Tobik33 pisze:<LILI> Romanista napisał:
a widziałeś jaką brame Realowi wpakował z tym że ze spalonego gdy Barca wygrała 3-0
Widziałem
no a pan Alma_Blanca nie widział pewnie żdnej jego bramki a może z 2 i sie wypowiada Robinho pewnie tez widział z 5 ni ma podniete
Messi moim zdaniem lepiej wkręca obrońców w ziemię jest młodszy i lepszy,
Robinho też potrafi świetnie mijać rywali jednak robi to znacznie mniej ponieważ wiecej jego dryblingów jest bezproduktywnych.
Robinho umie to świetnie Robić ale często bieże się za akcje samodzielne co niezawsze mu wychodzi . A Messi bardziej zespołowo stara się grać ale znajdzie zawsze czas aby trochę ośmieszyć przeciwnika
wiecej przed nim z racji wieku i dlatego może się dłużej rozwijac z czego wychodzi że może posiąść większe umiejętności i więcej doświadczenia
Wiek zbytnio nie ma nic do znaczenia bo nie którzy piłkarze wielkie umiejetności ujawniają w wieku 26-28 lat dam przykład Zizou grał w Juve bardzo dobrze jednak nie miał tego czegoś co mu dał Mundial we Francji. Wiek jest mało istotny...
Ja mam inne zdanie na ten temat . Teraz młode talenty są w cenie co musi coś znaczyć . Jak każdy zauważył w dzisiejszych czasach kluby starają się kupowac jak najmniej zawodników w wieku od 29 do 30 paru lat bo najczęściej jest to nieopłacalne. Teraz każdy stara się kupować młode talenty bądź inwetować w własną młodziez przykład Roma czy Ajax