Portsmouth - zbiorczy - Strona 3

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 31 sty 2006, 13:59

Portsmouth zakipił Andresa D'Alessandro :roll: Kolejny fatalny ruch w wykonaniu Andresa. Miał tyle ofert. Mógł przejść do Hiszpanii, do Włoch... Była nawet plotka, że mógłby na sezon powrócić do River, ale dzialacze El Milonarios nie sprostali jego wymaganiom finansowym. Nie wierzę, że D'Alessandro poradzi sobie w Premirship.
Jeden z większych argentyńskich talentów, jakie eksplodowały w ostatnich latach niszczy swoją karierę. W Wolfsburgu nie pokazywał nic. Nie sądze, aby w Anglii się odrodził.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 31 sty 2006, 14:16

Corinthians pisze:Jeden z większych argentyńskich talentów, jakie eksplodowały w ostatnich latach niszczy swoją karierę. W Wolfsburgu nie pokazywał nic.

No faktycznie gorzej nie mógł chyba wybrać... o ile z początków w Wolfsburgu jakoś sobie radził, to od poprzedniego sezonu zupełnie się wtopił w tłum :roll: A faktem jest, że to co robił w Argentynie to było coś...

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 01 lut 2006, 20:48

Znacie może skład na dzisiejsze spotkanie Portsmouth z Boltonem ale konkretnie to mi chodzi czy gra OLI albo czy przynajmniej siedzi na ławie??? :wink:

Awatar użytkownika
Al-Deef
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Al-Deef » 03 lut 2006, 1:19

sdf

Awatar użytkownika
Erwin
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 03 lut 2006, 14:32

sdf

:roll: Interesujący post powiedziałbym nawet romantyczny :shock:

Żeby nie było że OT...

,,Redknapp to bardzo uparty człowiek, który nie znosi, gdy ktoś coś robi nie po jego myśli. Ale w tym przypadku nie miał wyjścia. Teraz na swój sposób bierze sprawy w swoje ręce, zupełnie ignorując obecność niektórych graczy na Fratton Park. Ba, nie chce nawet wypowiadać się na ich temat - powiedział dziennikarz lokalnego "The News", Jordan Cross.

Ale to nie jedyny powód, dla którego Olisadebe nie występuje w Premiership. - Wygląda na to, że coś jest z nim nie w porządku. Gdy ćwiczymy na przykład starty do piłki czy krótkie sprinty, Emmanuel zostaje daleko w tyle - powiedział "Przeglądowi Sportowemu" pragnący zachować anonimowość jeden z podstawowych graczy Portsmouth.,,

Źródło Onet..

Awatar użytkownika
bradley1
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bradley1 » 04 lut 2006, 10:54

może się okazać że Andres pokaże w końcu swoją wielką klase , może przebudzi się w Portsmouth :wink:

Dejmien_LFC
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dejmien_LFC » 05 lut 2006, 8:52

Newcastle 2-0 Portsmouth
Bramki: N'Zogbia 41, Shearer 64
Widzów: 51,627

Newcastle: Given, Ramage, Boumsong, Bramble, Babayaro, Solano (Dyer 74), Parker (Clark 86), Emre (Bowyer 74), N'Zogbia, Shearer, Ameobi.
Zmiany nie wykorzystane: Harper, Elliott.

Portsmouth: Kiely, Griffin (Pamarot 46), Primus, O'Brien, Taylor, Routledge (Todorov 46), Davis (Diao 76), Pedro Mendes, O'Neil, D'Alessandro, Mwaruwari.
Zmiany nie wykorzystane: Ashdown, Karadas.

Manager Portsmouth, Harry Redknapp: "Newcastle zagrało dzisiaj naprawdę dobrze. Nie grali tak od dłuższego czasu i nie pokazali takiej formy w całym sezonie. To ciekawe, że zaliczyli dobry mecz, po tak kiepskich występach. Jednak mają zespół pełen dobrych graczy i to było dla nas trudne."

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 11 lut 2006, 21:59

Andres nie za bardzo ma z kim grać w drużynie Portsmouth... Po obejrzeniu dzisiejszego meczu Portsmouth z Man. U nie mam wątpliwości, że nie zdołają się utrzymać. Jedyny warty uwagi zawodnik ( z przeprowadzonej przeze mnie obserwacji podczas meczu :):) to Lomana Lua - Lua. Dynamiczny i dobry technicznie napastnik. Jak tak dalej pójdzie to niedługo zobaczymy Andresa na boiskach ligi Championship....

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 30 kwie 2006, 21:40

Tak sobie czytam swojego posta sprzed dwóch miesięcy i musze przyznać, że pomyliłem sie okrutnie... Portsmouth pod wodzą Redknappa zaczęło grać jak z nut... Zapewnili sobie już utrzymanie w Premiership.. Szkoda troche West Bromu i Tomka Kuszczaka ale to już zupełnie inna sprawa.. Radze zwrócić uwage na Todorova.. To naprawdę świetny napastnik. Mwaruwari nawet strzelił gola w meczu z Wigan.. Miałem taką nadzieje, że przebudzi sie w końcu, bo pamiętałem jego dobre mecze w barwach Auxerre. Tak wogóle to mają naprawdę ciekawą linie ataku : Lua - Lua, Mwaruwari i Todorov.

Awatar użytkownika
xpakusx
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 06 maja 2006, 20:23

no i Portsmouth sie utrzymalo boli jednak fakt ze zadnego w tym udzialu nie mial Polski napastnik Emanuel Olisadebe

Oli wyszedl w barwach Portsmouth tylko dwa razy i to nawet nie w pierwszym skladzie wchodzil tylko na koncowki ja w jego sytuacji juz bym zaczol sobie szukac nowego klubu wydaje mi sie ze on by mogl sie odnalezc w Legii ktora pod wodza Dariusza Wdowczyka gra naprawde dobry futbol i wkoncu od nie wiem ilu( nie interesuje sie zbytnio Polska Ekstraklasa) przerwie chyba w tym sezonie hegemonie Wisly Krakow

a co do Portsmouth to jeszcze raz gratuluje druzynie Redknappa utrzymania sie w Premiership

Crouch15
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Crouch15 » 16 lip 2006, 18:42

Szukam ludzi, którzy pomogliby mi w stworzeniu polskiego seriwsu o Portsmouth. Głównie chodzi mi o grafików i ludzi którzy znają się na php. Ja gdybym umiał sam zrobić site to byłaby już dawno w necie, ale niestety jeszcze nie umiem. Wszyscy chetni niech się zgłaszają na moje GG: 6158967

Dejmien_LFC
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dejmien_LFC » 01 wrz 2006, 23:35

Jakby nie patrzeć mamy chyba pierwszą stronę o Portsmouth :lol: , więc "Crouch15" jakoś może się tam zatrudnisz.

Link

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 30 lis 2006, 12:58

widze ze Portsmouth walczy dzisiaj o utrzymanie 3 miejsca z Aston Villą, ale moim zdniaem to Villa jest faworytem tego meczu ponieważ przegrali tylko 2 mecze !! przy 5 przegranych Portsmounth, ale atutem bedzie ze gracie u siebie wieć bedzie bardzo interesujacy a zarazem brutalny mecz :D

Piotrek_0011
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotrek_0011 » 11 lip 2007, 19:18

Portsmouth jak narazie w tym okienku nie spi i robi bardzo ciekawe transfery ! Pierwszy nowy nabytek Sulley Muntari za Ł7million, a teraz kolejni dwaj ciekawi zawodnicy David Nugent i John Utaka :P :P

Awatar użytkownika
jakubbb
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 11 lip 2007, 19:29

Widać, że Portsmouth poważnie się zbroi. Rok temu Kanu, który przeżywał drugą młodość, Campbell, do tego gwiazda Chorwacji- Niko Kranjcar. Dziewiąta lokata w poprzednim sezonie to za mało no i postanowili zaszaleć. Nugent już zagrał w kadrze i strzelił bramke, Muntarim swego czasu interesował się Manchester Utd., a Utaka to była gwiazda Rennes. Solidne wzmocnienia i może się to skończyć miejscem w pierwszej siódemce. Oby tylko nie dostali zadyszki tak jak rok temu. Najpierw mieli ścisły kontakt z czołówką ale widać było, że ta drużyna jeszcze nie jest przygotowana na sukcesy. Po w/w transferach myślę, że nabiorą ogłady i mogą sporo namieszać. Oczywiście nie piszę tu o włączeniu sie do walki o mistrzostwo ale tak jak wspomniałem siódme miejsce jest jak najbardziej realne. Małymi kroczaki do przodu i będzie sukces.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”