Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 05 lut 2006, 14:29
Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 05 lut 2006, 14:32
podaj TSI chociażTomi pisze:sporo chcesz ja za swojego dałem 400 k
Didier Cavalluci (76781178)
Lat 22, przeciętny stan formy, zdrowy
Jest kontrowersyjny, porywczy i uczciwy
Poziom doświadczenia fatalny, przywódca słaby.
Kondycja: nędzny Bramkarz: solidny
Rozgrywanie: nędzny Podania: fatalny
Skrzydłowy: nędzny Defensywa: fatalny
Skuteczność: fatalny St.fragmenty: słaby
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 05 lut 2006, 14:32
Przecież w Regułach Gry w dziale Stadion masz opisane wpływy za poszczególne Rodzaje miejscówek. Np. zakładając, że Baqu miałby 12600 samych miejsc stojących to już daje to nam prawie 280 000 (22 zł za każde miejsce)merqn pisze:jak to mozliwe
M@rkus pisze:pic... hmm, nie wiem, obnizy Ci pomoc i moze nie dac 3 pkt.
No ja jednak dałem normala i w sumie dobrze, bo ciężko byłoM@rkus pisze:ale ja bym ryzykowal pica...
Wiem o tymM@rkus pisze:Trudno mi powiedziec bo tu nie ma zadnego pola manewru bo masz niestety zbyt slaba druzyne...
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 05 lut 2006, 14:34
Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 05 lut 2006, 14:44
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 05 lut 2006, 14:44
Taktyka i styl zależą wyłącznie od Twoich indywidualnych upodobań... No i od klasy przeciwnika oczywiście. Największe znaczenie ma trening. Ja jak już pisałem trenuję dośrodkowania więc gram skrzydłami. W sumie to najpierw musisz się zdecydować na jakiś konkretny trening i podporządkować mu całą drużynę. Mi bardzo pomogło przestudiowanie Reguł gry i Forum dla początkujących. Chociaż oczywiście mogę sie mylić, bo sam jestem początkującyZameR pisze:Baqu kurde jak ty to robisz Ja dzisiaj przegrałem z liderem 0-6 i jestem w lidze na 7 miejscu.... Nie moge dobrać taktyki ani nic... Weź Baqu podaj jaką grasz taktyką i jaki syul wiesz presing itd]
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: merqn » 05 lut 2006, 14:45
tylko czemu napisal w dolarach?Void pisze:Przecież w Regułach Gry w dziale Stadion masz opisane wpływy za poszczególne Rodzaje miejscówek. Np. zakładając, że Baqu miałby 12600 samych miejsc stojących to już daje to nam prawie 280 000 (22 zł za każde miejsce)merqn pisze:jak to mozliwe
merqn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 05 lut 2006, 14:47
wybacz jeżeli dolary Cie zmyliły, ale nigdy nie pisze zł po prostu $ jako suma przychodu.merqn pisze:tylko czemu napisal w dolarach?Void pisze:Przecież w Regułach Gry w dziale Stadion masz opisane wpływy za poszczególne Rodzaje miejscówek. Np. zakładając, że Baqu miałby 12600 samych miejsc stojących to już daje to nam prawie 280 000 (22 zł za każde miejsce)merqn pisze:jak to mozliwe
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 05 lut 2006, 14:55
Youth Mesiash

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 05 lut 2006, 15:56
Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 05 lut 2006, 16:03
Pomoc: kiepski (min.)Tomi pisze:pokażcie poziomy formacji waszych drużyn
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 05 lut 2006, 16:07
Youth Mesiash
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 05 lut 2006, 16:21
Może byś tak pokazał swoje poziomyTomi pisze:pokażcie poziomy formacji waszych drużyn
ZameR pisze:yyyyy.......gdzie to się sprawdza
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 05 lut 2006, 16:27
Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 05 lut 2006, 20:20
Baqu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio