Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 14 sty 2023, 20:30
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista69 2.0 » 14 sty 2023, 20:35
Myślisz, że gdyby Maldini kupił Enzo Fernandeza, to grałby? On byłby drugim Vranckxem, nie pojechałby nawet na mundial. Pioli ma swoich ulubieńców. Może się walić i palić i dalej będzie nimi grał. Jedyną opcją są kontuzje. Jego ulubieńcy muszą być kontuzjowani.
Realista69 2.0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 14 sty 2023, 20:35
Oglądałem pierwszą połowę na niemieckim dazn a drugą na ps.
stałeś się najbardziej irytującym trolem na forum a człowiekowi w pewnym wieku to nie przystoi.
Wałkowane milion razy,ale chyba trzeba raz jeszcze.
Conrado
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 14 sty 2023, 20:40
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista69 2.0 » 14 sty 2023, 20:48
Pioli musi wygrać z Interem, bo stołek zachwieje się. Później jest Lazio, Sassuolo, znowu Inter, Torino, Tottenham. Jeśli nawali, to w połowie lutego wyleci, żeby można było ratować top4. Czarno to widzę.
Realista69 2.0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 sty 2023, 21:00
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 14 sty 2023, 21:06
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 sty 2023, 21:12
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista69 2.0 » 14 sty 2023, 21:16
Wyżej napisałem odpowiedź. Nieważne kogo by miał. Pioli ma swoich ulubieńców i nimi gra. Nawet kupno Enzo Fernandeza nic by nie dało, bo przed nim byłby Krunić. Argentyńczyk byłby nieograny. Tu jest problem. Dlaczego Thiaw siedzi? Jak już dostał szansę to źle się prezentował? Kolejnym problemem jest, że gra tym nieszczęsnym ustawieniem 4231. Dzisiejsza prawa strona to nawet nie poziom dolnej tabeli Serie A.
Realista69 2.0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 14 sty 2023, 21:31
w meczu z Torini miał grać na szpicy ale tam biegał Pobega a Belga ciągnęło bardziej w głąb boiska,tak więc nie mam pojęcia jaka jest jego nominalna pozycja ale myślę że z pewnością nie 9 i nie skrzydło.
To jest zadanie dla Sherlocka Holmesa żeby uzyskać odpowiedż w tej sprawie,aczkolwiek nawet kiedy już dostał szansę to szału nie było,do tego podobno Pioli powiedział że po prostu przegrywa rywalizację.
Może to samo co z Adlim ?
No przecież tez kilka razy pojawił sie na boisku,ale na kolana swoimi występami nie rzucił.
To już byłby akt desperacji
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 14 sty 2023, 21:43
Jak umiesz liczyć,a zapewne umiesz, to jak myślisz, ile lat po rozdawnictwie PISu Tusk będzie kazał zaciskać pasa?
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 14 sty 2023, 21:50
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 sty 2023, 21:56
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LoLoS » 14 sty 2023, 21:58
LoLoS
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio