Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 26 sty 2006, 18:48
harni7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 26 sty 2006, 19:16
Jasne srednia 5.5 przy fajkach i piwie i przy nauce przed sprawdzianami takie bajki to ty mozesz grzecznym dzieciom mowic...harni7 pisze:Ehhh.... pewnie będziecie mówić, że jestem kujon ale co tam! Więc tak, chodzę do drugiej klasy gimnazjum i na półrocze mam średnią 5.5 uczę się tylko na sprawdziany. Tylko jest jeden mały problem, a mianowicie zachowanie :NAGANNE! (pewnie za fajki i piwo na terenie szkoły)ale co tam.Nauka się liczy!
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 26 sty 2006, 19:22
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 26 sty 2006, 19:29
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 sty 2006, 20:00
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 26 sty 2006, 20:11
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 26 sty 2006, 21:17
Zauważ że nia zawsze da się ściągać. Przy pytaniu nie jest tak łatwo, no nawet niemożliwe(przynajmniej u mnie). Ściągać można tylko z sprawdzianów, a nie tylko z nich skłąda sie ocena końcowa.Loco pisze:oceny, średnie to jedna wielka ściema. przecież jak ktos dobrze ściaga to może mieć nawet lepsze oceny od osoby która naprawde się uczy. takie średnie to matematyczne wyliczenia. najważniejsze jest to jak potrafimy wykorzystać naszą wiedze w życiu a to co nas uczą w szkole to w 75% jest nam później do niczego nie potrzebne. Pamietajcie!! Ślepe przywiązanie do schematów prowadzi do nikąd.
pozdro
A ile trzeba mieć punktów??jackieboy pisze:Zapraszam do 8 LOja mam średnią 3.8.. i nie będe moowił jak każdy że się nic nie uczyłem aczkolwiek mógłbym więcej....no cóż.....
Aha moja średnia z 2 klasy liceaka
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 sty 2006, 21:22
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 26 sty 2006, 21:48
Ultras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 26 sty 2006, 22:17
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 26 sty 2006, 22:36
Ja też mam poprawne. Miałbym dobre, ale dwóch takich w mojej klasie ukradło zeszyt z uwagami i go spalili. Oni mieli naganne, wybitni dobre a reszta poprawne.Premo pisze:Dobra też powiem jaką mam średnią. Chodzę do 2 klasy gim. i moja średnia wynosi 4,5. Bardzo dobrze, jak na moją klasę. Tylko 2 osoby mają wyższą
Zachowanie poprawne. Pyskowało się czasem do katechetki
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: misiek2424 » 03 lut 2006, 6:46
misiek2424
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 03 lut 2006, 10:25
Franek__
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 lut 2006, 10:22
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 24 lut 2006, 11:43
Ja mialem tak samo w klasie. Tylko ze oni jeszcze zamek od drzwi do klasy zapalka zapchali. U mnie jest chyba 11 osob z zachowaniem najgorszym jakie moze byc. Nie wiem ktore to jest.ossy pisze:Miałbym dobre, ale dwóch takich w mojej klasie ukradło zeszyt z uwagami i go spalili.
kasiorek21
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio