To samo chciałem napisać.Marco pisze:) nie kompromituj kibiców Legii swoimi wypowiedziami:lol:
Babice ?Marco pisze:) gdzie sie tacy rodzą, ktoś wie??
Jakoś szczególnie nie żałujeMarco pisze:3) szkoda ze nie odpiszesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 sty 2006, 13:49
To samo chciałem napisać.Marco pisze:) nie kompromituj kibiców Legii swoimi wypowiedziami:lol:
Babice ?Marco pisze:) gdzie sie tacy rodzą, ktoś wie??
Jakoś szczególnie nie żałujeMarco pisze:3) szkoda ze nie odpiszesz
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2006, 14:38
Łatwiejszego??piwus pisze:Nie trzeba być mistrzem kraju, by czegoś dokonać w Europie. Może niech Legia zacznie od czegoś łatwiejszego; PUEFA, Intertoto? Sam tytuł majstra nie sprawi, ze Legia zacznie gromić w Europie.
A (L)egia miszcz, tylko im ta zła Wisła zabiera tytuły i nie daje grać w LM.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 30 sty 2006, 16:38
a mi to wszystko jednobartbuks pisze:pelna zgodaŁatwiejszego??
Nie ma co ukrywac ze i Legia i Wisla skompromitowaly sie w europejskich pucharach..nam strach nie zaglada w oczy, nikt sie nie boiA jak Wdowiec zaczyna zbroic Legie i powaznie myslec o mistrzostwie to strach wam w oczy zaglada![]()
nie dziwi mnie to ze akurat takie slowa pisze legionista,Badzmy szczerzy![]()
Wisla popelnila blad zatrudniajac Petrescu a nie godzac sie z Kasperczakiem![]()
tak samo jak wszystkich klubow w lidze polskiejNawet jak zdobeda mistrza to LM jest poza ich zasiegiem....
byc moze bo ofert nie maBaszczu pewno teraz odejdzie
)
Zurawski z Frankowskim grali tyle lat a co dopiero Sobolewski ktory przyszedl nie tak dawno ,Sobolewski jak nie teraz to po MŚ Cupial go napewno nie powstrzyma
a mnie nie dziwi , chlopak gral juz we wloszech i kim byl??? nikim zwyklym kolejnym argentynczykiem w lidze a tutaj jest gwiazdą i dobrze zarabia
Cantoro mnie dziwi -czemu przedluzyl kontrakt
jest malo ambitny
Z Wisla ugral wsio , jest gwiazda Ligi Polskiej moze czas na zmiany??
dziekujemy za troskęwzmocnijcie atak bo Kuzba i Kryszal to melodia przeszlosci
i kto jeszcze??Zienczuk tez pewno odleci
Błaszczykowski, Majdan, Brozki opamietaj sie chlopcze bo zadnych ofert nie ma
![]()
tak popadnie w nostalgię buahhahaa,
a Cupial zateskni za Kasperczakiem po tym jak Dan zepsuje wszystko....Zle to widze....
pozyjemy zobaczymyWiec spotkamy sie na Lazienkowskiej gdzie (L)egiunia w ost kolejce mam nadzieje juz tylko bedzie grala o prestiz bo mistrzostwo juz bedzie w Wawie
zgadzam sieAle to zweryfikuje sezon
I dziekujmy ze Korona i Cracovia cos wniosly do ligi bo byla tak nudna....
Marco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 lut 2006, 14:12
Nie, Engelu, nie rób nam tegoGW pisze: "Engel: Liga jest już rozstrzygnięta
Pisaliśmy już o byłym selekcjonerze reprezentacji Polski oraz trenerze, między innymi Legii i Wisły Kraków, Jerzym Engelu. Udało nam się porozmawiać z trenerem Engelem, który podróżował na Cypr tym samym samolotem, co zmierzająca na zgrupowanie ekipa Legii.
W pierwszej kolejności postanowiliśmy dowiedzieć się, czy szkoleniowiec APOEL-u Nikozja wciąż interesuje się wydarzeniami w polskiej lidze: - Tak, oczywiście. Cały czas jestem na bieżąco z tym, co się dzieje w piłce nożnej w naszym kraju - stwierdził Engel, by po chwili nieco zaskoczyć stwierdzeniem: - Runda wiosenna będzie dla nas, fachowców, nudna. Dla kibiców, którzy będą dopingować swoje zespoły i emocjonować się ich grą, może być ciekawa, ale my - zawodowcy - już wszystko wiemy. Decyzje zimowe szefów klubów w Polsce oraz tych, którzy w Legii odpowiadają za transfery, spowodowały iż liga jest już rozstrzygnięta - powiedział szkoleniowiec. – W mojej opinii, jeśli chodzi o transfery i opiekę szkoleniową, Legia jest daleko przed Wisłą. Dojście Grzegorza Bronowickiego, z którym osoby odpowiedzialne w Wiśle za transfery wcześniej nie potrafiły się domówić, jak również transfery ciekawych piłkarzy z Brazylii, bardzo wzmocniły zespół z Warszawy. Mecz Legii z Wisłą odbędzie się w Warszawie i jest to kolejny atut legionistów. Wisła roztrwoniła przewagę, jaką miała kiedy odchodziłem z tego klubu. Przypomnę, że były to dwa punkty i mecz zaległy z Cracovią. Gdyby tę przewagę utrzymała do końca rundy, to byłoby ciężko odebrać im tytuł. Obecnie jednak faworytem sezonu 2005/06 jest Legia – uważa Jerzy Engel.
W czasie lotu Engel wiele czasu spędził na rozmowie z obecnym trenerem Legii, Dariuszem Wdowczykiem, z którym niegdyś owocnie współpracował w Polonii Warszawa: - Tak, rozmawialiśmy z Darkiem dosyć długo. O czym? O trenerce, o życiu, o tym co obaj robimy... Kiedyś Darek zaczynał pod moim kierunkiem, dzisiaj losy się zmieniły, ale ja cały czas jestem związany z Warszawą i kibicuję Legii - zadeklarował były selekcjoner. - Dariusza Wdowczyka już dawno oceniałem jako jednego z najzdolniejszych polskich szkoleniowców. To ja dałem mu szansę pracy na poziomie pierwszej ligi, kiedy jeszcze nawet nie miał do tego uprawnień. Dzisiaj cieszę się, że nie popełniłem pomyłki i Darek ma całą karierę przed sobą.
Szkoleniowiec ma również dobre zdanie o Jacku Zielińskim: - Wielcy piłkarze, którzy przez lata grali w jednym klubie, zawsze powinni być blisko tego klubu. Jacek Zieliński był znakomitym piłkarzem, przez lata wizytówką Legii. Dlatego dobrze się stało, że pozostał przy Łazienkowskiej i pracuje razem z Dariuszem Wdowczykiem. Czy wziąłbym go na asystenta? Dzisiaj już asystentów nie ma. Są sztaby trenerów, którzy ze sobą współpracują. Jedni są odpowiedzialni za obronę, inni za napastników itd. Oczywiście z wielką przyjemnością widziałbym w swoim sztabie Jacka. Znakomicie się nam współpracowało, kiedy był zawodnikiem. Jestem pewien, że tak samo byłoby również na polu szkoleniowym."
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 lut 2006, 15:32
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 lut 2006, 15:35
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 10 lut 2006, 17:23
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 10 lut 2006, 17:43
smiejesz sie z rumunow a narazie to jest ich dwoch Varga i Petrescu,Bonso pisze:Żebyś się nie zdziwiłChociaz z Rumunami wszystko jest możliwe
Sprawa mistrzostwa się rozstrzygnie niedługo i jestem pewny, że Legia będzie mistrzem
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 10 lut 2006, 17:47
A ilu tych „jugoli” jest w Legii ?Marco pisze:chyba zapomniales o swoich jugolach wirtuozach futbolu
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 lut 2006, 15:17
Czy są jakieś granice dmuchania tego balonika? Legia mistrz, Włodarczyk król strzelców... Sama prawdaŻW pisze: Popularny Włodar nie myśli jednak na razie o koronie króla strzelców polskiej ligi. - Dla mnie liczy się przede wszystkim mistrzostwo Polski dla Legii. A jeśli zajmiemy pierwsze miejsce, to dzięki zdobytym przez nas bramkom. Myślę, że kilka będzie mojego autorstwa - powiedział Wlodarczyk.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 lut 2006, 19:13
Marco pisze:chyba zapomniales o swoich jugolach wirtuozach futbolu
Vuković i Djoković, więc jeżeli dobrze liczę, to jest ich dwóchpiwus pisze:Jest chyba jeden
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MikPio » 11 lut 2006, 23:14
MikPio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 16 lut 2006, 2:43
tswidok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 16 lut 2006, 16:20
King_of_CKM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 lut 2006, 16:30
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin