Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 175

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 lut 2006, 13:59

No tak tu masz racje (choć ja słyszłe sprzeczne informacje odnoścnie karty Obbiny :roll: nawet tu na forum :wink:) ale jak napisałe w zimie go nie sprowadzili a w letnim mercato bedzie wiekszy wybór. Który wcale nie musi paść na młokosa Sobisa za 11 baniek. Przeciesz napadów będzie co nie miara.

Głupi przykład Inter bierze z Lecce (które chyba spadnie :() przymierzanego do Romy świetnego i młodego Mirko Vucinica. Daje z 5 milionów i z dwóch gracz którzy są 'własnością" Nerazzurich a juz nigdy nie zagraja na Giuseppe Meazza. Sam wiesz że Inter ma takich graczy. [przykład - doświatczony Francuz Sabri Lamouchi który gdzieś bładził po Włoszech - nawet po serie B a teraz jest podstawowym graczem drugiej lini Marsylii] Także będzie w czym wybierać i może zapobiec podobny kłopota w przyszłośc :wink:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 lut 2006, 13:59

*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak nie sprowadził Obinny w zimie tego roku to juz nie sprowadzi. Takie jest moje zdanie bo poprostu po sezonie "bedzie miał w kim wybierac" A patrząc w przyszłośc PNA mógłby sprawic Interowi nie lada kłopot.
Też tak myślę. Po sezonie sprowadzi Sobisa albo innego Bojinova. Po co ma robić sobie kłopot sprowadzać drugiego Nigeryjczyka.
Juras_InterFan pisze:No to ja wiem ze tam trzeba biegać sporo - i dlatego Riquelme nie poradził sobie w Barcelonie - bo taktycznie nie pasowal do ustawienia druzyny -
Nie poradził sobie bo tam był Ronaldinho i to on był w Barcelonie liderem a Riquelme nie potrafił się do tego przystosować. W Interze mógł by spokojnie sobie liderować a w środku pola pomagał by mu kolega z reprezentacji Cambiasso.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 05 lut 2006, 14:04

Zico_FCI pisze:Nie poradził sobie bo tam był Ronaldinho i to on był w Barcelonie liderem a Riquelme nie potrafił się do tego przystosować. W Interze mógł by spokojnie sobie liderować a w środku pola pomagał by mu kolega z reprezentacji Cambiasso.
Oj chyba Riquelme byl wczesniej w Barcelonie - oni go kupili w tym czasie co i Saviole - to chyba bylo jeszcze za czasów starego prezydenta Barcy .... Swoją drogą jak on sie nazywal ? Pamieta ktos - chyba ze jestem w bledzie :)

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 05 lut 2006, 14:07

Swoją drogą jak on sie nazywal ?
Gaspar. I tak , masz rację , Riquelme został sporwadzony razem z Saviolą i grał w środku z Rochembackiem.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2006, 14:14 przez Diamen23, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 lut 2006, 14:10

Juras_InterFan pisze:Oj chyba Riquelme byl wczesniej w Barcelonie - oni go kupili w tym czasie co i Saviole - to chyba bylo jeszcze za czasów starego prezydenta Barcy .... Swoją drogą jak on sie nazywal ? Pamieta ktos - chyba ze jestem w bledzie
Hmm możliwe właśnie tak pomyślałem ale coś mi się właśnie kojarzyło, że w Barcelonie nie mógł być ty liderem więc odszedł. Może właśnie dlatego odszedł bo Ronni miał przyjść. :wink:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 05 lut 2006, 14:15

Zico_FCI pisze:
Juras_InterFan pisze:Oj chyba Riquelme byl wczesniej w Barcelonie - oni go kupili w tym czasie co i Saviole - to chyba bylo jeszcze za czasów starego prezydenta Barcy .... Swoją drogą jak on sie nazywal ? Pamieta ktos - chyba ze jestem w bledzie
Hmm możliwe właśnie tak pomyślałem ale coś mi się właśnie kojarzyło, że w Barcelonie nie mógł być ty liderem więc odszedł. Może właśnie dlatego odszedł bo Ronni miał przyjść. :wink:
No Ronnie inny tyo gracza jak dla mnie - taki typowy ofensywny pomocnik - a Riquelme bardzie taki srodkowy pomocnik - mysle ze znalazlo by sie dla nich miejsce w 1 druzynie - ale tak czy siak ja wolę Ballacka.

A co do tego co ZAZA powiedzial o Obinhy - na pewno masz troche racji - Vucinic by sie przydal - lecz ja bym go widzial nawet jako nastepce Cruza - jesli nie przedluzy kontraktu - tak samo Recoba - chyba w koncu i Morattiemu sie znudzi płacic mu za leczenie kontuzji :) Tak wiec mysle ze i dla Obinhy by sie miejsce znalazlo - a co do PNA - to on jest co roku czy co 2 lata ?

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 05 lut 2006, 14:20

Prezydentem wtedy był Gaspar :D Dostał dużo kasy za Figo [zbieg okloiczności dzisiaj on w Interze :shock: :lol: ] i nie azinwestował jej dobrze...Kupił Riquelme i Saviole [36mln$ :shock: ] ale wtedy było paru lepszych od niego zawodników.. Grę w środku pola 'ustawiał' Overbaton [czyt.Overmars] a po za tym był Luis Enriqe. A co do Rochembacka to dzisiaj grywa w Sprtingu Lisbona i nie idzie mu tak źle 8) A Argentyńczyk którego chce pozyskać Inter odszedł tak jak Rivaldo [przez Van Gaala :evil: ].....

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 lut 2006, 14:24

Juras z Recoba się dogadaja szybko - podobnie jak z Cruzem. Ale sam wiesz że Cruz daje zespołowie dwa razy wiecej z ławki. :wink: Dla tego muszą znaleść partnera jak cos na juz dla Adriano. Czy nawet Martinsa który co by nie mówić skutecznościa nie grzeczy. :roll: Obbina co ciekawy gra ale w moich oczach Mirko ma wiecej plusów. Jak Roma czy Inter go kupią to zrobia max interes. Jest najlepszy z tej "stajni" sanjperów Zdenak Zemana. :]

PNA co dwa lata. Wiec Inter tez bedzie patrzył w przyszłośc na pewno. :wink:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 05 lut 2006, 14:29

*_For_zaza_Milan_* pisze: Obbina co ciekawy gra ale w moich oczach Mirko ma wiecej plusów. Jak Roma czy Inter go kupią to zrobia max interes. Jest najlepszy z tej "stajni" sanjperów Zdenak Zemana. :]

PNA co dwa lata. Wiec Inter tez bedzie patrzył w przyszłośc na pewno. :wink:
No jak co 2 lata to nie jest tak tragicznie w takim wypadku :) A co do Vucinica to bylem jego wielkim fanem po ubiegłym sezonie gdy po odejsciu Bojinova do Violi strzelil bodajze tyle goli co meczy :) i uplasował sie w czołowce strzleców praktycznie grając tylko 2 runde - na pewno dobry napastnik - wysoki - wolalbym go osobiscie od Bojinova lub Sobisa - ale tak czy inczej chcialbym zeby Nsofor też przyszedł :)

A co powiesz ZAZA na plotki o tym ze Milan jest gotowy sprzedac Sheve do Chelsea zeby miec kase na duze przebudowy skladu - w konscu 2 rok pod rząd bez Scudetto, Lm przegrana niefartem ... dzis sie pojawil taki news na Tribalu, mysle ze to plotki , ale jak to sie mowi w kazdej plotce ziarenko prawdy ?

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 05 lut 2006, 14:46

Juras_InterFan pisze:A co powiesz ZAZA na plotki o tym ze Milan jest gotowy sprzedac Sheve do Chelsea zeby miec kase na duze przebudowy skladu - w konscu 2 rok pod rząd bez Scudetto, Lm przegrana niefartem ... dzis sie pojawil taki news na Tribalu, mysle ze to plotki , ale jak to sie mowi w kazdej plotce ziarenko prawdy ?
heheh pewnie ze plotki po co nam kasa ? przeciez Silvio na swoim koncie ma 13 mld dolarów wiec ile moze dac Romek 50 mln euro pffff a Sheva jest nasza gwiazda a Milan nie sprzedaje swoich gwiazd :o
Takze na przebudowe zespołu kasa bedzie 8)

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 05 lut 2006, 14:49

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:
Juras_InterFan pisze:A co powiesz ZAZA na plotki o tym ze Milan jest gotowy sprzedac Sheve do Chelsea zeby miec kase na duze przebudowy skladu - w konscu 2 rok pod rząd bez Scudetto, Lm przegrana niefartem ... dzis sie pojawil taki news na Tribalu, mysle ze to plotki , ale jak to sie mowi w kazdej plotce ziarenko prawdy ?
heheh pewnie ze plotki po co nam kasa ? przeciez Silvio na swoim koncie ma 13 mld dolarów wiec ile moze dac Romek 50 mln euro pffff a Sheva jest nasza gwiazda a Milan nie sprzedaje swoich gwiazd :o
Takze na przebudowe zespołu kasa bedzie 8)
No pewnie i masz rację - a tu z innej beczki :

Sklad na mecz z Chievo :
Inter line-up (4-4-2): 12 Julio Cesar; 4 J.Zanetti, 2 Cordoba, 25 Samuel, 3 Burdisso; 7 Figo, 14 Veron, 5 Stankovic, 18 Kily Gonzalez; 10 Adriano, 9 Cruz
Czyli tak jak myslalem ze nie zagra Cambiasso, po tych wojazach tylko w jego miejsce Stankovic w srodku pola - ale myslalem ze zagra Solari a nie Killy - fajnie ze na lewej obronie gra Burdisso - w koncu talent który sie spłaca z racji ze Wome podziekujemyt po sezonie lepiej dac grac Burdisso . no i jeszcze nieobecnosc Hammera swiadczy od tym ze odejdzie do Juve - moze to i dobrze ????

INTER - CHIEVO - 3:0 (2:0)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 lut 2006, 14:58

hmm :roll: Tribal niczym nie lepszy od Calciomercato.com .... Romek nie składa ponoć ofert jego ofera jest aktualne od dwóch lat ... i nie ulega zmienie :)

jak to był ? - Szto Ty Dajerz Roman ? :lol:

Juras_InterFan pisze:INTER - CHIEVO - 3:0 (2:0)
No zobaczymy jaki z Ciebie bukmacher :wink: kazdy inny wynik niz "1" na Giuseppe Meazza to niespodzianka ...

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 05 lut 2006, 15:15

No zobaczymy jaki z Ciebie bukmacher Wink kazdy inny wynik niz "1" na Giuseppe Meazza to niespodzianka ...
w takim razie poki co wszystko ok Inter prowadfzi po golu Cruza w 7 min. 8)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 lut 2006, 15:17

Juras_InterFan pisze:INTER - CHIEVO - 3:0 (2:0)

Jak na razie wszystko zmierza w takim kierunku :wink: 1:0 dla Interu 8) Bramkę strzelił Cruz :o

Oby tak dalej bo na nich postawiłem :P

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 lut 2006, 16:28

wie ktos wogule jaka bramke strzelił Cruz bo nie mam mozliwosci ogladnecia tego meczu ... pewnie strzelił z głowy :P ale niech ktos napisze lub zamiesci linka do bramki :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”