Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 54

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 02 lut 2006, 11:01

Znamy juz przeciwnika Realu w polfinale Pucharu Krola - bedzie nim Saragossa, a nie jak wielu z nas sobie zyczylo Barcelona. Przegrana Katalonczykow wzbudza wiele kontrowersji, na pewno i na tym forum kibice Barcy beda glosno manifestowac swoje niezadowolenie. Nie widzialem meczu i nie wiem jakie bylo sedziowanie, ale pozostal jednak pelen niedosyt - nie dojdzie jednak do wielkiego polfinalu. IMHO Saragossa nie bedzie wcale latwiejszym przeciwnikiem, dwumecz z Barca oraz wygrany final z naszym Real pokazal jak bardzo przykladaja sie do tych rozgrywek. Emocji na pewno nie zabraknie, ale byloby ich o wiele wiecej gdyby Real w polfinale spotkal sie z Barca :)

ludwik18
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ludwik18 » 03 lut 2006, 15:36

zgadzam sie z tobą real wcale nie bendzie miał łatwo z tą drużyną ,wystarczy zobaczyc jak zagrali u siebie z barceloną,naprawde potrafia grac a co barcelony to nawet i dobrze ze odpadla bo bendzie miala wiecej czasu aby przygotowac sie do ligi mistrzow ktora juz niebawem

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 03 lut 2006, 15:49

no coz,zapewne w obliczu tego ze \Real nie liczy sie juz w rywalizacji o mistrzostwo Hiszpanii okazuje sie ze Blaugrana kolejny raz zrobila przykrosc Blancos,odpadajac akurat przed polfinalem w ktorym czekali juz coraz piekniej grajacy Krolewscy...po odpadnieciu Barcy Real jest murowanym kandydatem do zdobycia Copa del Rey;nie wyobrazam sobie by bylo inaczej-bo to by moglo oznaczac ze Krolewscy zakonczą sezon bez choćby jednego trofeum,bo to zdobycia LM to jeszcze daleka droga i wyboista strasznie...

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 03 lut 2006, 15:54

makis pisze:Znamy juz przeciwnika Realu w polfinale Pucharu Krola - bedzie nim Saragossa, a nie jak wielu z nas sobie zyczylo Barcelona
No co Ty, życzyliście sobie porażki :shock: , Cieszcie się cieszcie...
makis pisze:Nie widzialem meczu i nie wiem jakie bylo sedziowanie
Nie wiem czy to mozna wogole nazwać sędziowaniem...
makis pisze: nie dojdzie jednak do wielkiego polfinalu
:cry: w sumie to lepiej dla Realu, wreszcie zaczynacie 'jakos' grac a tak dotkliwa porażka z najwiekszym wrogiem - to mogłoby Was załamać...
makis pisze:IMHO Saragossa nie bedzie wcale latwiejszym przeciwnikiem
Zapewniam Cię, że będzie!
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 03 lut 2006, 16:03

No co Ty, życzyliście sobie porażki Shocked , Cieszcie się cieszcie...
hmmm..generalnie Barcy nie kojarze z kibicami ktorzy zachowuja sie bucowato,ale jak tak patrze jak rosnie pewnosc coponiektorych z nich ze Blaugrana osiagnela poziom nieba,a Chuck Norris to im moze ewentualnie pomoc rozdawac wejsciowki na mecze rezerw w lokalnym Mini-Malu to powiem Ci ze nawet mnie cieszy perspektywa tego ze moze Chelsea sprowadzi was lekko na ziemie..?
piej dla Realu, wreszcie zaczynacie 'jakos' grac
Real zaczal grac BARDZO dobrze,nawet ludzie ktorzy nie bardzo dażą go sympatią,do ktorych i ja się zaliczam,nie mogą z tym dyskutowac...po prostu zaczyna im trybic-co prawda troche to trwalo i szans na zdobycie mistrzostwa praktycznie nie ma-ale na pewno jest progres..ile potrwa?na jak dlugo?sie zobaczy..

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 03 lut 2006, 16:21

RzuR pisze:hmmm..generalnie Barcy nie kojarze z kibicami ktorzy zachowuja sie bucowato
Znam przyczynę! Barca takich nie ma, no może oprócz Dombrosia... btw. co mam rozumiec przez: "zachowuja się bucowato"? Pisanie prawdy Twoim zdaniem jest bucowatym zachowaniem?
RzuR pisze:ale jak tak patrze jak rosnie pewnosc coponiektorych z nich ze Blaugrana osiagnela poziom nieba,a Chuck Norris to im moze ewentualnie pomoc rozdawac wejsciowki na mecze rezerw w lokalnym Mini-Malu to powiem Ci ze nawet mnie cieszy perspektywa tego ze moze Chelsea sprowadzi was lekko na ziemie..?
Wiesz, miałem Ci coś odpisywać, ale widze, że nie ma sensu... jak Ty sie uciekasz do jakis tandetnych tekstow z Chuckiem Norrisem na poziomie 4-latka to po co ja mam się męczyć :roll: . Tak jest, Chelsea jest najlepsza, niepokonana, super! I napewno pogrążą Barce i sprowadzą nas
RzuR pisze: lekko na ziemie..
Zapomniałbym! Specjalnie dla Ciebie tekscik na Twoim poziomie, 'Forza Juve'!
Pozdro.
Ostatnio zmieniony 03 lut 2006, 16:24 przez k@li, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 03 lut 2006, 16:22

RzuR pisze:Real zaczal grac BARDZO dobrze
Chyba względem poprzednich spotkań, bo o bardzo dobrej grze mogą jeszcze pomarzyć.
RzuR pisze:po prostu zaczyna im trybic
Te tryby jakoś cieńko chodzą. Naprawdę mecze z Celtą i Cadizem pokazał, że nie jest to w żadnym stopniu porównywalne np z Barcą z obecną formą, czyli nie najwyższą ale gwarantującą dobre wyniki. Ja tak uważam przynajmiej. Nie jest najgorzej, ale do nas jeszcze im brakuje :twisted:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lut 2006, 16:50

Bez przesady. Zaragoza rzeczywiście gra nieźle, ale nie bardzo dobrze.

A może chodzi Ci o Galaktycznych? Nie twierdzisz chyba, że Real Madryt zaczął grać bardzo dobrze? Widać poprawę, ale to nie jest jeszcze nawet dobra gra biorąc pod uwagę klasę drużyny. Dobrze to gra obecnie Barcelona (nie gra bardzo dobrze).

Tak swoją drogą to Chelsea ostatnio też nieźle kozaczy. Prezentuje poziom swoich kibiców :arrow: http://www.chelsea.eia.pl/?action=NewsId&id=181

Myślenie jednak boli niektórych (mówię tutaj o autorze tekstu i ludkach, którzy pozwolili na umieszczenie tego na stronie).

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 03 lut 2006, 16:57

Znam przyczynę! Barca takich nie ma
a widzisz-suprajs...jestes wiec pierwszym..przynajmniej tutaj..
Pisanie prawdy Twoim zdaniem jest bucowatym zachowaniem?
nie..pisanie w lekceważący sposob o przeciwniku ktory juz wielokrotnie dawał wam w historii taką szkołę że należy się przynajmniej śladowy szacunek...a poza tym-piszesz nieprawdę,nie podajesz żadnych argumentów-nie wiesz jak by bylo,nikt tego nie wie-pisanie ze Real ma "szczęście" ze Barca nie poradzila sobie ze slabą Saragossa...mini-wykladzik specjalnie dla Ciebie,co uwazam za bucowatość..
po co ja mam się męczyć
wlasnie;gdybys juz przestal to nie meczylbys rowniez innych...wiec moze to przemysl.
'Forza Juve'!
forza!i co..?to jakas ironia miala byc?sarkazm moze?
krzychu 212:
Chyba względem poprzednich spotkań
z drugiej strony ciezko by bylo by gral gorzej-ale przyznaj sam,nie niepokoi Cie ta progresja?nie widzisz jej?
Nie jest najgorzej, ale do nas jeszcze im brakuje
coz nie im jednym brakuje do was,ale mysle ze jezeli ta tendencja sie utrzyma to mogą być kłopociki-na pewno nie w tym sezonie,ale jesli to cos na trwałe tam "ruszyło" to w przyszłym będzie ciezko pokonac Blancos..

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 03 lut 2006, 17:05

Całkiem spoko artykuł. No co Ty, masz coś do tego świetnego zobrazowania sytuacji w Hiszpanii i Barcelonie. Przecież socio rzucają telefonami komórkowymi, bilonem, butelkami i czym się da, a za to Chelsea prowadzi w klasyfikacjach różnych i wogóle. Ale zauważyłem również że autorzy tego artykułu odkryli coś niepokojącego, matczyne odruchy Ryjka :roll: Czyż nie jest to ciekawe? Może oni wiedzą coś więcej niż my wszyscy. Wybaczcie ale poprostu musiałem nabić no. Nie mogłem się powstrzymać po przeczytaniu tego artykułu.
Edit:
RzuR pisze:Cytat:
Chyba względem poprzednich spotkań

z drugiej strony ciezko by bylo by gral gorzej-ale przyznaj sam,nie niepokoi Cie ta progresja?nie widzisz jej?
Cytat:
Nie jest najgorzej, ale do nas jeszcze im brakuje

coz nie im jednym brakuje do was,ale mysle ze jezeli ta tendencja sie utrzyma to mogą być kłopociki-na pewno nie w tym sezonie,ale jesli to cos na trwałe tam "ruszyło" to w przyszłym będzie ciezko pokonac Blancos..
Luxe też dobrze zaczął, a jak skończył? Historia lubi się powtarzać. Nie, nie niepokoi mnie.
Ostatnio zmieniony 03 lut 2006, 17:19 przez krzychu212, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 03 lut 2006, 17:12

a widzisz-suprajs...jestes wiec pierwszym..przynajmniej tutaj..
O w mordę :x
RzuR pisze:nie..pisanie w lekceważący sposob o przeciwniku ktory juz wielokrotnie dawał wam w historii taką szkołę że należy się przynajmniej śladowy szacunek...
A skąd Ty mozesz wiedziec czy ja mam szacunek do Realu, czy nie? Po jednym poście?
RzuR pisze:pisanie ze Real ma "szczęście" ze Barca nie poradzila sobie ze slabą Saragossa...
Ja dokończę :D ... jest prawda i dla Ciebie argument - widać to po formie Barcy.
RzuR pisze:wlasnie;gdybys juz przestal to nie meczylbys rowniez innych...wiec moze to przemysl.
Pozwól, że sam zadecyduję kiedy mam przestać... a i nie wypowiqadaj ise w imieniu wszystkich, męczą Cię moje posty, to po co je czytasz, po co na nie odpowiadasz? Kompleksy :roll:
RzuR pisze:forza!i co..?to jakas ironia miala byc?sarkazm moze?
Forza głupota!
Z mojej strony koniec OT nie mam ani czasu ani ochoty sprzeczać się z sfrustrowanym kibicem Juve.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lut 2006, 17:12

Niggaz pisze:Myślenie jednak boli niektórych (mówię tutaj o autorze tekstu i ludkach, którzy pozwolili na umieszczenie tego na stronie).
Czytałem, wbijam na forum - bedzie ciekawie, kibic Arsenalu na forum Chelsea. Nowe doświadczenie.
Ten cały Robbie jest tam akurat - poznaja nowe znaczenie pojecia napinka :D

kto idzie ze mną ? :lol:

Oni już wiedzą, ze przegraja i tak sobie próbuja morale podnieść :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 lut 2006, 18:28

Niggaz pisze:Tak swoją drogą to Chelsea ostatnio też nieźle kozaczy. Prezentuje poziom swoich kibiców http://www.chelsea.eia.pl/?action=NewsId&id=181

Heh artykuł niezły pośmialem się nieźle, Niggaz koleś ma ładny strzal na bani, logowaliście się by zobaczyć komentarze :?: chyba to zaraz zrobie :lol:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 03 lut 2006, 19:57

To jest jakaś kpiną ? Ten kto to pisał nawet nie oglądał tego meczu a tak się wypowiada. Już mu przypomnę jak Essien gra brutalnie, jak Mourinho zwala każde nie powodzenie na sędziów nawet w ostatnim meczu (co jak co ale w Premiership są IMHO najlepsi sędziowie i porównywanie ich z poziomem hiszpanskich antysędziów jest nie na miejscu :( ) Chelsea jest wielka niech się wszyscy boją bo pokonają to jak to nazwali w tytule tego artykułu "Farsę"

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 03 lut 2006, 21:20

Niggaz, jak będziesz miał okazje podawać linka do takich 'twórczości' jeszcze kiedyś to weź przyklej w rogu swojego posta taki czerwony kwadracik...bo ten 'artykuł' chyba swoją głupotą i poziomem debilizmu nie zasługuję na to, żeby zajmować miejsce na stronie tak słynnego i szanowanego klubu jakim jest bądź co bądź Chelsea...jakby to napisał kibic Barcy pod adresem jakiegokolwiek innego klubu to ja bym się chyba targnął na życie, wiedząc, że mam podobne gusta do takiego....stworzenia....widać, że nadchodzący mecz daje się we znaki fanom 'The Blues' , a że nie od dziś wiadomo, że najlepszą obroną jest atak, to mamy właśnie takie..ekh..artykuły od siedmiu boleści...
Napotwierdzenie swojej tezy, chciałbym zacytować experta w srawach angielskojęzycznych prof. fiely'ego :lol: :arrow:
prof. fieldy pisze:Oni już wiedzą, ze przegraja i tak sobie próbuja morale podnieść
RzuR pisze:hmmm..generalnie Barcy nie kojarze z kibicami ktorzy zachowuja sie bucowato,
To jednak wstąpiłeś do fan klubu Barcy...
fieldy pisze:kto idzie ze mną ?
W rytm pieśni ludowej "...weź mnie ze sobą, nie zarażę..."

I żeby nie było, że jakiś OT ohydny :arrow:
Pozwolę sobie nie zgodzić się z tą opinią, która IMHO zbyt wcześnie ujrzała światło dzienne...i dla autora mam kolejny akcent muzyczny...tym razem K.Sienkiewicz ma dla Ciebie radę... "..poczekam, popatrzę, zrozumiem więcej i wtedy właśnie sam też włącze się do akcji..."
Pozdrawiam...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”