Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 176

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 05 lut 2006, 16:47

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 05 lut 2006, 17:01

Brawo. Inter 1 : 0 Chievo. Bardzo dobra gra całego zespołu. Nawet Kily zagrał dużo lepsze zawody niż we wcześniejszych meczach. Szkoda tylko tylu niewykorzystanych okazji Adriano. Ten rzut wolny w poprzeczkę - genialny strzał, tylko trochę szczęścia brakło. No i nieuznana bramka Cambiasso, zresztą niesłusznie. Cambiasso wybiegł zza obrońców i dobił strzał (chyba Adriano). Brawo. Wynik powinien być wyższy. Bardzo dobra gra co pozwala optymistycznie spojrzeć na mecze z Violą i Juve oraz LM z Ajaxem (który dzisiaj znowu przegrał 3:2 z Feyenordem). Szkoda tylko, że Udinese nie powstrzymało Alexa i Juve wygrało. Ale co tam. 8 punktów to wciąż dystans do odrobienia.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 05 lut 2006, 17:07

Martin Pellegrino pisze:Brawo. Inter 1 : 0 Chievo. Bardzo dobra gra całego zespołu. Nawet Kily zagrał dużo lepsze zawody niż we wcześniejszych meczach. Szkoda tylko tylu niewykorzystanych okazji Adriano. Ten rzut wolny w poprzeczkę - genialny strzał, tylko trochę szczęścia brakło. No i nieuznana bramka Cambiasso, zresztą niesłusznie. Cambiasso wybiegł zza obrońców i dobił strzał (chyba Adriano). Brawo. Wynik powinien być wyższy. Bardzo dobra gra co pozwala optymistycznie spojrzeć na mecze z Violą i Juve oraz LM z Ajaxem (który dzisiaj znowu przegrał 3:2 z Feyenordem). Szkoda tylko, że Udinese nie powstrzymało Alexa i Juve wygrało. Ale co tam. 8 punktów to wciąż dystans do odrobienia.
No ja jestem rozczarowany wynikiem :/ Liczylem na wiecej :/ Szkoda nie wykorzystanych szans Adriano , to pomalu sie juz robi regułą :) No i wnerwia mnie Mancini - zrobil tylko 1 zmiane ! Zonk ! Zamiast 3 dac pograc troche chlopakom :/ Ehhhh
No i Juve w 70 minucie walnelo obstawialem gdzies na 85 i jakis farfocel w wykonaniu Del Piero :) A strzelili szybciej - no cóż szkoda a moglo byc juz ladnie :)

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 05 lut 2006, 17:08

Martin Pellegrino pisze:Brawo. Inter 1 : 0 Chievo. Bardzo dobra gra całego zespołu. Nawet Kily zagrał dużo lepsze zawody niż we wcześniejszych meczach. Szkoda tylko tylu niewykorzystanych okazji Adriano. Ten rzut wolny w poprzeczkę - genialny strzał, tylko trochę szczęścia brakło. No i nieuznana bramka Cambiasso, zresztą niesłusznie. Cambiasso wybiegł zza obrońców i dobił strzał (chyba Adriano). Brawo. Wynik powinien być wyższy. Bardzo dobra gra co pozwala optymistycznie spojrzeć na mecze z Violą i Juve oraz LM z Ajaxem (który dzisiaj znowu przegrał 3:2 z Feyenordem). Szkoda tylko, że Udinese nie powstrzymało Alexa i Juve wygrało. Ale co tam. 8 punktów to wciąż dystans do odrobienia.
No ja jestem rozczarowany wynikiem :/ Liczylem na wiecej :/ Szkoda nie wykorzystanych szans Adriano , to pomalu sie juz robi regułą :) No i wnerwia mnie Mancini - zrobil tylko 1 zmiane ! Zonk ! Zamiast 3 dac pograc troche chlopakom :/ Ehhhh
No i Juve w 70 minucie walnelo obstawialem gdzies na 85 i jakis farfocel w wykonaniu Del Piero :) A strzelili szybciej - no cóż szkoda a moglo byc juz ladnie :)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 05 lut 2006, 17:56

Juras_InterFan pisze:No ja jestem rozczarowany wynikiem

Ja też jestem rozczarowany wynikiem, ale gra była już naprawdę dobra. Brakło tylko trochę szczęścia. Miejmy nadzieję, że szczęście przyjdzie w odpowiednim czasie.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 05 lut 2006, 19:32

A to nie jest tak ze najwazniejsze zeby strzelic jedna wiecej niz przeciwnik. chyba na m to polega no nie?? :) Lepiej zagrac slaby mecz i wygrac niz uslyszec zagrali jak nigdy przegrali jak zawsze :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 lut 2006, 20:13

Uff ulżyło mi po tym spotkaniu. Myślałem , że polegniemy lub zremisujemy , ale passa trwa dalej i trzymamy dystans do Juve. Niestety DP znów potwierdza swoją klase i ratuje SD 3 pkt. Szkoda Adriano ostatnio się stara , ale nie może się wstrzelić , natomiast Cruza piłka sama szuka w polu karnym :D brawo Julio bo pokazuje , że jest nie tylko wartościowym jokerem :] Cieszy dobra gra całej drużyny.
Martin Pellegrino pisze:Ja też jestem rozczarowany wynikiem
Juras_InterFan pisze:No ja jestem rozczarowany wynikiem

No co wy Nerazzurri , najważniejsze zwycięstwo nieważne ile :wink:

Grazie

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 05 lut 2006, 20:22

serek408 pisze:Szkoda Adriano ostatnio się stara , ale nie może się wstrzelić
Wstrzeli się w meczach z Viola i Juventusem.Napewno.Musi się wstrzelić :D
serek408 pisze:natomiast Cruza piłka sama szuka w polu karnym
Dobry prognostyk przed meczem z Juventusem przecież Julio lubi strzelac w meczach z Turyńczykami.Oby sie utrzymała forma bo teraz za dużego pola manewru w ataku nie mamy.Udowodnił że warto przedłużyc z nim umowe
serek408 pisze:No co wy Nerazzurri , najważniejsze zwycięstwo nieważne ile
dokładnie

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 05 lut 2006, 20:29

serek408 pisze:No co wy Nerazzurri , najważniejsze zwycięstwo nieważne ile

Zgadza się. Ale po takiej pięknej grze należało nam się troszkę więcej bramek. Z Palermo nie graliśmy dobrze a 3 bramki strzeliliśmy.
Babel pisze:Wstrzeli się w meczach z Viola i Juventusem.Napewno.Musi się wstrzelić Very Happy
Miejmy nadzieję bo widać, że bardzo chce strzelić, ale czasem gdy się chce za mocno to nie wychodzi choćby nie wiem co :cry:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 05 lut 2006, 21:53

Miejmy nadzieję bo widać, że bardzo chce strzelić, ale czasem gdy się chce za mocno to nie wychodzi choćby nie wiem co
czasem mam wrazenie ze Adi zamiat z pierwszej pilki wbic do siatki to chce z nia wjechac minawszy wszystkich obroncow :?

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 05 lut 2006, 22:51

Brawo INTER zwycięstwo troche mało przekonywujące co nie zmienia faktu że mieliśmy miażdżącą przewage .tylko cos ADRI za bardzo nawala to już kolejny mecz gdzie nie trafia w sytuacji sam na sam myśle że Mancio powinien mu dac odpocząć oczywiście po meczach z Juventusem i Violą . Myśle że Juve na SAN SIRO ma znami małe szanse na wywiezienie korzystnego rezultatu. :D :twisted: Ale mam dziwne przeczucie że z Violą będzie bardzo,ale to bardzo ciężko i możemy stracić punkty .Obym się mylił :!: :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 lut 2006, 23:00

vieris pisze:Myśle że Juve na SAN SIRO ma znami małe szanse na wywiezienie korzystnego rezultatu. Ale mam dziwne przeczucie że z Violą będzie bardzo,ale to bardzo ciężko i możemy stracić punkty .Obym się mylił
Ja też jakoś dziwnie boję siętego meczu z Violą a o mecz z Juve na SS jestem raczej spokojny.

Szkoda, że nie udało się strzelić jeszcze przynajmniej jedenej bramki Chievo lae nie ma co rozpoczać … wygrane 1-0 z Fiorentina i Juventusem biorę w ciemno :D
Myślę, że w tych meczach Adri sięprzełamie pokaże klasę tak jak z Milanem :wink:

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 05 lut 2006, 23:02

vieris pisze:Ale mam dziwne przeczucie że z Violą będzie bardzo,ale to bardzo ciężko i możemy stracić punkty .Obym się mylił
Nie wiem jak Viola grała z Lecce dzisiaj (wynik 1:0, ale nie wiem jaka gra), ale jak oglądałem mecz z Udinese, gdzie gospodarze grali przez ponad godzinę w osłabieniu, to Viola nie pokazała nic, kompletnie nic i miała sporo szczęścia, że nie przegrała tego meczu. Forma Inter jest na fali wznoszącej, Violi chyba wręcz przeciwnie. Co nie zmienia faktu, że i tak są groźni.
Ja mam nadzieję, że nie stracimy dystansu do Juve.
Nad Milanem mamy już 6 punktów przewagi :] .

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 05 lut 2006, 23:20

Martin Pellegrino pisze:Nie wiem jak Viola grała z Lecce dzisiaj (wynik 1:0, ale nie wiem jaka gra), ale jak oglądałem mecz z Udinese, gdzie gospodarze grali przez ponad godzinę w osłabieniu, to Viola nie pokazała nic, kompletnie nic i miała sporo szczęścia, że nie przegrała tego meczu

Chiałobysię dodać że Juve dzisiaj też ledwo wyciągnął 1-0 [KOSZMARNY BŁĄD SEDZIEGO BRAMKA ALEXA ZE SPALONEGO ]z Udine a też grało w 10 więc może to jednak Udine ma patent na gre w 10 z lepszymi rywalami.
Nie ma co kalkulowac musimy zdobyć te 6 punktów bez względu w jakiej Formie bedą Juve i Viola i czekać na dalszy bieg wydarzeń

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 06 lut 2006, 7:00

vieris pisze:Chiałobysię dodać że Juve dzisiaj też ledwo wyciągnął 1-0 [KOSZMARNY BŁĄD SEDZIEGO BRAMKA ALEXA ZE SPALONEGO ]z Udine a też grało w 10 więc może to jednak Udine ma patent na gre w 10 z lepszymi rywalami.
Nie ma co kalkulowac musimy zdobyć te 6 punktów bez względu w jakiej Formie bedą Juve i Viola i czekać na dalszy bieg wydarzeń
No dokladnie kolejnka sie zakonczyla tak jak się spodziewałem - Inter wgrał skromnie ale po ładnej grze, Milan zremisował tak jak obstawiałem 0:0, no i szkoda tego niezasluzonego zwyciestwa Juve ale cóż , moglo by być ciekawiej :) Teraz jak napisał Vieris koniecznie musimy wygac w Violi i u siebie z Juve - wtedy pozostaniemy w grze -- jaka kolwiek utrata punktów moze nas niestety wykluczyć - gdyż co z tego ze my gramy bardzo dobrze zdobywamy caly czas komplet punktów jak Juve robi to samo ?
:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”