Wasze średnie - Strona 19

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 26 sty 2006, 18:48

Ehhh.... pewnie będziecie mówić, że jestem kujon ale co tam! Więc tak, chodzę do drugiej klasy gimnazjum i na półrocze mam średnią 5.5 uczę się tylko na sprawdziany. Tylko jest jeden mały problem, a mianowicie zachowanie :NAGANNE! (pewnie za fajki i piwo na terenie szkoły)ale co tam :D.Nauka się liczy!

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 26 sty 2006, 19:16

harni7 pisze:Ehhh.... pewnie będziecie mówić, że jestem kujon ale co tam! Więc tak, chodzę do drugiej klasy gimnazjum i na półrocze mam średnią 5.5 uczę się tylko na sprawdziany. Tylko jest jeden mały problem, a mianowicie zachowanie :NAGANNE! (pewnie za fajki i piwo na terenie szkoły)ale co tam :D.Nauka się liczy!
Jasne srednia 5.5 przy fajkach i piwie i przy nauce przed sprawdzianami takie bajki to ty mozesz grzecznym dzieciom mowic...

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 26 sty 2006, 19:22

No ja w tym półroczu mam taką sobie średnią, mianowicie 4,1. Mam trzy z Biologii, 5 z W-Fu i Techniki a reszta same 4. Nie jest źle, jak na tak mało mojej pracy...ale musze wszystko poprawić bo to 3 gimnazjum i trzeba będzie jakąś dobrą szkołe wybrać w Krakowie :)

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 26 sty 2006, 19:29

Zapraszam do 8 LO :] ja mam średnią 3.8.. i nie będe moowił jak każdy że się nic nie uczyłem aczkolwiek mógłbym więcej....no cóż.....

Kto takie głupie tematy zakłada ???

Aha moja średnia z 2 klasy liceaka :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8757
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 sty 2006, 20:00

Skoro tak duzo osob tu cos napisalo, to ja tez cos naskrobie ;)

Moja srednia na 1. polrocze w maturalnej klasie : 2,333 :lol:
Najwyzsza od 3 lat :lol:

Ale probna maturka zdana calkiem, calkiem :P
Oby zaliczyc biologie i chemie [mam czas do konca lutego] i bedzie :ok:

Pozdrawiam

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 26 sty 2006, 20:11

oceny, średnie to jedna wielka ściema. przecież jak ktos dobrze ściaga to może mieć nawet lepsze oceny od osoby która naprawde się uczy. takie średnie to matematyczne wyliczenia. najważniejsze jest to jak potrafimy wykorzystać naszą wiedze w życiu a to co nas uczą w szkole to w 75% jest nam później do niczego nie potrzebne. Pamietajcie!! Ślepe przywiązanie do schematów prowadzi do nikąd.
pozdro
ps. korzystając z okazji chciałbym podziękować zacnemy modowi Niggazowi za bana THX. Na ciebie zawsze moge liczyć.
ps2. korzystając z okazji chciałbym także pozdrowić mame , tate, babcie i brata. brat patrz jestem w Internecie. :lol:

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 26 sty 2006, 21:17

Loco pisze:oceny, średnie to jedna wielka ściema. przecież jak ktos dobrze ściaga to może mieć nawet lepsze oceny od osoby która naprawde się uczy. takie średnie to matematyczne wyliczenia. najważniejsze jest to jak potrafimy wykorzystać naszą wiedze w życiu a to co nas uczą w szkole to w 75% jest nam później do niczego nie potrzebne. Pamietajcie!! Ślepe przywiązanie do schematów prowadzi do nikąd.
pozdro
Zauważ że nia zawsze da się ściągać. Przy pytaniu nie jest tak łatwo, no nawet niemożliwe(przynajmniej u mnie). Ściągać można tylko z sprawdzianów, a nie tylko z nich skłąda sie ocena końcowa.

jackieboy pisze:Zapraszam do 8 LO :] ja mam średnią 3.8.. i nie będe moowił jak każdy że się nic nie uczyłem aczkolwiek mógłbym więcej....no cóż.....

Aha moja średnia z 2 klasy liceaka :)
A ile trzeba mieć punktów??
I jak sie przelicza oceny na pkt?? I do LO z jakich przedmiotów podlicza się pkt??

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 sty 2006, 21:22

Ja mam 3,33 :D na połrocze pierwszej klasy Liceum, jets dobre na koniec bedize lepiej :wink:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 26 sty 2006, 21:48

Hah Kulek jestem lepszy od Ciebie bo mam 3.7 a moge miec nawet 3,9 choc i taka średnia mnie nie zastysfakcjonuje.Mam nadzieje że bedzie lepiej bo kończać gimnazjum miałem 5.0 :wink:

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 26 sty 2006, 22:17

Dobra też powiem jaką mam średnią. Chodzę do 2 klasy gim. i moja średnia wynosi 4,5. Bardzo dobrze, jak na moją klasę. Tylko 2 osoby mają wyższą :)
Zachowanie poprawne. Pyskowało się czasem do katechetki :P

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 26 sty 2006, 22:36

Premo pisze:Dobra też powiem jaką mam średnią. Chodzę do 2 klasy gim. i moja średnia wynosi 4,5. Bardzo dobrze, jak na moją klasę. Tylko 2 osoby mają wyższą :)
Zachowanie poprawne. Pyskowało się czasem do katechetki :P
Ja też mam poprawne. Miałbym dobre, ale dwóch takich w mojej klasie ukradło zeszyt z uwagami i go spalili. Oni mieli naganne, wybitni dobre a reszta poprawne.

Powie mi ktos jaki punktowania za oceny?

misiek2424
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: misiek2424 » 03 lut 2006, 6:46

ja chyba skoncze na sredniej 4.0 choc grozila mi nawed 3.6 jestem w 2 klssie gimnazjum
ulubine przedmioty :arrow: angielski (5 i super nauczycielka), wf, informatyka i fizyka (fgość jest spoko)
najgorsze :arrow: polski (nauczycielka uuuuuuu), geografia (w wiedzy bijemy nauczycielke na glowe dlatego wszyscy prawe maja 3), Matma (poprostu to nie dla mnie)

:twisted: bedzie lepiej :twisted:

zachowanie dobre (zakaz na dyskoteki przez 2 miesciace nie tylko ja ale moja cala klasa) dlatego ze dwoch gosci w ciagu tygodnia ukradli 3 zeszyty uwag co sie z nimi stalo nikt nie wie :?: :?:

Awatar użytkownika
Franek__
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Franek__ » 03 lut 2006, 10:25

Kurde, szkoła średnia wspaniałe czasy hehe. Wagarowało się, a miało się wszystkie godzinki usprawiedliwione się miało przez wychowawcę. Na 100wkę i zakończenie roku w krawacie biało-czerwonym się przychodziło hehe. Pozdro dla wszystkich tegorocznych MATÓSZYSTOOF :-)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 lut 2006, 10:22

Heh u mnie 3,3 i dobre zachowanie :) W tamtym roku bylo lepiej, ale ja sie koncentruje na maturce a nie na ocenach :wink: 6 z w-f za gre w klubie brawo dla sora :wink:

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 24 lut 2006, 11:43

ossy pisze:Miałbym dobre, ale dwóch takich w mojej klasie ukradło zeszyt z uwagami i go spalili.
Ja mialem tak samo w klasie. Tylko ze oni jeszcze zamek od drzwi do klasy zapalka zapchali. U mnie jest chyba 11 osob z zachowaniem najgorszym jakie moze byc. Nie wiem ktore to jest.
Srednia 5;1 i zachowanie bardzo dobre. W koncu trzecia gim. wiec trzeba sie starac.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”