"„Skoro fakty przeczą teorii, to tym gorzej dla faktów”.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 24 mar 2023, 21:41
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LoLoS » 24 mar 2023, 21:42
LoLoS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 24 mar 2023, 21:43
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 24 mar 2023, 21:43
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 mar 2023, 21:47
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chandlerr » 24 mar 2023, 21:47
Chandlerr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 24 mar 2023, 21:49
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: firmino » 24 mar 2023, 21:50
firmino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 24 mar 2023, 21:52
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 24 mar 2023, 21:54
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 24 mar 2023, 21:55

Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piekie(L)ny » 24 mar 2023, 21:56
Stary mocny towar włożyłeś do kadzidłapopieramPiS pisze: ↑24 mar 2023, 21:50Komu przeszkadzał Michniewicz? Der Onet i inne polskojęzyczne media prowadziły nagonkę na Pana Selekcjonera, bo nie podobało im się, że Polska może być na salonach i osiągać tam wyniki, najlepszy wynik od 38 lat. Kłamali, że reprezentacja musi mieć styl, a motłoch w to uwierzył.
Przypomnę tylko, że :
1. Michniewicz awansował na Mundial, pokonując Szwecję, która regularnie spuszcza nam łomot, a wygraliśmy z nimi ostatni raz w 1974, to ćwierćfinalista Mundialu 2018, rok wcześniej wpakowali nam trójkę na Euro.
2. Michniewicz utrzymał się w grupie Ligi Narodów, dwukrotnie pokonując Walię
3. Michniewicz wyszedł z grupy Mundialu pierwszy raz od 1986 roku.
Wykonał WSZYSTKIE zadania, które mu powierzono.
Ale musiał zostać zwolniony, bo nie jest opalony i nie mówi w obcym języku. Sousie chcieli pomnik stawiać, a jego jedyny sukces, to wygrana z zdziesiątkowaną kontuzjami Albanią.
W reprezentacji nie ma czasu na styl. Trzeba grać prosto, dobrze bronić i kontratakować. Tego chciał śp. Michniewicz.
Śmieszy mnie też te trajkotanie, że Glik musi odejść z kadry. Chłop na Mundialu pokazał Kiwiorowi jak się gra na obronie. Dzisiaj go nie ma i jest dupa z majonezem.
Też mnie śmieszy ta nagonka na Krychowiaka. Nie jestem jego fanem, ale kto jest od niego lepszy? Na pewno nie Bielik (który powinien grać na środku obrony!). Pokażcie mi lepszego.
Piekie(L)ny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 mar 2023, 22:01
Dziś też krzycząBoromir pisze: ↑24 mar 2023, 21:29Dajcie spokój z tym zaszczutym Michniewiczem. Czesław miał jak nikt przed nim ogromne poparcie swoich przydupasów dziennikarzy pomimo afery korupcyjnej na gardle. Został merytorycznie zgruzowany po mundialu kiedy jego projekt życia opierał się na prośbie do Messiego żeby nie strzelali więcej.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: firmino » 24 mar 2023, 22:05
Mnie nie interesują wrażenia artystyczne. Legia sezon temu pokonała Slavie Praga. Spartaka Moskwa (ruskie onuce tego nie lubią!). Leicester City. Oraz dwukrotnie Bodo Glmit, które w tym samym sezonie orżnęło Rome 6:1, wyeliminowało Celtic, Alkmaar itp.
firmino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 24 mar 2023, 22:07
I prawie się spierdolił z tą Legią z ligi.popieramPiS pisze: ↑24 mar 2023, 22:05Mnie nie interesują wrażenia artystyczne. Legia sezon temu pokonała Slavie Praga. Spartaka Moskwa (ruskie onuce tego nie lubią!). Leicester City. Oraz dwukrotnie Bodo Glmit, które w tym samym sezonie orżnęło Rome 6:1, wyeliminowało Celtic, Alkmaar itp.
dias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio