Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 17

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
33%
2
5
24%
3
1
5%
4
4
19%
Poniżej 4
4
19%
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 lut 2006, 16:34

ossy pisze:Zaraz będzie druga połowa, i mam nadzieje ży wybiegdnie Pinturicchio

Nie no gratuluje przeczucia :P
Nie dość że przewidziałeś że Del Piero wszedł to jeszcze strzelił bramkę :P
I bardzo dobrze bo oczywiści obstawiłem ten mecz i mam nadzieję że Juve wygra :P

POZDRO :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 lut 2006, 16:36

ossy pisze:Zaraz będzie druga połowa, i mam nadzieje ży wybiegdnie Pinturicchio

Nie tyle co wszedł, co strzelił brameczkę :) jak go nie uwielbiać za to co robi. Kiedy w końcu Capello pomyśli, że Alex jest w formie i zacznie go wpuszczać od początku. Wynik powinien być wyższy, ale ważne, że wygrywamy. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 05 lut 2006, 16:41

Tomusmc pisze: Nie tyle co wszedł, co strzelił brameczkę :) jak go nie uwielbiać za to co robi. Kiedy w końcu Capello pomyśli, że Alex jest w formie i zacznie go wpuszczać od początku. Wynik powinien być wyższy, ale ważne, że wygrywamy. Pozdrawiam
Mam nadzieje że jak najszybciej Capello to sobie uświadomi, bo im szybciej tym lepiej, dla nas, dla Juve i dla Del Piero. Może tylko kicha dla Ibry. Mam nadzieje że taki wynik będzie do końca. No może jeszcze Trezegol dołoży jakąś brameczke, żeby gonić Toniego bo ten dzisiaj strzelił bramke.

FORZA JUVE

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 05 lut 2006, 17:36

1:0
Poza kompletem punktów nie widze większych powodów do radości. Juve znow nie zachwyciło :? Cała drużyna zagrałą kiepsko, no może poza Buffonem i obroną, w ktorej kolejne dobre spotkanie zaliczył Balzaretti :) Jestem ciekaw czy na dłuzej zadomowi sie w wyjsciowym skladzie skoro do dyspozycji Capello sa wszyscy obrońcy i mamy nadmiar bogactwa, ale z tego faktu możemy być zadowoleni.Większych zastrzeżeń nie można mieć do Zlatana, był jedną z najjaśniejszych postaci tego spotkania. Widać było chęci, lecz ponownie zabrakło bramki. Trezeguet po ostatnim meczu świetnym występie dzisiaj niestety nie zachwycił, a Toni mu ucieka. Alex rozegrał kolejny dobry mecz uwieńczony bramką. W meczu na SS powinien wystapić w pierwszej jedenastce obok Ibry

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lut 2006, 12:43

Żenada - mecz który znów pokazał że tylko nie liczni zasługuja w tej idze na szacunek. Bramki ze spalonych. Munrati trafia w piłka ale Nedved to szklany chłopiec i czerwień. Pózniej Emerson taktycznie fauluje i co? rybka :P Vidigal wychodzi sam na sam ... potem Iaqinta wychodzi na czysta Cannavaro sie wywrócił coś był ostatni obrońcą ale co ... spalony :!: i to ten sędzie który nie widział że Del Piero strzela z spalonego ... choc by bardzie ewidentyny :!: wstyd

Jak to powiedziałe jeden z Włoskich komentatorów: Widocznie Udinese nie miało mniec pkt. ... albo Cruz za szybko strzelił na Giuseppe Meazza ...

Smutna prawda ....:(

A za panem Pozzo teraz ruszy lawina i miejmy nadzieje ze ukruci co nie których.

Ciekawe czy Mancini w wojnie słownej z Moggim przez mecze niedzielnym odważy sie powiedzić cos otwarcie. Cos mi mówi że tak ...

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 06 lut 2006, 13:18

*_For_zaza_Milan_* pisze:Żenada
Ciekawe czy Mancini w wojnie słownej z Moggim przez mecze niedzielnym odważy sie powiedzić cos otwarcie. Cos mi mówi że tak ...
No dokladnie - dobrze to ujełeś Zaza ŻENADA !

Co do Manciniego to mam nadzieje ze w przeciwieństwie do Moggiego będzie wolał wykazać się na boisku a nie w gadce :)

Szczerze mowiąć nie daje nam zbytnich szans na Scudetto - ale za tydzien o tej porze morzemy juz wiedziec czy jeszcze jest szansa czy juz mozna sie zadowolic 2 miejscem :/

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 06 lut 2006, 13:19

*_For_zaza_Milan_* pisze:Żenada - mecz który znów pokazał że tylko nie liczni zasługuja w tej idze na szacunek
No niestety, ale w naszym meczu było aż 6 kontrowersyjnych decyzji, gol Udine nieuznany słusznie, spalony jak nic. Spalony Iaquinty w sytuacji sam na sam, fatalny błąd sędziego, Canna się pośliznął i nie zdąrzył wybiec z linii. Dalej faul na Nedvedzie wg. komentatorów faul Muntariego na żółtą kartkę, do tego skandaliczne zachowanie Muntariego który wyzwał naszych Tifosi przy zejściu do szatni, do tego rzucił się w szatni na kamerzystę, dyskwalifikacja pewna. Kolejna sytaucja to interwenacja Canny w której również można dostrzec faul naszego obrońcy. Ostatnia sytuacja to oczywiście gol Alexa, najtrudniejszy do zinterpretowania, ale moim zdaniem można było uznać tego gola
Większe kontrowersje były w meczach Livorno - Messina i Inter - Chievo, gdzie sędziowie przeszli samych siebie.
http://rapidshare.de/files/12628869/Vid ... _.avi.html
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ciekawe czy Mancini w wojnie słownej z Moggim przez mecze niedzielnym odważy sie powiedzić cos otwarcie. Cos mi mówi że tak ...
Mnie też coś mówi, że Mancini ponownie się ośmieszy

Madritista
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Madritista » 06 lut 2006, 13:21

www.onlyfootball.xu.pl wchodzcie trzeba to rozkrecic zapraszam wszystkich.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 06 lut 2006, 13:22

Większe kontrowersje były w meczach Livorno - Messina i Inter - Chievo, gdzie sędziowie przeszli samych siebie.
Mógłbyś troche więcej o tym napisać bo nie widziałem tych meczów a ciekawi mnie co się wydazryło.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lut 2006, 13:34

kupa69 pisze:Większe kontrowersje były w meczach Livorno - Messina i Inter - Chievo, gdzie sędziowie przeszli samych siebie.

Ja wiem reka chyba Comoto przed linia pola o metr a sedzie ... karny :!: idt.

Ale wybacz 7 meczy naraz nie moge ogladać dwa to i tak duzo :P
kupa69 pisze:do tego skandaliczne zachowanie Muntariego...
Dziwsz się ? tylko prosze szczerze ? kolejny mecz gdzie Udinese ma podgórke. Czerwone z kapelucza co kolejke. Grali na Delle Api jak równy z równy ze świadomościa że powinny już prowadzić. Faul na Camoranesim mięki jak nic nawet nie na złótka - potem wejście w Nedveda i koniec gry... Spalony w sytulacji gdy Canna sie poślizna to skandal bo Vincenzo wyszedł by 38 metrów przed bramka sam na sam .... Tylko o i Buffon i mógł by zrobić wszystko ...

Ta koszulke dał na pamietke sędziemu - ale ja mu sie nie dziwie. mi tez bym nie wytrzymał :( bo co innego był słabszym / gorszym .. a co innego być oszukiwanym ...

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 06 lut 2006, 13:45

*_For_zaza_Milan_* pisze:Dziwsz się ? tylko prosze szczerze ? kolejny mecz gdzie Udinese ma podgórke
wsumie mu sie nie dziwie, też czułbym zażenowanie i rozgoryczenie gdybbym po raz kolejny został oszukany w meczu gdzie praktycznie grali jak równy z równym, ale z drugiej strony nie musiał się wyżywać na kibicach i kamerzyście.Przecież nie oni zawinili temu, że sedzia bardziej sprzyjał jednej z druzyn.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 lut 2006, 13:49

kupa69 pisze:Ostatnia sytuacja to oczywiście gol Alexa, najtrudniejszy do zinterpretowania, ale moim zdaniem można było uznać tego gola
:roll: Ja rozumiem minimalną wpadke ze spalonym bo to się zdaża i ciężko wypatrzyć ale to był duży ewidentny spalony więc tutaj sędzie nie powinien się zastanawiać. Na zdjęciu wszystko widać, Zaza detektyw wrzucił niepodważalny dowód :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lut 2006, 13:53

No tak pewnie przesadził w momecie wejście do tunelu. Obraza kibiców była juz nie potrzebna. Ale jak zapewne widziałeś kamerzysta o mało mu obietkywem w oczy nie popatrzył. To juz inna sprawa gdy zchodzi z murawy i chce być już sam - ogreagowac - a tu natręt mu wyskakuje na dorge...

Nie na widzie takiego czegoc bo gdyby to był jeden bład to rozumiem sedzie też człowiek. Ale ten mecz do tej pory śmierdzi :( Tym bardzie że teakie mecze mogą zdecydować o czymś. Jak w popszednim sezonie mecz Juve Milan czy lepszy przykład Juve - Bologna i "bramka widmo" ... a Bologna teraz w serie B bo zabrakło im 1 pkt....

Wczoraj w meczu Chelsea - Liverpool - Crespo strzelił 3 bramki z czego 1 tylko zaliczyli. 1 słusznie nie zaliczyli a druga nie słucznie bo lobna Reina z klasa i nie bylo spalonego a sedzie podniósł reke.... Ale czemu ten mecz nie pozostawił żadnych brudów ? bo to był epizot a nie gra w gwizdki.

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 06 lut 2006, 14:17

Łukasz[ACM] pisze:Ja rozumiem minimalną wpadke ze spalonym bo to się zdaża i ciężko wypatrzyć ale to był duży ewidentny spalony więc tutaj sędzie nie powinien się zastanawiać. Na zdjęciu wszystko widać, Zaza detektyw wrzucił niepodważalny dowód
dowod ten nie jest jednonaczny, skoro wczorajszym prgramie na canale5 dwoch włoskich ekspertów spierało co do słuszności tej decyzji sędziego
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale jak zapewne widziałeś kamerzysta o mało mu obietkywem w oczy nie popatrzył.
widzialełem :wink:
kamerzysta tez sie zachował nie odpowiednio :? a zawodnikowi Udine niewiele brakowało i musiał sie na kimś wyżyć

moszeusz
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moszeusz » 06 lut 2006, 14:17

Łukasz[ACM] pisze:
kupa69 pisze:Ostatnia sytuacja to oczywiście gol Alexa, najtrudniejszy do zinterpretowania, ale moim zdaniem można było uznać tego gola
:roll: Ja rozumiem minimalną wpadke ze spalonym bo to się zdaża i ciężko wypatrzyć ale to był duży ewidentny spalony więc tutaj sędzie nie powinien się zastanawiać. Na zdjęciu wszystko widać, Zaza detektyw wrzucił niepodważalny dowód :lol:
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... &start=120
To zobacz sobie ta strone, jest tam jeden obrazek ktory udawadnia ze spalony jesli byl to minimalny 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”