Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 53

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 lut 2006, 14:33

sorki za posta pod postem...ale poruszam teraz inna kwestie...

Frekwencja kibicow na meczach...

jak zapewne wszyscy sie domyslaja na pierwszym miejscu w Europie plasuje sie Bayern. 8) Praktycznie na kazdy mecz przychodzi komplet :D
Frekwencja napewno wzrosnie, gdyz jak wiadome AA zostaje rozbudowane do prawie 70 000.

pierwsza 10:

1.BAYERN - 58000
2.Borussia Dortmund - 55000
3.Real - 53000
4.Barca - 54000
5. ManU - 51000
6.Schalke - 49000
7.Bor.M'Gladbach - 48000
8.HSV - 44000
9.Milan - 44000
10.Newcastle - 43000

Porownujac srednia w ligach to rowniez
1.BL
2.Premiership
3.Primiera Division
4.reszta wyraznie odstaje...

niektore potegi europejskie maja zadziwiajaco niska srednia...w rankingu BL bylyby na przedostatnim miejscu :wink: mniej wiecej jak Arminia Bielefeld.

ps.na mecze BL mozna wnosic browar...czyzby to byl klucz do sukcesu :D

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 lut 2006, 15:09

Gomez wrzuć całą klasyfikacje :twisted: Co do danych o Milanie to w samej lidze włoskiej średnią mają 59,290 a rekord 79,076 - pewnie z Juve. Coś mi śmierdzi ten ranking :P ciekaw jestem na którym miejscu jest inna potęga z Włoch... :P

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 lut 2006, 16:28

Łukasz[ACM] pisze: Coś mi śmierdzi ten ranking :P
czyzby znowu zawiodly mnie informacje z zaufanego zrodla :idea:

Łukasz[ACM] pisze: ciekaw jestem na którym miejscu jest inna potęga z Włoch... :P
we Wloszech na 5 bodajze...a ogolnie to nie bede robil siary nikomu... :D

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 05 lut 2006, 19:03

hahaha skąd ten rankign? Wejdź na www.fussball.pl i tam masz średnią na mecz. W Dortmundzie to 72 tysiący, w Madrycie na Real 71 tysięcy. Śmieszne jest zatem to co napisałes.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 lut 2006, 19:07

Ebi pisze:hahaha skąd ten rankign? Wejdź na www.fussball.pl i tam masz średnią na mecz. W Dortmundzie to 72 tysiący, w Madrycie na Real 71 tysięcy. Śmieszne jest zatem to co napisałes.
napisalem kuzwa, ze zaufane zrodlo poraz kolejny mnie zawiodlo...jestem w trakcie kompletowania prawdziwych danych...wybaczcie :wink:

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 05 lut 2006, 19:38

Poza tym na meczach Bayernu w tym sezonie zawsze był komplet. Posprawdzaj z boku masz adresy do stron i innych ligach. Tam masz prawdziwe dane.

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 08 lut 2006, 10:17

Noi wczoraj niestety tylko remis bo nie sadze aby w przypadku Bayernu slowo "aż" bylo tu na miejscu :P Niestety nie widzialem meczu ale slyszalem ze w drugiej polowce Hertha przycisla troszke "naszych" :) No ale trzeba pamietac ze Bayern jest od 13 meczów nie pokonany i tak pozostanie 8)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 lut 2006, 12:35

Gomez pisze:Bayern potwierdza wysoka forme...Leverkusen za bardzo sie nie popisalo...grajac z Bayernem trzeba wykorzystywac sytuacje--->patrz Schneider czy Berbatov
Wybacz ale Bayern napewno nie jest w wysokiej formie... z Leverkusen mieli dużo szczęścia a wczoraj troche się im udało bo to Herta grała swoje więc z remisu powinniście być zadowoleni. Bayern ma obecnie taką forme że wystarcza ona na skromne wygrywanie z drużynami z Bundesligi.
syyrczak pisze:Noi wczoraj niestety tylko remis bo nie sadze aby w przypadku Bayernu slowo "aż" bylo tu na miejscu
No raczej "aż" by pasowało lepiej :wink:
spyrczak pisze:No ale trzeba pamietac ze Bayern jest od 13 meczów nie pokonany i tak pozostanie
Spokojnie mecz z Milanem nadchodzi wielkimi krokami :lol: :P :twisted:

P.S Zobaczymy co dziś pokaże Milan 8)

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 08 lut 2006, 12:41

Łukasz[ACM] pisze: Wybacz ale Bayern napewno nie jest w wysokiej formie... z Leverkusen mieli dużo szczęścia
Oglądałeś mecz ? Bo nie wydaje mi sie...

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 08 lut 2006, 14:26

Łukasz[ACM] pisze:Spokojnie mecz z Milanem nadchodzi wielkimi krokami Laughing Razz Twisted Evil

No nadchodzi nadchodzi i bardzo sie z tego powodu ciesze bo wreszcie Bayern udowodni, ze jego miejsce w Europie jest na szczycie 8) :twisted:
Łukasz[ACM] pisze:Bayern ma obecnie taką forme że wystarcza ona na skromne wygrywanie z drużynami z Bundesligi.

No nie wydaje mi sie zeby Milan byl w lepszej formie niz Bayern :P a juz napewno na chwile obecna nie jest w stanie zajac jakies liczace sie miejsce w LM :wink:

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 08 lut 2006, 15:47

oj lukaszku...widzisz bo tak to w bundeslidze juz jest, jezeli przeciwnik bayernu bedzie mial kilka dogodnych okazji podczas meczu to juz kazdy doszukuje sie slabej formy bawarczykow...nie zawsze mecze wygladaja tak ze sa meczami jednej druzyny - bayernu, zdarza sie tez ze sa to mecze rownorzedne...statystyki boiskowe minimalnie przewazaja na korzysc herthy ale kazdy kto ogladal mecz z hertha wie, ze dobre sytuacje bramkowe byly po obu stronach...

co do meczu z leverkusen...heh zgadza sie bayer mogl strzelic ze 2 bramki i wynik mogl wygladac 1:2 ale rownie dobrze moglo byc 3:2..

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 lut 2006, 15:56

wazi pisze:Oglądałeś mecz ? Bo nie wydaje mi sie...
Oglądałem skrót i Leverkusen też miało okazje na strzelenie bramki, 2 były bardzo dobre :].
spyrczak pisze:No nie wydaje mi sie zeby Milan byl w lepszej formie niz Bayern a juz napewno na chwile obecna nie jest w stanie zajac jakies liczace sie miejsce w LM
No nie uważam że Milan jest w lepszej formie ale oni mogą się z meczu na mecz zerwać, już nie raz tak było. Nie napisałem że Bayern jest bez formy ale Wazi pisze że mają wysoką forme - nie sądze.
brazzo pisze:oj lukaszku...widzisz bo tak to w bundeslidze juz jest, jezeli przeciwnik bayernu bedzie mial kilka dogodnych okazji podczas meczu to juz kazdy doszukuje sie slabej formy bawarczykow...nie zawsze mecze wygladaja tak ze sa meczami jednej druzyny - bayernu, zdarza sie tez ze sa to mecze rownorzedne...statystyki boiskowe minimalnie przewazaja na korzysc herthy ale kazdy kto ogladal mecz z hertha wie, ze dobre sytuacje bramkowe byly po obu stronach...
Powtarzam - nie mówie że Bayern ma słaba forme ale napewno nie wysoką :!: W meczu z Leverkusen należały się im 3pkt. ale wspaniałego meczu napewno nie zagrali. W meczy z Hertą to gospodarze raczej dyktowali warunki.

Czekam na 21 luty i zobaczymy gdzie jest miejsce Bayernu w Europie bo Milan niczego nikomu nie musi udowadniać :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 08 lut 2006, 16:16

Łukasz[ACM] pisze:Powtarzam - nie mówie że Bayern ma słaba forme ale napewno nie wysoką :!: W meczu z Leverkusen należały się im 3pkt. ale wspaniałego meczu napewno nie zagrali. W meczy z Hertą to gospodarze raczej dyktowali warunki.

Czekam na 21 luty i zobaczymy gdzie jest miejsce Bayernu w Europie bo Milan niczego nikomu nie musi udowadniać :wink:

POZDRO
nie wysoka heh..wiesz zalezy z ktorej strony sie na to patrzy...na moje oko i mysle ze wielu sie ze mna zgodzi, bayern obecnie gra najlepsza pilke w swoim wykonaniu od kilku lat...nie ma wiekszych problemow w lidze w meczach u siebie jak i na wyjezdzie...takze nie wiem na czym Ty opierasz swoje spostrzezenia...

heh kto jak kto...ale bayern zaraz za milanem nie musi takze niczego udowadniac...

swoja droga wydaje mi sie ze bayern sie jakos ostatnio popularny w polsce robi, i to co raz bardziej...to dobrze :)

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 08 lut 2006, 19:16

Łukasz[ACM] pisze:Nie napisałem że Bayern jest bez formy ale Wazi pisze że mają wysoką forme - nie sądze.
Łukasz chyba masz problemy drobne z zwrokiem albo kłanie sie podstawówka lub przedszkole. Chodziło Ci o ten post:
Gomez pisze:Bayern potwierdza wysoka forme...Leverkusen za bardzo sie nie popisalo...grajac z Bayernem trzeba wykorzystywac sytuacje--->patrz Schneider czy Berbatov
A mówisz, że to ja... Nie dobrze z tobą.

Po wczorajszym meczu moge stwierdzić tylko tyle, że Bayern nie zagrał dobrze, zdecydowanie szwankowały skrzydła, Bastian i Deisler zagrali fatalnie, dla Deislera mam drobne usprawiedliwienie bo był to mecz jego po dłuższej przeerwie ale dla Schweiniego nie mam żadnego usprawiedliwienia, jestem ciekaw jaką dostanie note w Kickerze. Ogólnie słabo zagrała cała pomoc, jedyny plus jaki widze po tym meczu to dobra, a nawet bardzo dobra gra Lahma, zagrał trzeba przyznać, najlepszy mecz w Bayernie, w sumie nie było ich dużo..

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 08 lut 2006, 20:24

Łukasz[ACM] pisze:
Wybacz ale Bayern napewno nie jest w wysokiej formie... z Leverkusen mieli dużo szczęścia a wczoraj troche się im udało bo to Herta grała swoje więc z remisu powinniście być zadowoleni. Bayern ma obecnie taką forme że wystarcza ona na skromne wygrywanie z drużynami z Bundesligi.
wybaczam... 8)

w meczu z Leverkusen Bayern byl strona przewazajaca, mieli ze 3 razy wiecej dogodnych okazji na strzelenie bramki...Leverkusen mialo w sumie 2 klarowne sytuacje jedna Bernda druga Voro...w Bayernie Makaay 3 razy groznie udezal, Micha i Pizza glowkowali czesto, Schweini sam na sam nie trafil...

Mecz z Hertha rzeczywiscie troszke slabszy, ale przeciwnik nie jest zadnym chlopczykiem do bicia...zarowno my jak i oni mielismy sytuacje, m.in Pizzy z 9m :roll: ...strzaly Arnego z powodzeniem bronil Kahn...bramki nie stracilsmy...jestem pewny ze byla to chwilowa zadyszka bez Ze i Sagnola w skladzie...

w weekend male derby z Nurynberga...po tym meczu wszystko sie wyjasni, na temat dyspozycji monachijczykwow.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”