Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 16 lut 2023, 12:21
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 16 lut 2023, 12:22
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 16 lut 2023, 12:28
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 16 lut 2023, 12:28
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 lut 2023, 12:29

Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 16 lut 2023, 12:40
Hersk
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 lut 2023, 12:57
futbolowa
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 16 lut 2023, 13:02
Psychologia tłumu jest nie do opanowania...futbolowa pisze: ↑16 lut 2023, 12:57Dla mnie Tłusty Czwartek to dowód na to, jak ludzie ulegają presji tłumu. Pod modnymi pączkarniami kolejki od 5 rano, ciągnące się po kilkaset metrów. W Biedrach i Lidlach branie po kilka pudełek naraz. Jakaś paranoja. Pączki smakują tak samo w każdy inny dzień, a czasem nawet lepiej, bo raz, że się nie obżeramy, a dwa, że piekarnie nie idą w masówkę. Musiałabym na głowę upaść, żebym stanęła dziś w kolejce za pączkami. Nema šanse.
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 16 lut 2023, 13:04
Myślę identycznie. Od kilku lat zero zakupionych pączków w komercyjne święto - czasami zjem jak mnie skusi na zakupach w zwykły dzień. Jedynie jak w pracy były to się poczęstowałem albo jak Ewelinka weźmie, bo w aptece zawsze nadmiar mają od przedstawicieli i kierowniczki. Zdarzały się jednak lata, że żadnego nie zjadłem.futbolowa pisze: ↑16 lut 2023, 12:57Dla mnie Tłusty Czwartek to dowód na to, jak ludzie ulegają presji tłumu. Pod modnymi pączkarniami kolejki od 5 rano, ciągnące się po kilkaset metrów. W Biedrach i Lidlach branie po kilka pudełek naraz. Jakaś paranoja. Pączki smakują tak samo w każdy inny dzień, a czasem nawet lepiej, bo raz, że się nie obżeramy, a dwa, że piekarnie nie idą w masówkę. Musiałabym na głowę upaść, żebym stanęła dziś w kolejce za pączkami. Nema šanse.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 16 lut 2023, 13:11
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 16 lut 2023, 13:19
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 16 lut 2023, 13:20
piotrcies
Ilka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio