Wielka Gala - 'Złote Usta' 2005

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 04 lut 2006, 20:45

Pisakk> Witam wszystkich po przerwie. Wszystko jest już gotowe. Towarzysz Piotrek zaznajomi państwa teraz z przebiegiem kluczowej części naszej gali. Oddaję Ci głos Piotrze.
Piotrek> W komorze maszyny losującej mamy…
Niggaz> Piotrek!
Piotrek> …40 kolejno ponumerowanych kul…
Niggaz> PIOTREK!!!
Piotrek> Czego tam?
Niggaz> Nie ta kartka :angry2:
Piotrek> Eeeeeeee…rzeczywiście…przepraszam…za moment się poprawię :oops:
Niggaz> Ja myślę.
Piotrek> Tak więc dziękujemy wszystkim którzy oddali swoje głosy. Przez blisko 2 tygodnie nie rozstawaliśmy się z liczydłami, aby podliczyć to wszystko. Wyniki są już nam znane, ale nie ogłosimy ich…zrobią to za nas specjalnie zaproszeni w tym celu goście! Nie będę dalej przedłużał. Rozpoczynamy wręczanie nagród!
Niggaz> Zdobywcę trzeciego miejsca w konkursie ‘Złote Usta 2005’ ogłosi nam … maestro!!
Piotrek> :brawo:
Pisakk> :brawo:
Widownia> …
Niggaz> :brawo:
Widownia> …

Maestro> Dziękuję wszystkim a przede wszystkim widowni za ciepłe przywitanie. Wiem, że mnie kochacie. Miło mi, że mogę być dziś tutaj z Wami…
Widownia> …
Maestro> …Przede mną leży kartka a na kartce napisany jest cytat i nick autora, któremu należy się nagroda za zdobycie trzeciego miejsca w konkursie…
Widownia> …
Maestro> …Kiedy tak czytam ten niewątpliwie bardzo dobry tekst…
Widownia> …
Maestro>… dochodzę jednak do wniosku, że to ja powinienem dostać nagrodę! Moje wypowiedzi są błyskotliwe, pełne humoru, inteligentne i na dodatek wymyślam je na poczekaniu a pozostali pewnie siedzą cały dzień wraz z całą rodziną i dumają jak tu się przypodobać cholernym jurorom! To jest jakaś pomyłka! Zamiast…
Piotrek> :o
Pisakk> :o
Niggaz> :o
Widownia> :o
Maestro> …wręczać nagrodę to powinienem ją otrzymywać! Niech Wam jednak będzie! Trzecie miejsce w konkursie „Złote Usta 2005” dla Lakiera!
Lakier pisze:
kieres pisze:Wiecie moze w jakim miejscu jest transfer ballacka do man utd??
Obrazek
Widownia> :brawo:
PrOtEcToR> Niezła dupa :D

Niggaz> Lakier dosyć tych uścisków z Zazą. Jeszcze będzie czas na przyjmowanie gratulacji. Póki co czekamy na kilka słów od Ciebie.
Lakier> Eeeee no fajnie, że podoba Wam się moja pupa … no i chyba tyle z mojej strony. Niedługo zapodam więcej fotek :D Papapa :*

Pisakk> Jak widać emocje udzielają się nam wszystkim a my nie mamy zamiaru zwalniać tempa. Idziemy za ciosem i prosimy na scenę mentora Polaków, idola dewotek, posiadacza Maybacha, dowódcę Moherowych Beretów i zacnego demagoga – przed państwem Ojciec Dyrektor Tadeusz Rydzyk!

Rydzyk> Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze dziewica...
Publiczność: Tera.....i.....eee jak to było....teraz i zawsze!
Chlopaczek: Zawsze dziewica? :>
Rydzyk> Przybyłem tutaj w celu wręczenia nagrody za 2 miejsce w konkursie "Złote Usta 2005". Wszystkich dzisiejszych laureatów zapraszam oczywiście do siedziby naszego radia, przeprowadzimy wywiad, gdyż trzeba siać, siać, siać! Najpierw jednak aby rozluźnić trochę atmosferę opowiem dowcip:

Jeden kolega mówi do drugiego:
- Muszę zmienić rybkom wodę w akwarium.
Na co ten zdziwiony mu odpowiada:
- Po co? Przecież tamtej jeszcze nie wypiły!

Hehe, takie i mnóstwo innych żartów na antenie naszego radia można usłyszeć codziennie. Pamiętaj! Radio Maryja - Katolicki głos w Twoim domu!
Mam już w dłoniach kopertę, ale przedtem wyjaśnię pewną sprawę. Gdy otrzymałem propozycje wręczenia nagrody pomyślałem, że to duża szansa, aby obalić pewien mit. Otóż ktoś mi powiedział, żebym nie logował się na tym forum, bo panuje tutaj komuna, a kierownictwo to członkowie SLD. To nie była jednak opinia przyjaciela. To diabeł mówił! Trzeba siać, siać, siać! Teraz ogłoszę wynik. Drugie miejsce w konkursie "Złote Usta 2005" otrzymuje......ulubieniec kibiców Serie A.....Dombroś!! Gratulację!! Trzeba siać, siać, siać!
Dombroś> Popieram Ojca Dyrektora! Trzeba prać, prać, prać!
Rydzyk> Siać!
Dombroś> To nie moja wina, że mi się pomyliło! :oops:
Dombroś pisze:Inter w scudetto kupił paru dobrych graczy ale w dalszym ciągu coś zawodzi...Ja widzę pare powodów (pare chyba nierealnych )
Dombroś pisze:
czeher pisze:Dombroś napisał:
Milłoki Baks

moze juz dzisiaj nic nie pisz!!! wystarczy na 1 dzien, najpierw mylisz mercato z scudetto a teraz to ...........

Jak byś umiał czytać to byś przeczytał mojego posta i sprawdził że w nawiasie napisane jest że nie wiem jak to sie pisze :evil: !!. A wiedziałem jak się zespół nazywa więc podałem nazwę fonetyczną..A co do pomyłki scudetto z macerato to każdemu się mogło zdażyć. Jakoś nikt inny nie dramatyzował tylko ty wolny kraj będe miał ochot to będe pisał. A jak ciebie nie było to było lepirj
Dombroś pisze:Wiem że:
Macerato to okno transfrowe
Dombroś pisze:Welcome in the Hall
Dombroś pisze:Rosjanin zmienił środowisko piłarskie o 360 stopni..
Dombroś pisze:źle się może wyraziłem :angry2: . Chodziło mi o to że zmienił totalnie rynek tranferowy w świecie piłkarskim.
Napisałem że o 360 stopni żeby wyglądało mądzre ale jak widać mi ne wyszło... :oops:
Niggaz> Proszę państwa emocje sięgają zenitu. Teksty Lakiera i Dombrosia były wspaniałe, ale żaden z nich zdaniem głosujących nie zasłużył na pierwsze miejsce. Mogę państwu zdradzić, że laureat naszego konkursu pokonał przeciwników zdobywając zdecydowaną większość głosów. Pewnie chcecie się dowiedzieć, kto tego dokonał, ale zanim to nastąpi przyznamy nagrodę publiczności. Zasadę jej przyznania wyjaśni Wam Piotrek …. ALBO NIE! STOP! Lepiej niech zajmie się tym Pisakk.
Pisakk> Tak, więc jak dobrze wiecie część zgłoszonych do konkursu tekstów wywodziła się od jednego autora. Według wcześniejszych ustaleń ta sama osoba nie może zająć więcej niż jednego miejsca na podium. W takiej sytuacji, aby nagrodzić osobę o największej zdobyczy punktowej za wszystkie swoje cytaty ogółem otrzyma ona nagrodę publiczności. Jako, że jest to tytuł bardzo prestiżowy postaraliśmy się, aby osoba wręczająca nagrodę była naprawdę wyjątkowa. Piotrek spędził prawie miesiąc w Pakistanie i okolicach (dlatego tak długo trwało liczenie głosów), ale jego trud opłacił się. Zapraszamy na scenę Osamę Bin Ladena!
Obrazek
Pisakk> Jak wszyscy doskonale wiemy pan Bin Laden przybywa do nas z bardzo daleka i mówi w innym języku. Muszę powiedzieć, że bardzo się przejął naszym zaproszeniem i tekst swojego przemówienia zapisał na kartce, aby się przypadkiem nie pomylić.
Obrazek
Pisakk> Pan Osama zacznie teraz czytać a Piotrek będzie dla państwa tłumaczył.

Osama Bin Laden> (czyta tekst)
Piotrek> eeee…
Osama> (dalej czyta)
Piotrek> …..Yyyy….
Osama> (wciąż czyta)
Piotrek> ….a….e…..
Osama> (i dalej czyta)
Piotrek> ……..
Osama> (no przecież nie śpiewa)
Piotrek> ………
Osama> (już chyba niedługo kończy)
Piotrek> ……..
Osama> (skończył czytać)
Piotrek> ………….
Niggaz> Ekhm…Piotrek :>
Piotrek> ……..
Pisakk> PIOTREK!!
Piotrek> Eeee a tak oczywiście, już tłumaczę. Ekhm... "gratuluję".
Niggaz> Tylko tyle?
Piotrek> No.
Pisakk> A kto jest zwycięzcą?
Piotrek> Eeee…nooooooo… Snipp_!! Brawa dla Snippa_ !!
Widownia> :brawo:

Piotrek> Zapraszamy Snippa_ na środek i liczymy na kilka słów.

Snipp_> Nagroda publiczności, tak? Mógłbym powiedzieć po prostu dzięki, ale byłoby to zbyt banalne. W takim razie powiem tylko: spadajcie!
Publiczność> Hahahaha
Snipp_> Z czego się śmiejecie? Mówię poważnie!
Publiczność> Hahahaha
Snipp_> Przestańcie się śmiać! Ta nagroda i tak nic dla mnie nie znaczy!
Publiczność> Hahahaha! Snipp_ ciągle w formie!

Wróć do „Gry Forumowe”