sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 27 kwie 2023, 12:45
Vol'jin
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 27 kwie 2023, 20:47
Vol'jin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 27 kwie 2023, 20:50
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 29 kwie 2023, 23:28
Ojciecdyrektor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 01 maja 2023, 21:51
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 01 maja 2023, 23:01
Trochę zazdro, że tak potrafisz do tego podchodzić. Ja już wolę obejrzeć zamkniętą w 4 godziny historię niż rodzielać film na dwie części. Zawsze mam wtedy wrażenie, że wątki/sceny, którym wlasnie kibicuję i tak zostaną swój pay off miesiące później, że nie ma co się emocjonować główna fabułą, bo ona i tak musi dąrzyć do jakiegoś cliffhangera, itp (matko, nienawidzę mojego polinglisha, ale tak chyba najczytelniej napisać). Co ciekawe dotyczy się to także filmów, których historię już znam, bo bazują na podstawie książki.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 01 maja 2023, 23:12
Lewy to pozer i pantofel. Szanuję jako piłkarza, ale on tak bardzo śmierdzi fałszem, że nie ogarniam jak dorosły, myślący człowiek miałby się wzruszyć na tym amazonskim gównianym pseudo dokumencie. Trochę mnie zawiodłeś, kolego po szalu, ale tak bywa. Generalnie to jest jakaś laurka, robienie sobie loda i żenada mocna.Tomusmc pisze: ↑31 mar 2023, 23:32Obejrzałem właśnie dokument o Lewym na Amazonie i stwierdzam, że to było bardzo dobre 1,5 godziny. Przyjemna, czasem wzruszająca i konkretna historia. Porównałem ją z dokumentem o CR, który chwalił się swoim bogactwem, kazał synowi zgadnąć, który samochód spośród jego kilkunastu modeli jest w naprawie itd, a tutaj skromnie i z gracją. Brawo
Sh00t

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 01 maja 2023, 23:20
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 02 maja 2023, 14:08
Tylko ten gość co ma grać kardynała Richelieu jakoś mi nie pasuje.
PietroBosman
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7lechus » 03 maja 2023, 18:34
7lechus
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio