Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 22 lut 2023, 23:16
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 23 lut 2023, 1:06
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 lut 2023, 7:53
Napisał kibic ekipy która w kilku ostatnich latach rzuca sianem na transfery jak ja kurwami
Słaba może nie,ale taka nie za mocna skoro u siebie wielki Lipsk nie potrafi wygrać z mistrzem Anglii w kryzysie który traci punkty w co drugim meczu. W dodatku z paziem na ławce który nawet zmian nie ogarnia
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 23 lut 2023, 8:04
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 lut 2023, 8:11
A czy ja City z LFC porównywałem?
ryba_82
czubatka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Antoni Walendziak » 23 lut 2023, 12:28
Antoni Walendziak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 23 lut 2023, 12:45
Nikt Cię tu nie wołał. Skoro jednak zabierasz głos, to po pierwsze warto pamiętać, czyje pieniądze są wynikiem machlojek przy stole, a czyje nie. Po drugie, wydawanie United nie przyniosło im sukcesów, było kretyńskie, więc nie przyniosło nic w historii futbolu - EOT. W przypadku wydatków City - ten klubik nic by bez nich nie miał, co już Ci udowadniam
Quercus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 lut 2023, 13:15
Tomusmc
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: firmino » 23 lut 2023, 16:28
firmino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piekie(L)ny » 23 lut 2023, 16:35
Piekie(L)ny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 lut 2023, 17:06
A kim Ty tutaj jesteś że będziesz mi mówić czy mam się wypowiadać czy nie? To Twoje prywatne forum amigo? Wyżej srasz niż dupę masz
Czemu EOT?Wypowiadasz się o wydatkach City a United przemilczany? Czemu? Bo tak Ci wygodnie?
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 23 lut 2023, 17:20
Gościu, przyczepiłeś się do mojego satyrycznego tekstu, to Ci piszę, że nikt Cię nie przywoływał. Wyluzuj.
Bo nic nie dały. Fani Liverpoolu nie mogą narzekać, że przegrali tytuły, bo United w nieuczciwy sposób kupiło ligę. O City można tak mówić.
Przecież podałem kwoty od przejęcia City w 2008 roku. Wszystko z transfermarkt. Już któryś raz wypominasz mi wiek. Po nicku zgaduję, że czterdziestka na karku, a dalej nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Ok, jutro rano zadzwonię do zarządu Premier League, żeby powiedzieć im, że te zarzuty wobec City są niesłuszne, bo ryba_82 ze Świata Piłki oglądał mecze w sezonie 11/12.ryba_82 pisze: ↑23 lut 2023, 17:06Różnica między nami jest taka że Ty szczycisz się przegranym misiem przez bilans bramkowy z sezonu którego nie pamiętasz, w sezonie w którym City zbiło United 6:1 na Old Trafford a ja szczyce się mistrzostwami z jednopunktową przewaga nad drugim zespołem .I co najlepsze miałem przyjemność to oglądać na żywo a nie kilkanaście lat później na YouTube
Quercus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 lut 2023, 17:25
Lepiej zadzwoń i powiedz że wyrok już zapadł bo na swiatpilki tak twierdzą.
Przypomnę że rozmowa zaczęła się od tekstu o dofinansowaniu City i wydanych kwotach na transfery. Spójrz na swój klub i ile tam wladowano kasy, bo akurat w tym temacie powinieneś siedzieć cicho hipokryto jak wydajecie podobnie jak nie więcej. Z tą tylko różnicą że w lepszej części Manchesteru przynajmniej ta ligę udaje się wygrać
ryba_82
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio