swoje zdanie, ale za dużo szumu wokół siebie robisz a za mało treści.
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 07 sty 2023, 14:33
Wybacz, ale o odejściu z forum wspomniałem jedynie w sytuacji gdy właśnie miała miejsce sytuacja w wątku Realu Madryt (chyba w tym wątku) i teraz, więc jakie ciągłe? A treści to akurat robię aż za dużo a szum robią inni, to ja jedynie jestem debil, że łapie się na prowokacje i wchodzę z tymi ludźmi w dyskusję. Z tym Messim to faktycznie zachowałem się sam prowokacyjnie i jestem świadomy, że miałem na celu tu pójść pod prąd w sytuacji gdzie wszyscy się nad nim spuszczali i o tym już wiele razy wspomniałem, ale nie jest tak, że po Messim jadę przy każdej możliwej okazji, to też akurat efekt tego wyolbrzymiania jakie ma miejsce na forum, tak jak teraz mówisz, że niby ciągle wspominam o odejściu co jest bzdurą, tak samo ktoś wspomniał przy głosach, że przy każdej okazji krytykuje Messiego, co też jest bzdurą - rozumiem, że pozostaje świeży wątek po MŚ, ale nie ma co tego wyolbrzymiać na cały okres czasu, zwłaszcza od momentu jak Messi gra w PSG, to w sumie mam wywalone na tego człowieka i jego poczynania i bardziej jak już o czymś piszę, to działaniach Realu Madryt zarówno na boisku jak też jeśli chodzi o ich politykę transferową. Więc też ktoś koloryzuje wątek narzucając mi, że nadgorliwie coś robię... Nie wiem, może mają szczęście, że trafiają akurat na takie moje posty, albo tylko takie zauważają.Dziwisz się, że ludzie się Ciebie czepiają a sam sobie nie pomagasz pisząc o nich w takim tonie. W dodatku to ciągłe wspominanie o odejściu, rezygnacji z forum. Fajnie, że masz swoje zdanie, ale za dużo szumu wokół siebie robisz a za mało treści.
Kesz
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 07 sty 2023, 14:38
moody
Wróć do „Plebiscyty i rankingi”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio