Hersk
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 lut 2023, 21:21
Chyba najwięcej dyskusji wywołał jej esej, w którym wypowiadała się o terapiach hormonalnych, nie mając dla swoich tez żadnego poparcia naukowego i ściemniając na temat reform w sprawie osób niebinarnych w UK.
futbolowa
Mr.Chris
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 22 lut 2023, 21:59
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 lut 2023, 22:14
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 lut 2023, 18:50
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 24 lut 2023, 16:58
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 27 lut 2023, 17:34
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 27 lut 2023, 20:25
Ta gra jest od tworcow Nioh ,Team Ninja, nie od From Software ktore stalo za Sekiro, zupelnie inna dynamika i mechanika walki. Natomiast co do pierwszego bossa, zapomnij o rolkach, zapomnij o jakis wysublimowanych taktykach w stylu magia. Po prostu trzymaj sie caly czas przy nim i spamuj atak. Mocego ataku uzywaj tylko wtedy kiedy pasek QI bedzie zapelniony. Jak boss zacznie przygotowywac sie do specjalnego ataku po prostu paruj go (przytrzymaj przod kiedy bedziesz to robil) i tyle. W drugiej fazie to samo, tylko najpierw paruj atak "od zmienionej reki" .
MothToAFlame
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 28 lut 2023, 17:34
Nioh 1 & 2 uwielbiam, w obu mialem jakies 200h przegrane, ale tutaj jednak duzo bardziej refleks sie liczy z tego co widze. Dzieki za tipy, poprobuje jeszcze troche. Po 10 probach jestem w stanie w miare go obic w pierwszej fazie, ale za uj nie idzie mi parowanie czerwonego ataku - tak jakbym nie potrafil go dobrze umiescic w czasie. Czemu 'przytrzymac przod' podczas parowania?MothToAFlame pisze: ↑27 lut 2023, 20:25Ta gra jest od tworcow Nioh ,Team Ninja, nie od From Software ktore stalo za Sekiro, zupelnie inna dynamika i mechanika walki. Natomiast co do pierwszego bossa, zapomnij o rolkach, zapomnij o jakis wysublimowanych taktykach w stylu magia. Po prostu trzymaj sie caly czas przy nim i spamuj atak. Mocego ataku uzywaj tylko wtedy kiedy pasek QI bedzie zapelniony. Jak boss zacznie przygotowywac sie do specjalnego ataku po prostu paruj go (przytrzymaj przod kiedy bedziesz to robil) i tyle. W drugiej fazie to samo, tylko najpierw paruj atak "od zmienionej reki" .
W sumie pozniej jest duzo latwiej i dwoch kolejnych bossow w demku, w szczegolnosci 3 to juz duzo nizszy poziom trudnosci.
Wszytko co powyzsze jest oparte na doswiadczeniu z pierwszego demka na PS5, nie wiem czy cos sie zmienilo.
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 28 lut 2023, 18:30
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 28 lut 2023, 23:42
W Nioh 1 mam przegrane okolo 2tys godzin.. Moja Pani ma wiecejcruel pisze: ↑28 lut 2023, 17:34Nioh 1 & 2 uwielbiam, w obu mialem jakies 200h przegrane, ale tutaj jednak duzo bardziej refleks sie liczy z tego co widze. Dzieki za tipy, poprobuje jeszcze troche. Po 10 probach jestem w stanie w miare go obic w pierwszej fazie, ale za uj nie idzie mi parowanie czerwonego ataku - tak jakbym nie potrafil go dobrze umiescic w czasie. Czemu 'przytrzymac przod' podczas parowania?
Powiem tak, tez tak myslalem, po czym poziom trudnosci w demku spadl tak drastycznie ze w sumie nie wiem czego sie w pelnej wersji spodziewac. Jako ze gra jest jednak "Souls like" to jednak watpie zeby doecelowy target graczy szynko zrezygnowal, natomiast gracze rozpieszczeni poziomem trudnosci Elden Ring, no coz
MothToAFlame
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 01 mar 2023, 17:06
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio