Opisz poprzednika - Strona 146

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Void
Don Corleone
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 02 lut 2006, 22:30

Harni7
Dzisiaj po raz pierwszy zobaczyłem Jego posta i od razu mi ciśnienie podskoczylo :evil: Jak sama ranga wskazuje jest nabijaczem, na moje oko godny materiał na następcę Mikusia itp. Jest kibicem Juve, lubi Trezeguet'a i Chucka Norris, chociaż od tego drugiego woli trzymać się z daleka, co w sumie nie dziwi... Dziwi (przynajmniej mnie :roll: ) to jakie Harni filmy uważa za najlepsze... Obok świetnych filmów jak Zielona Mila wymienia IMO szity typu Czas Serferów... No ale cóż, do filmów chyba się dojrzewa z wiekiem i pozostaje Mu tego życzyć :wink:
Pozdro :P

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 04 lut 2006, 9:02

Void: Kibic Rossonerich z najbardziej kontrowersyjnym avkiem na forum, jedni twierdza, ze to Pisakk zas inni, że KJ krązą też plotki, że to portret Voida... z tego co zauważyłem zna się na dobrych filmach i muzyce, bardzo często pomaga userom w temacie "MP3 Poszukiwane" , jak sam pisze nie wie skąd sie właściwie wziął, może to z racji tego, że wczoraj był na 18nastce u kumpla :P , pisze bardzo mądre i treściwe posty w których próżno szukać błędów, ostatnio męczy Go Kelly Clarkson z utworem Behind This Hazel Eyes i biedaczek musi słuchac tego co 15 min bo nie wyrabia - współczuję się tym katować... chociaz remix jest całkiem spoko;). Ogólnie mówiąc Void - spoko źą!
Pozdrawiam.

Tytux
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tytux » 04 lut 2006, 11:44

k@li- po avatarze i sygnaturze lubi Barcelone, tak samo jak ja więc chwała mu za to. Od kolegi wiem, że umie robić grafike. Możliwe, że to zajmie się zrobieniem dla mnie siga i avka. Więcej nie mogę o nim powiedzieć jestem nowy na forum.

Od którego kolegi? Harni7, cziki czy cziker? Pa :blow: // K.J.

Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 04 lut 2006, 11:47

Tytux- nowicjusz, pewnie będzie nabijał jak Bradley, czyli zastępca Mathiaska albo Mikusińskiego. Jednym słowem NABIJACZ!!!

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 04 lut 2006, 11:50

harni7
patrz - ranga...Możliwe, że będzie nabijał jak ty :?

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 04 lut 2006, 11:53

Krzysztof Jarzyna pisze:Od którego kolegi? Harni7, cziki czy cziker? Pa // K.J.
Wreszcie, już myślałem, że sie nie doczekam :P

Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 04 lut 2006, 11:55

Tylko jakbyście wszystkie pedały i skurwysny a wiedzieli to Tytux, Cziki, Czikier to mój brat skurwiele zasrane kutasy.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 lut 2006, 11:55

harni7 wiesz co jest debilizmem? Zakladnanie konta, jezeli juz ma sie inne. A wiesz co jest wiekszym debilizmem? Dawanie we wszystkich kontach tego samego numeru GG. A wiesz co jest najwiekszym debilizmem? Opisywanie swojego innego konta w tym temacie.

Tak wiec - teraz to Ty jestes pragnieniem. Pa.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 04 lut 2006, 12:52

Krzysztof Jarzyna mój idol z Madrytu :)
Prawie każde jego zdanie w temacie o Barcelonie kończy się kłótnią :)
Pare razy z nim dyskutowałem w temacie o Realu nigdy nie odpuszcza :)
Jednak bez Krzysia to forum było by nie ciekawe :) Jego wypowiedzi są jakby to powiedzieć nie do końca sprawiedliwe, nawet jakby jego ukochany Real M. przegrywał zawsze będzie ich bronił :) Po avarcie widać że jest "antyfanem" Busha. Rozmawiałem pare razy z kibicami Realu z tego forum i uważają Jarzynę za króla\wodza Madrytu ciekawe :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lut 2006, 16:16

Tobik33- fan najwiekszego mopjego wroga jakim jest Blaugrana,
jest z nami pół roku ale dopiero niedano zaczoł naprawde aktywnei pracować. Widać go w Hiszpani praktycznie w kazdym temacie. Ma bardzo ładna sygnaturke jednak przy mojej sie chowa :wink: Nie wiem skad ejst bo mnie to nei obchodzi, jak dlugo ejst fanem Blaugrany tez nei wiem ale pewnie 6 lat posuchy nie przezyl kibicujac Blaugranie :wink: jednak moge się mylic. Wieknu nie znam, ogolnie nic do niego nie mam, ale wszytsko sie moze z mienic w mgnieniu oka. Pozytywna postać.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 04 lut 2006, 16:56

Toudinho pisze: Ma bardzo ładna sygnaturke jednak przy mojej sie chowa :wink:
No nie wiem która lepsz dajmy na remis ze wskazaniem na mnie :lol:
Toudinho pisze:Nie wiem skad ejst bo mnie to nei obchodzi
Jest ze środkowej Polski czyli Wielkopolski :)
Toudinho pisze: jak dlugo ejst fanem Blaugrany tez nei wiem ale pewnie 6 lat posuchy nie przezyl kibicujac Blaugranie :wink:
Tu Cię zaskocze w 1997-1998 zacząłem kibicować Barcelonie kiedy Rivo i spółka Holendrów grała fenomenalnie :)
Toudinho pisze:Wieknu nie znam, ogolnie nic do niego nie mam, ale wszytsko sie moze z mienic w mgnieniu oka. Pozytywna postać.
No masz racje wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie

Toudinho z "gwardi Królewskich z Madrytu" obok Ultras-Sur najbardziej go cennie :) mam nadzieje że Krzysiu się nie obrazi :) Wielki kibic Realu, dużo piszę nie zawsze jego posty są zrozumiałe. Jest doświadczonym użytkownikiem tego forum prawie o rok ma większy staż niż ja :). Wypowiada się sporo w Hiszpanskich tematach. Widać że nabija jak większość ma przecież już prawie 1600 postów :)
Pochodzi z dziwnej wyspy "Mesa Varde" z geografii zawsze byłem dobry ale takiej wyspy nie ma :( Jest Mesa Verde :D
Ogólnie nie mam nic do niego ale jak już wcześniej napisał może to się szybko zmiennić :D Pozytywna postać która nadaje barwę w tych tematach co pisze 8)

Pozdrawiam

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 04 lut 2006, 19:41

tobik
troszkę szary kibic Barcelony. W pamięci zapadł mi jeden jego post , w którym opisywał futbolową (po czym wszyscy na niego bluzgali) , ale z tego co widziałem to był wyjątek przy pracy.Kłócił się z Toudinho , kto ma lepszy sig , więc może ja to roztrzygne:
moim skromnym zdaniem Tobik ma ciut lepszego siga.
pozytywna postać

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 04 lut 2006, 19:59

Diamen23 pisze:troszkę szary kibic Barcelony.
Czemu szary ?
Diamen23 pisze:W pamięci zapadł mi jeden jego post , w którym opisywał futbolową (po czym wszyscy na niego bluzgali)
No to były moje początki. Za szybko do tego tematu przeszedłem :) Mieli mnie prawo bluzgać czegoś się wtedy nauczyłem i teraz już sie nie wypowiadam o kimś kogo wogule nieznam...
Diamen23 pisze:moim skromnym zdaniem Tobik ma ciut lepszego siga.
Toudinho przegrałeś :) POZDRO for wazi

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 04 lut 2006, 20:02

tobik pisze:Czemu szary ?
bo za bardzo się nie wyróżniasz od innych kibiców Barcy , o to mi chodziło :o

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 04 lut 2006, 22:08

Diamen23 sigmaster z Gliwic. niedośc że robi bardzo fajne sigi to ma dużą wiedzę piłkarską. Dużo pisze w temacie o Interze i wszelkich tematach o Serie A. Marzy mu się aby w Interze grał Riquelme :D Raczej pozytywna postać forum 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”