Wielka Gala - 'Złote Usta' 2005 - Strona 7

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 27 sty 2006, 15:51

kasiorek21 pisze:3 i 9
Czy ty jesteś aż tak głupi :?: Już nie można głosować :!:

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 27 sty 2006, 15:56

respect ziom :D

Wiedziałem że z koleżką nie warto wdawać sie w zbędne dyskusje :lol:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 27 sty 2006, 15:59

kasiorek-ostro,jestes szybszy niz przeciąg...minęło ledwie 17 dni od kiedy to juz nieaktualne!

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 sty 2006, 16:03

Widzę że porażka Juve zmniejszyła u Ciebie ilość szarych komórek :P

Stasiu, ja bym tak na Twoim miejscu nie kozaczył, biorąc pod uwage, że masz 9 WP... Ostatnie ostrzeżenie, następnym razem ban z nikąd :? // K.J.

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 30 sty 2006, 16:33

A wyników się doczekamy?

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 sty 2006, 18:29

Moze i się doczekacie,ale komentarze geniusa i innych forumowych inteligentów nic nie pomogą.

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 30 sty 2006, 21:01

'Piotrek' pisze:geniusa i innych forumowych inteligentów
Chcesz autograf ?

Chcesz WP ? // K.J.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 04 lut 2006, 20:38

Uwaga, uwaga! Już za pare minut rozpocznie się transmisja zakończenia "Wielkiej Gali Złote Usta 2005"! Jako że wszyscy forumowicze będą na niej obecni to nikt nie napisze w tym temacie posta aż do zakończenia tego doniosłego wydarzenia...Mam nadzieje, że wyrażam się dość jasno i że wszyscy rozumieją :>...

Idę się przebrać....

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lut 2006, 20:44

Wielka Gala "Złote Usta 2005" – Epilog

Całkiem niedawno byliście państwo świadkami bezprecedensowego wydarzenia. Wielka gala otwierająca podsumowanie naszych ubiegłorocznych zmagań przeszła już do historii forum. Teraz, kiedy oddali już państwo swoje głosy nadszedł czas na oficjalne wręczenie nagród. Sukces organizatorów Gali Otwarcia skłonił nas do wykonania podobnego przedsięwzięcia na zakończenie rywalizacji. Niestety ostatnia impreza pochłonęła niemal całe nasze fundusze. Co gorsza nie zgłosił się do nas żaden sponsor, mimo, że wysyłaliśmy ogłoszenia na allegro a nawet zadbaliśmy o dostarczenie listów z pogróżkami dla potencjalnych sponsorów. Niestety nie udało się nikogo nakłonić, dlatego też Gala Zamknięcia odbędzie się w nieco skromniejszej atmosferze. Relację na żywo poprowadzą dla Was prosto z miejsca zdarzenia nasi najlepsi prowadzący: Pisakk, Piotrek i Niggaz. Zaczynamy!

Z racji skromnych możliwości finansowych musieliśmy liczyć na pomoc znanego filantropa dzidziusia. Nasz Pan i Władca nie zawiódł. Zdecydował się na niepowtarzalny gest godząc się na organizację gali we własnym domu! Zanim jednak doszło do oficjalnego rozpoczęcia imprezy wydarzyło się coś, o czym wypada państwa poinformować.
Wczesnym przedpołudniem doszło do nieprzyjemnych incydentów, które niespodziewanie przybrały formę ustawki…
Obrazek
Obrazek
Na miejscu zdarzenia jest nasz gość specjalny, znany i lubiany aktor Maciej Kozłowski...
Obrazek

Oddajemy Panu głos...

Maciej Kozłowski: Na początku chciałem państwa powitać, co w języku socjologii nazywa się "powitaniem". Rzeczywiście dzisiaj przed południem miała miejsce tak zwana "ustawka", co w języku kibiców oznacza celowe spotkanie fanów dwóch drużyn mających odbyć to, co w języku militarnym oznacza tak zwaną "wojnę". Policja teraz robi to, co w ich języku nazywa się "śledztwem", czyli gromadzeniem faktów, które ma zasądzić, czy była to robota fanów Serie A, czyli kibiców włoskiej ekstraklasy piłkarskiej. Na szczęście już jest spokojnie, czyli nic się nie dzieje. Niniejszym chciałbym się teraz z państwem pożegnać, czyli inaczej mówiąc wykonać gest kończący rozmowę i udać się po pomieszczenia, które w fachowym języku oznacza tak zwaną "garderobę".

Na szczęście sytuacja została w porę opanowana i wszyscy wspólnie mogli udać się na miejsce gali…
Obrazek
Obrazek
Organizatorzy jak zwykle pomyśleli o wszystkim. Z racji tego, że zaproszeni goście (a przede wszystkim forumowicze) przybywają z różnych stron świata, zorganizowano dla nich przejazdy na miejsce zdarzenia specjalnie wynajętym w tym celu luksusowym autokarem!
Obrazek
Niestety po drodze doszło do nieprzewidzianych komplikacji. Na jednym z przystanków natrafiliśmy na kanarów. Okazało się, że połowa pasażerów musi opuścić pojazd i udać się na pobliski posterunek policji. Ich przybycie może się nieco opóźnić. Co ciekawe cloner przewidział taki stan rzeczy i udał się na miejsce gali własnym środkiem transportu (nie zdradził nam jakim) i także się spóźni.
Kiedy wszyscy mniej lub bardziej szczęśliwie dotarli na miejsce dzidzius wspaniałomyślnie stanął na dachu swojego mieszkania, po czym krzyknął: „Forumowicze! Umyjcie rączki!”. Gala mogła się rozpocząć. Mieliśmy jeszcze drobne problemy z Zazą, który nie chciał wejść do środka pod pretekstem, że niby mieszkanie dzidziusia wygląda jak kapsułka i jest z innej EPOki. Na szczęście udało nam się go namówić. Możemy przejść do właściwej części naszej imprezy.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lut 2006, 20:44

Niggaz> Witam państwa ponownie! Jesteśmy już wewnątrz. Wybuchła mała panika po tym jak gospodarz oznajmił iż ma tylko kilka krzeseł i część osób będzie musiała stać. Ludziska dosłownie zabijają się o miejsca. Właśnie wynieśli jakiegoś małego chłopaczka. Nie mniej jednak za chwilę wszystko powinno się uspokoić. W moim kierunku zmierza PrOtEcToR. Może zgodzi się na krótki wywiad…
Niggaz> Elo źą! Pogadamy chwilę?
PrOtEcToR> Ema ziomuś. Proste.
Niggaz> Powiedz nam, co Cię skłoniło w ogóle do przyjazdu tutaj?
PrOtEcToR> A wiesz Niggaz nuda ostatnio w kraju. Żadnego Tsunami nie ma. Pałac Kultury dalej stoi. Nudno po prostu a słyszałem, że tutaj może się coś dziać.
Niggaz> No rzeczywiście skoro szukasz wrażeń to dobrze trafiłeś. U nas nie będzie nudno na pewno. Jak widzisz jest niezła walka o miejsca. Masz już swoje?
PrOtEcToR> No ba. Będę stał w okolicach sceny. Jak tylko zobaczę jakąś lasencję to zacznę podbijać. Będę tańczył wokół niej i w ogóle. Zawsze tak robię. A później może jakieś wiesz … ten-teges. Czasami trafiają się lesby, ale trzeba ryzykować. Jakby coś nie poszło to zawsze mogę pójść w kąt i tam się dopieścić.
Niggaz> yyyy noooooo spoko. Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Liczyłem, że poruszysz jakiś inny temat, ale…
PrOtEcToR> Ej no przecież każdy do pewnego momentu jeździ na ręcznym! Przecież …
Niggaz> Dobra spoko. Pogadałbym, ale kończy nam się czas antenowy. Lepiej idź bo Ci ktoś miejscówkę zajmie.
PrOtEcToR> Racja. Muszę spadać. Nara
Niggaz> Nara.

Niggaz> Nie przypadkowo przerwałem ten jakże interesujący wywiad. Według mojego harmonogramu imprezy za chwilę powinien rozpocząć się pokaz psiej mody połączony z możliwością zakupu czworonoga…
Obrazek
Wielu z państwa może się to wydać nudne, ale uwierzcie mi, że tak nie jest. Ponadto wyobraźcie sobie jak trudno jest skombinować jakieś atrakcje nie mając hajsu. Na szczęście inwencja organizatorów nie zna granic. Sam byłem wielce zaskoczony, kiedy Pisakk oznajmił, iż zadzwoni się pod 997 i pozamiatane jakby co. Tymczasem dosyć mojej paplaniny bo oto wchodzą już nasi gwiazdorzy…tylko dlaczego zatrzymują się tuż przy wejściu?! Coś jest nie tak!
Zaza z głębi sali> TEGO JUŻ [k****] ZA WIELE! ZNOWU SZCZEKANIE BĘDZIE! PORUSZĘ TO ZAGADNIENIE W TEMACIE O PRZYSZŁOŚCI PILKA.PL!!!
Niggaz> Proszę państwa nie jest dobrze. Dzidzius podjął błyskawiczną decyzję, że pokaz zostanie odwołany. Zależy nam na tym, aby Zaza czuł się u nas dobrze. Przecież nie będziemy sobie szacunkiem mordy wycierać! Miejmy nadzieję, że dalsza część imprezy przebiegać będzie już bez zakłóceń. Tymczasem oddaję głos Pisakkowi, który kontynuować będzie dla państwa relację z gali.

Pisakk> Witam wszystkich zgromadzonych. Atmosfera jest bardzo gorąca, mimo, że na zewnątrz mamy -40 stopni a na pytania o ogrzewanie mieszkania dzidzius nie chce odpowiadać. Kończę jednak moje dywagacje, bo oto idzie sam Krzysztof Jarzyna a tuż za nim w celu przeprowadzenia wywiadu biegnie nasz reporter – Piotrek. Oddajemy Ci głos Piotrze…

Piotrek: Uffff....Już jestem...Przepraszam panie Krzysztofie, że musiał pan czekać, ale zapomniałem, gdzie pan miał stać.
Krzysztof Jarzyna: Jakoś to przeżyję...Tylko nie wchodź w moją przestrzeń...
Piotrek: Kurcze zapomniałem z tego wszystkiego kartki z pytaniami....Eeeee....Tego....Yyyyy....Pierwiastek z 9604?
KJ: 98.
Piotrek: Tak? Aha....Eeeee....Jak się nazywa stolica Czechosłowacji?
KJ: Czechosłowacja nie istnieje już od prawie 15 lat...
Piotrek: Rzeczywiście...No to stolica Jemenu!
KJ: Sana...
Piotrek: No to teraz mi pan powie jak poderwać dziewczynę...
KJ: Zajrzyj pan na forum czasem!
Piotrek: Chodzi o temat "Pytania do..."? Nie? Nieważne...Prowadził pan kiedyś "pele-mele"?
KJ: Przepraszam bardzo, ale to są pomówienia! Oświadczam wszem i wobec, że nie prowadziłem nigdy "pele-mele" ani "Szansy na sukces".
Piotrek: Przypomniałem sobie jedno pytanie! To już będzie ostatnie: Kiedy Robinho zaaklimatyzuje się w Realu?
KJ: Nic nie potwierdzam, nic nie zaprzeczam!
Piotrek: Bo gówno wiesz!

Pisakk> Yyyyy dalsza część rozmowy jest raczej mało interesująca tak więc pozwoliłem sobie zabrać głos. Wśród gości krąży plotka, że trzeba siadać na miejscach bo za chwilę rozpoczną się jakieś występy. Na szczęście jako jeden z prowadzących galę mam zaklepane bardzo dobrą miejscówkę w pierwszym rzędzie. Właśnie tam teraz zmierzam i za chwilę będę dla państwa relacjonował co się dzieje…

(krótka reklama jednego ze sponsorów poprzedniej gali, o którym zapomnieliśmy wspomnieć http://www.mpo.com.pl/ )

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lut 2006, 20:45

Pisakk> Dotarłem już na swoje miejsce. W tej chwili muszę się państwu pochwalić, że siedzę tuż obok samego piwusa. Według niepotwierdzonych informacji to jeden z najwierniejszych kibiców Juve a także nieformalny szef GTW (Grupy Trzymającej Wódkę). Być może uda mi się nawet zamienić kilka słów tylko muszę wpierw… AAAAA
Piwus> AAAAAAAAA
Cała sala> AAAAAAAAAA
Pisakk> Proszę państwa co się dzieje?! Na salę wbiegł jakiś półnagi facet w rajtuzach na głowie i przypiął się kajdankami do krzesła piwusa, który siedzi obok mnie! O Boże on jest cały oklejony materiałami wybuchowymi! A na plecach ma wypisane krwią „Otwórzcie temat ‘Bezpłatne pamiątki piłkarskie’”! Co teraz z nami będzie?! Tego nie było w pierdolonym scenariuszu!! Gdzie jest gospodarz?! Trzeba zawołać psy! … znaczy się po policję zadzwonić!...
Terrorysta> Hej Pisakk! Zapodaj majka na chwilę!
Pisakk> A nie ma sprawy. Trzymaj.
Terrorysta> Dosyć tego! W imieniu wszystkich małoletnich userów piłka.pl a także znakomitej większości obywateli Przemyśla żądam ponownego otwarcia tematu o pamiątkach! Ponadto macie 5 minut na dostarczenie pączków bo jestem kurewsko głodny! Jeżeli spełnicie moje żądania to nikomu nic się nie stanie!
Głos z głębi sali> Panie wszak pączki są w pomieszczeniu obok! Jak się Pan tu wysadzisz to nasze kreacje szlag trafi!
Terrorysta> W takim razie muszę zostawić Was na kilka chwil samych, ale jeszcze tu wrócę! Jak temat nie zostanie otwarty to przysięgam, że się wysadzę! No! To ja spadam! Pozdrawiam :D

Pisakk> No 3m się! … na szczęście sytuacja została opanowana. Można przejść do dalszej części gali. Nie przypadkowo załatwiłem sobie miejsce właśnie obok piwusa i bynajmniej nie chodzi tutaj o sytuację z terrorystą, która nie była planowana. Muszę państwu oznajmić, że Szanowny Pan piwus jest nie tylko niekonsekwentnym modem, ale i zacnym filantropem. Od kilku tygodni co prawda bezskutecznie, ale jednak próbuje przeforsować kandydaturę swojego kuzyna, który marzy o występach przed szeroką publicznością. W tej sytuacji organizatorzy gali po raz kolejny wykazali się nieprzeciętnymi zdolnościami. Po długich i zażartych negocjacjach kuzyn piwusa zgodził się wystąpić przed Wami a co najważniejsze nic za to nie płacimy! Oto przed państwem kuzyn piwusa występujący pod pseudonimem artystycznym ‘kuzyn piwusa’!
Obrazek
Przy okazji koncertu nasz artysta przeprowadzi także zbiórkę pieniędzy. Apelujemy o hojne datki w postaci wysokich nominałów wrzucanych do jego kapelusza. 13,4% dochodów z koncertu przeznaczone będzie na konto fundacji „Pomóż odbanować Mikusia i Blanta”. Na ten cel potrzeba nam przynajmniej miliona złotych. Z mniejszą kwotą nie ma sensu nawet wysyłać koperty do kostka. Tak więc jeszcze raz apeluję – pokażcie swoją hojność i solidarność!
W czasie kiedy zbierane są pieniądze zapraszam państwa na blok reklamowy i losowanie Lotto.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

… (45 minut później)

Niggaz> Wracamy do państwa po krótkiej przerwie reklamowej po czym przechodzimy do kluczowej części naszej gali! Już za chwilę podamy państwu wyniki głosowania. Pierwotnym założeniem miała być także prezentacja statuetek, ale niestety doszło do nieprzyjemnego incydentu z udziałem Piotrka. Otóż nasz szacowny juror zgłosił się na ochotnika do przetransportowania statuetek na miejsce gali. Niestety podszedł do swojego zadania bez krzty profesjonalizmu i wyobraźcie sobie państwo … zgubił po drodze statuetki! Oto ostatnie zdjęcie Piotrka ze statuetkami wykonane przez przypadkowego świadka...
Obrazek
Piotrek> Wypraszam sobie, ale to nie było tak! Starałem się Wam wytłumaczyć co tak naprawdę się wydarzyło, ale nie chcieliście mi uwierzyć. Mam nadzieję, że nasi goście a także laureaci uwierzą w moją wersję wydarzeń, która przedstawia się następująco:

W poniedziałek z rana wybrałem się (jak co dzień zresztą) do sklepu gdzie pracuje pan Henio. Pan Henio poza pracą w sklepie ‘Alkohole Trzeciego Świata’ dorabia sobie wykonując okazjonalne statuetki, nagrody, figurki, totemy i inne pierdoły. Wszedłem do sklepu, zamieniłem parę słów z naszym artystą po czym udałem się w drogę powrotną. Jako, że nie miałem przy sobie żadnej siatki ani innego pudełka a w umowie nie było wzmianki o pakiecie statuetki + opakowanie musiałem je przetransportować w inny sposób co zresztą widać na zdjęciu. Niestety kiedy przejeżdżałem przez jakieś zadupie (to była bodajże Warszawa) napadło na mnie czterech nieogolonych zbirów! Ewidentnie chcieli mi odebrać nagrody a cała akcja była świetnie skoordynowana. Nie uwierzycie jednak co się stało potem! Mimo, że w pobliżu nie widać było poza zbirami i mną żywego ducha, nagle jak spod ziemi wyłonił się Chuck Norris i bez słowa zaatakował bandytów swoim KzP (Kopem z Półobrotu). Niestety okazało się, że stałem za blisko i trzymane przez mnie nagrody znalazły się w promieniu rażenia owego KzP. Nie dało się ich...
Niggaz> Ciekawe kto uwierzy w takie brednie?
Piotrek> ...uratować. Wszystko się potłukło...
Niggaz> Ale ściema!
Piotrek> Możesz mi nie przerywać? Dodatkowo podmuch wywołany przez KzP Chucka zabił oddalonego o dobre 200 metrów ukrytego paparazzi, który wykonał wcześniej moje zdjęcie. Dlatego też nie ma świadka który mógłby potwierdzić moją wersję, ale sami przyznacie, że brzmi dość wiarygodnie. Ponadto w ramach rekompensaty udało mi się namówić AtletiFANa na wykonanie plagiatów statuetek. Wszystko będzie w porządku. Nikt nie pozostanie bez nagrody.
Niggaz> No nie mogę!
Piotrek> Mogę skończyć?! Mogę skończyć?!...Skończyłem.

Pisakk> No dobrze już dobrze. Przecież nagrody nie są tutaj najważniejsze. Chodzi nam tutaj przede wszystkim o dobrą zabawę…
Ktoś z dalszych rzędów> Oszuści! Złodzieje!
Piotrek> :ban:
Niggaz> No raczej. Wyprowadzić tego pana!
Pisakk> …tak więc już za moment kulminacyjny punkt gali czyli przedstawienie wyników i ogłoszenie zwycięzców. Tymczasem zapraszamy państwa na kilka reklam. Widzimy się za kilka chwil…

http://video.google.com/videoplay?docid ... 6298275439
http://video.google.com/videoplay?docid ... 6173560379
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3724920768
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2402457606

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Pisakk> Witam wszystkich po przerwie. Wszystko jest już gotowe. Towarzysz Piotrek zaznajomi państwa teraz z przebiegiem kluczowej części naszej gali. Oddaję Ci głos Piotrze.
Piotrek> W komorze maszyny losującej mamy…
Niggaz> Piotrek!
Piotrek> …40 kolejno ponumerowanych kul…
Niggaz> PIOTREK!!!
Piotrek> Czego tam?
Niggaz> Nie ta kartka :angry2:
Piotrek> Eeeeeeee…rzeczywiście…przepraszam…za moment się poprawię :oops:
Niggaz> Ja myślę.
Piotrek> Tak więc dziękujemy wszystkim którzy oddali swoje głosy. Przez blisko 2 tygodnie nie rozstawaliśmy się z liczydłami, aby podliczyć to wszystko. Wyniki są już nam znane, ale nie ogłosimy ich…zrobią to za nas specjalnie zaproszeni w tym celu goście! Nie będę dalej przedłużał. Rozpoczynamy wręczanie nagród!
Niggaz> Zdobywcę trzeciego miejsca w konkursie ‘Złote Usta 2005’ ogłosi nam … maestro!!
Piotrek> :brawo:
Pisakk> :brawo:
Widownia> …
Niggaz> :brawo:
Widownia> …

Maestro> Dziękuję wszystkim a przede wszystkim widowni za ciepłe przywitanie. Wiem, że mnie kochacie. Miło mi, że mogę być dziś tutaj z Wami…
Widownia> …
Maestro> …Przede mną leży kartka a na kartce napisany jest cytat i nick autora, któremu należy się nagroda za zdobycie trzeciego miejsca w konkursie…
Widownia> …
Maestro> …Kiedy tak czytam ten niewątpliwie bardzo dobry tekst…
Widownia> …
Maestro>… dochodzę jednak do wniosku, że to ja powinienem dostać nagrodę! Moje wypowiedzi są błyskotliwe, pełne humoru, inteligentne i na dodatek wymyślam je na poczekaniu a pozostali pewnie siedzą cały dzień wraz z całą rodziną i dumają jak tu się przypodobać cholernym jurorom! To jest jakaś pomyłka! Zamiast…
Piotrek> :o
Pisakk> :o
Niggaz> :o
Widownia> :o
Maestro> …wręczać nagrodę to powinienem ją otrzymywać! Niech Wam jednak będzie! Trzecie miejsce w konkursie „Złote Usta 2005” dla Lakiera!
Lakier pisze:
kieres pisze:Wiecie moze w jakim miejscu jest transfer ballacka do man utd??
Obrazek
Widownia> :brawo:
PrOtEcToR> Niezła dupa :D

Niggaz> Lakier dosyć tych uścisków z Zazą. Jeszcze będzie czas na przyjmowanie gratulacji. Póki co czekamy na kilka słów od Ciebie.
Lakier> Eeeee no fajnie, że podoba Wam się moja pupa … no i chyba tyle z mojej strony. Niedługo zapodam więcej fotek :D Papapa :*

Pisakk> Jak widać emocje udzielają się nam wszystkim a my nie mamy zamiaru zwalniać tempa. Idziemy za ciosem i prosimy na scenę mentora Polaków, idola dewotek, posiadacza Maybacha, dowódcę Moherowych Beretów i zacnego demagoga – przed państwem Ojciec Dyrektor Tadeusz Rydzyk!

Rydzyk> Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze dziewica...
Publiczność: Tera.....i.....eee jak to było....teraz i zawsze!
Chlopaczek: Zawsze dziewica? :>
Rydzyk> Przybyłem tutaj w celu wręczenia nagrody za 2 miejsce w konkursie "Złote Usta 2005". Wszystkich dzisiejszych laureatów zapraszam oczywiście do siedziby naszego radia, przeprowadzimy wywiad, gdyż trzeba siać, siać, siać! Najpierw jednak aby rozluźnić trochę atmosferę opowiem dowcip:

Jeden kolega mówi do drugiego:
- Muszę zmienić rybkom wodę w akwarium.
Na co ten zdziwiony mu odpowiada:
- Po co? Przecież tamtej jeszcze nie wypiły!

Hehe, takie i mnóstwo innych żartów na antenie naszego radia można usłyszeć codziennie. Pamiętaj! Radio Maryja - Katolicki głos w Twoim domu!
Mam już w dłoniach kopertę, ale przedtem wyjaśnię pewną sprawę. Gdy otrzymałem propozycje wręczenia nagrody pomyślałem, że to duża szansa, aby obalić pewien mit. Otóż ktoś mi powiedział, żebym nie logował się na tym forum, bo panuje tutaj komuna, a kierownictwo to członkowie SLD. To nie była jednak opinia przyjaciela. To diabeł mówił! Trzeba siać, siać, siać! Teraz ogłoszę wynik. Drugie miejsce w konkursie "Złote Usta 2005" otrzymuje......ulubieniec kibiców Serie A.....Dombroś!! Gratulację!! Trzeba siać, siać, siać!
Dombroś> Popieram Ojca Dyrektora! Trzeba prać, prać, prać!
Rydzyk> Siać!
Dombroś> To nie moja wina, że mi się pomyliło! :oops:
Dombroś pisze:Inter w scudetto kupił paru dobrych graczy ale w dalszym ciągu coś zawodzi...Ja widzę pare powodów (pare chyba nierealnych )
Dombroś pisze:
czeher pisze:Dombroś napisał:
Milłoki Baks

moze juz dzisiaj nic nie pisz!!! wystarczy na 1 dzien, najpierw mylisz mercato z scudetto a teraz to ...........

Jak byś umiał czytać to byś przeczytał mojego posta i sprawdził że w nawiasie napisane jest że nie wiem jak to sie pisze :evil: !!. A wiedziałem jak się zespół nazywa więc podałem nazwę fonetyczną..A co do pomyłki scudetto z macerato to każdemu się mogło zdażyć. Jakoś nikt inny nie dramatyzował tylko ty wolny kraj będe miał ochot to będe pisał. A jak ciebie nie było to było lepirj
Dombroś pisze:Wiem że:
Macerato to okno transfrowe
Dombroś pisze:Welcome in the Hall
Dombroś pisze:Rosjanin zmienił środowisko piłarskie o 360 stopni..
Dombroś pisze:źle się może wyraziłem :angry2: . Chodziło mi o to że zmienił totalnie rynek tranferowy w świecie piłkarskim.
Napisałem że o 360 stopni żeby wyglądało mądzre ale jak widać mi ne wyszło... :oops:
Niggaz> Proszę państwa emocje sięgają zenitu. Teksty Lakiera i Dombrosia były wspaniałe, ale żaden z nich zdaniem głosujących nie zasłużył na pierwsze miejsce. Mogę państwu zdradzić, że laureat naszego konkursu pokonał przeciwników zdobywając zdecydowaną większość głosów. Pewnie chcecie się dowiedzieć, kto tego dokonał, ale zanim to nastąpi przyznamy nagrodę publiczności. Zasadę jej przyznania wyjaśni Wam Piotrek …. ALBO NIE! STOP! Lepiej niech zajmie się tym Pisakk.
Pisakk> Tak, więc jak dobrze wiecie część zgłoszonych do konkursu tekstów wywodziła się od jednego autora. Według wcześniejszych ustaleń ta sama osoba nie może zająć więcej niż jednego miejsca na podium. W takiej sytuacji, aby nagrodzić osobę o największej zdobyczy punktowej za wszystkie swoje cytaty ogółem otrzyma ona nagrodę publiczności. Jako, że jest to tytuł bardzo prestiżowy postaraliśmy się, aby osoba wręczająca nagrodę była naprawdę wyjątkowa. Piotrek spędził prawie miesiąc w Pakistanie i okolicach (dlatego tak długo trwało liczenie głosów), ale jego trud opłacił się. Zapraszamy na scenę Osamę Bin Ladena!
Obrazek
Pisakk> Jak wszyscy doskonale wiemy pan Bin Laden przybywa do nas z bardzo daleka i mówi w innym języku. Muszę powiedzieć, że bardzo się przejął naszym zaproszeniem i tekst swojego przemówienia zapisał na kartce, aby się przypadkiem nie pomylić.
Obrazek
Pisakk> Pan Osama zacznie teraz czytać a Piotrek będzie dla państwa tłumaczył.

Osama Bin Laden> (czyta tekst)
Piotrek> eeee…
Osama> (dalej czyta)
Piotrek> …..Yyyy….
Osama> (wciąż czyta)
Piotrek> ….a….e…..
Osama> (i dalej czyta)
Piotrek> ……..
Osama> (no przecież nie śpiewa)
Piotrek> ………
Osama> (już chyba niedługo kończy)
Piotrek> ……..
Osama> (skończył czytać)
Piotrek> ………….
Niggaz> Ekhm…Piotrek :>
Piotrek> ……..
Pisakk> PIOTREK!!
Piotrek> Eeee a tak oczywiście, już tłumaczę. Ekhm... "gratuluję".
Niggaz> Tylko tyle?
Piotrek> No.
Pisakk> A kto jest zwycięzcą?
Piotrek> Eeee…nooooooo… Snipp_!! Brawa dla Snippa_ !!
Widownia> :brawo:

Piotrek> Zapraszamy Snippa_ na środek i liczymy na kilka słów.

Snipp_> Nagroda publiczności, tak? Mógłbym powiedzieć po prostu dzięki, ale byłoby to zbyt banalne. W takim razie powiem tylko: spadajcie!
Publiczność> Hahahaha
Snipp_> Z czego się śmiejecie? Mówię poważnie!
Publiczność> Hahahaha
Snipp_> Przestańcie się śmiać! Ta nagroda i tak nic dla mnie nie znaczy!
Publiczność> Hahahaha! Snipp_ ciągle w formie!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lut 2006, 20:46

Niggaz> Dobra Snipp_ nie to żebym Cię wyganiał, ale spierdalaj dobra? No. Wręczyliśmy już nagrody za trzecie i drugie miejsce a także nagrodę publiczności. Pozostało ostatnie, najcenniejsze trofeum. Nagroda główna za zajęcie I miejsca w konkursie „Złote Usta 2005”. Nie będę Was dłużej trzymał w napięciu. Niech się dzieje wola nieba, Nagrodę wręcząąąąą…Ziomyyyyyyyyy!
Obrazek

Zioom 1> Elo Elo człenie!
Zioom 2> Zróbcie hałas!
Publiczność> ??
Zioom 1> Patrz ziomuś, nie rozkminili tego!
Zioom 2> No…ale kwas!
Zioom 1> No nic. Chcieliśmy razem z moim ziomusiem z ławki wręczyć główną nagrodę w konkursie „Złote Usta 2005”. Oto kartencja, na której są wyniki, czaisz?
Zioom 2> Czaję czaję hajsu łatwo nie oddaję! Yo! Jak mnie ktoś wpieni poczuje dotyk zieleni! Yo! Zróbcie hałas!
Publiczność> ??
Zioom 2> CHWDP! To chociaż podnieście rękę w górę i powiedzcie „Ajjjj”…

Niektóre osoby podnoszą nieśmiało prawicę w górę spoglądając niepewnym wzrokiem.

Zioom 1> Jednak łapią nutę! Dobra czas wręczyć nagrodę. A zwycięzcą zostaje…mega ziooomal Snipp_ !!!
Zioom 2> Elo Elo tak!
Snipp_ pisze:
Gomez pisze:ibrahimowiczczcz to prawdziwy deb...il, kuzwa gdzie takie barany sie rodza
Nie mam pojęcia, nic nie wpisałeś w profilu.

W tym momencie rozpoczyna się istna apokalipsa. Krzysztof Jarzyna rzuca z pierwszego rzędu dwie petardy za 5 groszy. Zaza krzyczy żeby dać Snippowi rower w nagrodę. Fieldy otwiera kolejne piwo. Tifosi gwiżdżą. Dziewczyny piszczą. Piotrek prosi o przysyłanie pytań do siebie samego. Coś niesamowitego. Snipp_ wychodzi na środek…

Snipp_> Dobra dosyć tego! Wiedziałem, że wygram. Nie myślcie, że jestem zaskoczony!

Na widowni dalej trwa apokalipsa…

Snipp_> Teraz udajecie, że nie słyszycie co do Was mówię, ale tak naprawdę słuchacie każdego mojego słowa bo ja tu jestem najlepszy!

Na widowni sytuacja coraz dramatyczniejsza…

Snipp_> Mam tam zejść do Was? No dobra. Sami tego chcieliście!

Niggaz> PROSZĘ WSZYSTKICH O SPOKÓJ!
Piotrek> Co za bydło :o
Niggaz> Ludzie uspokójcie się! Rozumiem, że emocje są olbrzymie, ale…to nie wypada.
Ktoś z widowni> Zamknij ryj czarnuchu!
Pisakk> Hahaha
Piotrek> Hahaha
Niggaz> Przestańcie! Trzeba coś z tym zrobić. Pisakk masz jakiś pomysł?
Pisakk> Bo ja wiem? Może wódki im damy to się najebią i będzie spokój.
Piotrek> Dobry plan. Sam bym się chętnie napił.
Niggaz> No dobra. To chyba jedyne wyjście. PROSZĘ WSZYSTKICH O CHWILĘ CISZY! ZA MOMENT NA SALĘ WNIESIONA ZOSTANIE WÓDKA I KAŻDY BĘDZIE MÓGL WYPIĆ ZDROWIE NASZYCH NAGRODZONYCH!
Publiczność> Ooooooooo

DziDzIuS w szkockiej spódniczce i wiklinowym koszem w ręku chodzi po sali i roznosi wódkę. Sytuacja się uspokaja. Zapada cisza…

(około 60 minut później)

Pisakk> Pomysł wypalił. Towarzystwo się trochę uspokoiło.
Piotrek> No nie wiem czy tak do końca wypalił. Znowu coś się zaczyna dziać. Ludzie wstają z miejsc a w zasadzie z podłogi, bo większość miała problemy z trafieniem spowrotem na krzesła po ten naszej wódce. Skąd Ty Niggaz wziąłeś tę wódeczkę :>
Niggaz> Zostało mi trochę z komunii.
Piotrek> Aha. To wiele wyjaśnia.
Pisakk> Przestańcie gadać głupoty i spójrzcie, co się dzieje! Ktoś wyszedł na środek i zbliża się do mównicy!
Niggaz> To BUNCH :o
Piotrek> :o

BUNCH> Dosyć tego! Organizatorzy gali zakpili sobie z nas! Zaprosili nas tutaj obiecując nie lada atrakcje a co było? Nic! Miało być co najmniej tak dobrze jak na Gali Otwarcia a jak było? Beznadziejnie! Zwycięzcy nie otrzymali nawet nagród a wódka była ciepła! Dłużej nie będziemy tego tolerować! W imieniu własnym i wszystkich forumowiczów ściągających moje kompilacje obiecuję Wam, że obalimy komunizm na forum!
Pijana publiczność> TAK! OBALIMY KOMUNIZM!
BUNCH> Teraz kiedy stoję tutaj i patrzę na Was dostrzegam niesamowitą siłę. Możemy opanować świat! Organizatorzy zamknęli nas tutaj, abyśmy tego nie dokonali, ale ja! Ja, czyli BUNCH przejrzałem na oczy! Przejrzałem i widzę, że musimy wyjść z naszymi postulatami na ulicę! Porwiemy za sobą tłumy ludzi i obalimy komunizm! Pomożecie?
Pijana publiczność> POMOŻEMY!
BUNCH> Nie ma chwili do stracenia! Ruszamy moi ludzie! Nikt nas nie powstrzyma!

Niggaz> Ale jaja :lol2:
Pisakk> To jakaś zorganizowana akcja?
Niggaz> Najwyraźniej. A gdzie jest Piotrek?
Pisakk> Poszedł z nimi! Idziemy też?
Niggaz> No pewnie. Nie będziemy się przecież nudzić a poza tym zabrali wódkę.

Ludzie zabierają ostatnie ocalałe flaszki i wychodzą na ulicę.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Sytuacja wyraźnie przerosła organizatorów gali. Demonstracje objęły większy obszar.
Obrazek

Nasi prowadzący zniknęli gdzieś w tłumie. To chyba już koniec. Nie ma już nic…

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lut 2006, 20:46

(około 5 godzin później)

W związku z brakiem oczekiwanego odzewu wśród okolicznej ludności demonstranci zaprzestali protestów i zabrali się za opijanie porażki. Zakończyli kilka dni później. Nasze kamery uchwyciły niektórych forumowiczów…

Część z nich wyraźnie opadła z sił i postanowiła spędzić noc (dzień?) pod gołym niebem…
Obrazek

Niestrudzony cloner zarzekał się, że trafi sam do domu…
Obrazek

Kostek z Piotrkiem bez pośpiechu czekają na autobus…
Obrazek

Tomusmc i piwus postanowili wymienić jeszcze kilka spostrzeżeń odnośnie swojego ukochanego Juventusu. Piwus wyraźnie był już zmęczony…
Obrazek

Niggaz chyba jednak popełnił błąd podejmują próbę powrotu do domu na piechotę…
Obrazek

I tak oto impreza dobiegła końca. To nie tylko koniec Gali która przejdzie do historii, ale i współpracy naszych prowadzących. Piotrek przespał autobus i do tej pory czeka na przystanku. Niggaz leży gdzieś na drodze do Lublina. Pisakk z kolei udał się w kierunku zachodzącego słońca i tyle go było widać…

.........................................................................

Nie no żartowałem. Pisakk rzeczywiście podążał za zachodzącym słońcem, ale kiedy te całkowicie zaszło chłopak utracił cel podróży i udał się w drogę powrotną nie wiedząc za bardzo gdzie. Po drodze spotkał Niggaza i pomógł mu wstać z ulicy. W dalszą drogę ruszyli razem. Po kilku godzinach podróży doszli do przystanku i zauważyli śpiącego Piotrka. Obudzili się we trzech poszli dalej. Gdzie? Tego nam nie powiedzieli. Może do komunii bo Pisakk zawsze powtarzał, że samemu się wstydzi...

To już naprawdę koniec. Poważnie.

Sponsorami relacji byli:

Nie było sponsorów

Wszelka zbieżność nazwisk i nicków jest zupełnie przypadkowa.
Nie próbujcie tego w domu.

Zablokowany

Wróć do „Gry Forumowe”