Żeby mój organizm tak fizycznie odpoczął to po prostu leżę. Żadnych zbędnych ruchów
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 01 maja 2023, 11:22
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 01 maja 2023, 11:22
Darkman1948

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 01 maja 2023, 11:23
DDK
cloner
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 01 maja 2023, 11:33
Chcieli w pewnym momencie żebym zrobił prawko C+E. Zapłacili mi za kurs, obiecali podwyżkę i miałem jeździć. Na początku stycznia zaniosłem papiery do kadr po zdanym egzaminie i od tamtej pory cisza. Ani nie było tematu podwyżki ani tematu zakupu/leasingu ciężarówki.
Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2023, 11:56
U mnie działa to podobnie. Od zmęczenia psychicznego nie umiem uciec inaczej jak w wysiłek fizyczny.DDK pisze: ↑01 maja 2023, 11:22a wyróżniam 2 fazy odpoczynku - fizyczny i psychiczny. Jak np. mam dzień, gdzie siedzę 10-12h przy komputerze to nie ma nic lepszego jak piłka, ewentualnie inny trening. Natomiast jak jestem wycieńczony fizycznie to gorąca kąpiel, książka i sen. Ewentualnie szachy, ale wtedy nigdy nie idzie i sie tylko denerwuje niepotrzebnie
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 01 maja 2023, 12:26
Ja ostatnio mniej oglądam, bo jakoś żaden film czy serial mnie nie wciąga. Oglądam drugi raz Line of duty i czekam na 6 sezon, którego pewnie na Netfixie się nie doczekamfutbolowa pisze: ↑01 maja 2023, 11:09Ja ostatnio zrezygnowałam z Netfliksa. Ogólnie porzuciłam kilka subskrypcji, żeby trochę zaoszczędzić, bo zbierało się z tego prawie 200 zł w miesiącu, a i tak mam jeszcze pełno innych do opłacania. Pewnie na jesieni do niego wrócę, ale jak na razie nie odczułam żadnego braku.
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 01 maja 2023, 12:38
Enjo
cloner
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 01 maja 2023, 13:24
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 01 maja 2023, 14:10
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 01 maja 2023, 14:48
Dżizas, ostatnio trafiłam w tramwaju na zasikanego typa, który w tych swoich sikach zasnął i je*ało na cały tramwaj. Gdyby nie to, że spieszyłam się na wywiad, po prostu bym wysiadła, a tak musiałam jechać do końca.
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio