a będą teksty na styczeń?
...no chyba ze tak'Piotrek' pisze:Podsumowanie stycznia i lutego będzie połączone, w styczniu pojawiło się zbyt mało ciekawych tekstów, poza tym, nie chciało się nam.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 lut 2006, 16:56
...no chyba ze tak'Piotrek' pisze:Podsumowanie stycznia i lutego będzie połączone, w styczniu pojawiło się zbyt mało ciekawych tekstów, poza tym, nie chciało się nam.
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 09 lut 2006, 16:59
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 09 lut 2006, 17:33
Tomachos pisze:cloner pisany przez małe c napisał:
a ja nie lubie Tomachosa
dostajesz minus 10 pkt w skali Tomachosa gdy osiądniesz - 100 zostaniesz zresetowany a twoje zycie przestanie mieć sens, nawet dla twojej nagrywarki
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 09 lut 2006, 19:37
bagg pisze:*_Zaza_* napisał:
tez traci trami teraz "zawsze" aniby wrócic Bufffon
Shocked eee...no...eee...co ?!
*_Zaza_* pisze:Bagg no co nie jest tak ?
bagg pisze:Nie, ok teoria dobra, tylko po prostu nie zrozumiałem fragmentu tekstu, który cytowałem...bo był napisany jakiś kompletnie niezrozumiałym językim Smile
Kozacki dialog...*_Zaza_* pisze: ha ha ha Rolling Eyes To nie cytuj na drugi raz Razz
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 10 lut 2006, 14:06
Tomachos pisze:WP juz sie zbliża..krAwcU pisze:Powiem krótko: jesteś pierdolnięty.
juz puka do twych drzwi...
Pobiegnij je przywitać...
Kiedys wpierdol spuszczę ci...
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 11 lut 2006, 16:54
Tomachos pisze:king napisał:
niejkai
szutu sake spierdaleke
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 lut 2006, 17:21
Snipp_ pisze:Juve ma w z catenaccio tyle wspólnego co Inter ze scudetto.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 11 lut 2006, 17:29
Tomachos pisze:Chodź z takimi co sie myjąChopak pisze:Ja czym dluzej chodze z dziewczyna to tym bardziej sie do niej zniechecam
mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 lut 2006, 17:41
mesajah pisze:Tomachos pisze:Chodź z takimi co sie myjąChopak pisze:Ja czym dluzej chodze z dziewczyna to tym bardziej sie do niej zniechecam
Nie sądziłem,że mój post zrobi tyle szumu,no coż jak ci sie cos nie podoba nigazz to może zrob sobie przerwe od komputera na 3 tygodnie bo widze ze masz ostro przegrzane zwoje mózgowe i wyciągasz beznadziejne wnioski,a tak wogole to chyba ktos inny balansuje miedzy rzeczywistoscia a wirtualnym swiatem bo jak zauwazylem to ja jestem od niejakiego nigazza dluzej na tym forum i mam jakos 15 razy mniej postów niz niejkai nigazz,ktory z powodu najprawdopodobniej malych genitaliow probuje sie wybic poprzez jakies dziwne grozby ktore mnie bardziej smiesza i łechca po jajkach niz strasza,a wiec niajaki nigazzie uspokoj troche emocje i postaraj sie nie komentowac niczego co pisze bo narazasz sie na wielkie osmieszenie.A wszystkim ktorym podobal sie moj absurdalny zart Laughing Razz ,gratuluje trzezwego podejscia do zycia.
A nigazzowi gratuluje spelnienia swych marzen o wladzy absolutnej(szkoda nigazzz,ze tylko na forum,nie???).
King_of_CKM pisze:Jestescie grozni jak ruska mafia,boje sie strasznie,juz czuje ten ból jak mnie zbanujecie,juz to czuje,to uklucie,krople potu splywajaca po czole,strasznie sie boje,smieszni jestescie,myslicie ze macie wladze i a tak naprawde jestescie zwyklymi ciotami z ktorych pewnie sie smieja w szkole czy gdzie w tam sie uczycie(zawodówka?),błazeństwo nie zna granic,hehhehehehe![]()
![]()
,jak kiedys załozycie jakis zaspol to nazwijcie go "The Lol's" bo ta nazwa idealnie do was pasuje,buehhehe,normalnie polewa na calego
![]()
fala pisze:Pytasz co się dzieje z Van der Meyde ?
Już ci odpowiadam ...
Po jednym z pierwszych treningów , Van der Meyde wracał do domu i nieprzyzwyczajony do prowadzenia auta na lewym pasie p........ł w słup .Na szczęście wyszedł cało z opresji , ale , że miał do domu krótką drogę to postanowił pokonać ją pieszo . Gdy tak sobie spacerował skrzyknęli go fani Evertonu by skoczył z nimi do pubu . Ponieważ był świeżak w klimatach angielskich to zabrał się z nimi . Fani postanowili mu zgotować angielskie powitanie w Liverpoolu mocno zakrapiane piwem ...
Van der Meyde wyszedł z pubu bardzo ociężały , nieprzyzwyczajony do bruku wyrżnął orła . Skończyło się to dla niego bardzo szczęśliwie , dwuletni rozbrat z piłką i pół roku na wózku inwalidzkim to nic w porównaniu z tym co czekało na niego za następnym zakrętem ...
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 11 lut 2006, 20:52
<LILI> Romanista pisze:mam jeszcze takie pytanie czy którys z modów mógłby mi zbanowac konto ale tak na 10 13 dni oczywiście nie kasując mi ostrzeżeń.
Bo ostatnio uzależniłem się od tego forum i pisze głupoty .
a gdy bedę chciał wrócic napisze np: do piswusa na emaila
w aliceleague bym, oczywiście grał bez przeszkód
jak będzie jakaś sprawa związna z aliceleague to walić na gg . więc modzi spełnijcie moja prośbe na 10 dni jak coś to napisze piwusowi emaila i mnie odblokuje ok??????
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 11 lut 2006, 21:23
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 lut 2006, 20:09
Rozpier... mnie ta animacjaLakier pisze:MikPio pisze:że Legia by wygrała, gdyby nie ten konflikt.
Legia wszystko wygrywa w przerwach letnich i zimowych![]()
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 lut 2006, 23:44
Sci pisze:5 i 7
Sci pisze:ups,zmeczony jestem i jakos mi tak sie pomylilo:)
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 12 lut 2006, 23:52
Tomachos pisze:RóżA (Rosa L.) - rodzaj krzewów należących do rodziny różowatych. Znanych jest 150 - 200 gatunków występujących na półkuli północnej. W stanie naturalnym róże nie rosną poniżej równika. Tylko nieliczne z nich osiągnęły 25° równoleżnik. Większość, bo około 70% pochodzi z Azji (Chiny, Himalaje, Japonia), pozostałe 30% wywodzi się z Bliskiego Wschodu, Europy, Afryki i Ameryki Północnej. Ogólnie wszystkie te gatunki nazywane są jedną wspólną nazwą - dzikie róże. Badania paleobiologów w Stanach Zjednoczonych (Kolorado i Oregon) dowodzą, że pojawiły się one na ziemi około 40 milionów lat temu. Większość ozdobnych odmian róży rozmnaża się przez okulizację na podkładkach z dzikich róż.
PrOtEcToR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lut 2006, 16:07
powiało groząkrako_91 pisze:fajnie cie na obiad wołają ale jak chcesz to mozemy sie zmierzyć kozakuSmithu pisze:z takim cieniasem
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio