FMy - Strona 312

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 lut 2006, 21:07

Lukaz pisze:co powinienem jeszcze wgrać? Jakieś patche i update'y (uaktualnienia składów) a może jeszcze coś, czym one się różnią? Możecie mi podać fachowe i pełne nazwy tych najnowszych?
Czy żadna z grających osób nic nie instalowała? Wierzyć mi się nie chce. Jeszcze raz ponawiam prośbę i proszę o odpowiedź.

mikos88
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikos88 » 11 lut 2006, 8:33

Lukaz pisze:
Lukaz pisze:co powinienem jeszcze wgrać? Jakieś patche i update'y (uaktualnienia składów) a może jeszcze coś, czym one się różnią? Możecie mi podać fachowe i pełne nazwy tych najnowszych?
Czy żadna z grających osób nic nie instalowała? Wierzyć mi się nie chce. Jeszcze raz ponawiam prośbę i proszę o odpowiedź.

Wejdź sobie na www.fcmc.pl lub cmrev.com i stamtąd śćiągnij sobie najpierw patcha 6.0.2 i i najnowszego updata (uaktualnienie składów) to chyba nie jest trudne a pozatym na cmrev skorzystaj w razie kłopotów z suflera (zadajesz pytanie i ktoś ci odpowiada) są tam specjaliśći którzy na pewno ci pomogą pozdro

warmup
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: warmup » 12 lut 2006, 13:32

moze mi ktos pomoc?? :P zaczolem grac z brejdakeim przez neta sobie i wzielismy na farta :P druzyny z 2 ligi holenderskiej mam jakis zespol emmen czy jakos tak mam tam 400.000tys pl na zakupy poledzcie mi kogos plis:P pozdro

ps. chce wejsc do 1 ligi :P i pocisnac z brejdakiem :P :wink: :D

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 13 lut 2006, 11:34

Ja Ci polecam ściągnąć dobrego bramkarza: Anthony Silva.
Po odpowiednim treningu powinien wyjść na ludzi. I możesz zarobić na nim sporą kasę.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 lut 2006, 13:58

Zacząłem grać Szachtarem i na transfery dostałem... 46 mln euro :!: :P Niestety wielu zawodników nie chce do mnie przyjść bo uważają że przejście do ligi ukraińskiej to byłby dla nich krok wstecz w ich karierze. A tak to mógłbym stworzyć prawdziwą potęgę na wschodzie Europy. Ech trzeba szukać innych rozwiązań... :think:

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 13 lut 2006, 15:04

Chciałbym zacząć jakimś klubem z 2 ligi, nie ma być to faworyt do awansu ani do spadku tylko jakiś średniak.

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 14 lut 2006, 13:21

Siema! Niestety nikt nie odpowiedział na mój poprzedni post, więc sam zacząłem szukać klubu. Wybrałem ligę angielską, belgijską i grecką. Zacząłem bezrobotny i złożyłem podanie o pracę do klubu belgijskiej II-ligi - BRONSHOJ BOLDKLUB. Z przykrością przyjąłem fakt, że klub nie ma żadnych funduszy na transfer, ale będzie to dla mnie dodatkowe wyzwanie. Zdziwiłem się tym, że żaden z zawodników tego klubu nie ma profesjonalnego kontraktu. Próbowałem ściągnąć do klubu graczy, którzy byli wystawieni na wypożyczenie, niestety żaden pracodawca tych piłkarzy się nie zgodził. W klubie nie ma żadnych wartościowych kopaczy, więc chciałbym ściągnąć tam przynajmniej 6 zawodników. Celem na ten sezon ma być utrzymanie się w lidze, zdala od strefy spadkowej. Jestem według bukmacherów największym kandydatem do spadku.

Kogo polecacie za darmo i żeby zgodził się przyjść do klubu z taką reputacją? Proszę o pilną odp.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 lut 2006, 18:59

W wyszukiwarce gry ustaw sobie na graczy bez kontraktu i w ten sposób poszukaj takich którzy swoimi umiejętnosciami ciebie satysfakconują. Możesz wielu grajkom proponować kontrakty a później wybrać z tych którzy się zgodzili takich którzy tobie odpowaidają - ja w ten sposób praktycznie nikogo nie kupując doprowadziłem w fm 2005 Sheff Wedn. z drugiej ligi angielskiej do Premiership w dwa sezony. I tylko szukałem i szukałem. Najlepiej jest szukać zawodników już około stycznia kiedy to graczom którym kończą się kontrakty można wysyłać swoje kontraktowe oferty.
Na tej stronie też podawano dużo talentów (często są to tani gracze) ale jednak przeważnie trochę kosztują Wystarczy poszukać. Na stronach związanych z fm też znajdziesz dużo talentów.
powodzenia :prasa

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 16 lut 2006, 8:15

co trzeba robic zeby mi rosla ambicja?? noi temperament tez, ale z nim jest troche lepiej. mam go na 6, a ambicje na 1 :roll: reszta na 20.

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 17 lut 2006, 10:12

Lukaz pisze:W wyszukiwarce gry ustaw sobie na graczy bez kontraktu i w ten sposób poszukaj takich którzy swoimi umiejętnosciami ciebie satysfakconują. Możesz wielu grajkom proponować kontrakty a później wybrać z tych którzy się zgodzili takich którzy tobie odpowaidają - ja w ten sposób praktycznie nikogo nie kupując doprowadziłem w fm 2005 Sheff Wedn. z drugiej ligi angielskiej do Premiership w dwa sezony. I tylko szukałem i szukałem. Najlepiej jest szukać zawodników już około stycznia kiedy to graczom którym kończą się kontrakty można wysyłać swoje kontraktowe oferty.
Na tej stronie też podawano dużo talentów (często są to tani gracze) ale jednak przeważnie trochę kosztują Wystarczy poszukać. Na stronach związanych z fm też znajdziesz dużo talentów.
Co to to wiem... Ale mi chodzi o znalezienie takich graczy, którzy zgodzili by się przyjść do klubu z taką reputacją. Podpowiedzcie coś, błagam :D.

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 17 lut 2006, 14:51

jak mam sobie podwyzszyc ambicje????????????????????????? caly czas mam na 1 :?

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 17 lut 2006, 22:50

Powstaje w tej chwili najlepsze forum o FM-ach w historii,wchdzcie bo warto,mam nadziej ze pomozecie rokrecic"interes".

http://forumfm.xx.pl

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 18 lut 2006, 16:17

sbQ pisze:
King_of_CKM pisze:Powstaje w tej chwili najlepsze forum o FM-ach w historii,wchdzcie bo warto,mam nadziej ze pomozecie rokrecic"interes".

http://forumfm.xx.pl
Najlepsze już jest i nie tylko o FMach, ale także o poprzednich wersjach gry
http://forumcm.net/ Życzę powodzenia, ale wątpię w nie :roll:
Nie wiesz chłopie co mówisz,to nasze forum miało juz zarejestrowane 2000 osob ale niestety przez rozne wzgledy musielismy zakonczyc wspolprace z roznymi osobami i zaczynamy jeszcze raz od zera,ale na szczescie mamy dobre uklady na fcmc.pl i na innych stronach o fm-ach wiec nie powinno byc klopotu z rozkreceniem.

Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 18 lut 2006, 22:42

davciol pisze:
Lukaz pisze:W wyszukiwarce gry ustaw sobie na graczy bez kontraktu i w ten sposób poszukaj takich którzy swoimi umiejętnosciami ciebie satysfakconują. Możesz wielu grajkom proponować kontrakty a później wybrać z tych którzy się zgodzili takich którzy tobie odpowaidają - ja w ten sposób praktycznie nikogo nie kupując doprowadziłem w fm 2005 Sheff Wedn. z drugiej ligi angielskiej do Premiership w dwa sezony. I tylko szukałem i szukałem. Najlepiej jest szukać zawodników już około stycznia kiedy to graczom którym kończą się kontrakty można wysyłać swoje kontraktowe oferty.
Co to to wiem... Ale mi chodzi o znalezienie takich graczy, którzy zgodzili by się przyjść do klubu z taką reputacją. Podpowiedzcie coś, błagam :D.
Zaznaczasz opcje,aby asystent usunął nierealistyczne cele transferowe,jesli o to chodzi :wink:

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 19 lut 2006, 18:58

sbQ pisze:a jaki adres miało to wasze poprzednie forum?
www.fm.xx.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”