Rozumiem powody takiego porównania, ale... nie. Nope jest o klasę lepszym filmem. Old wygląda momentami jak realizowany przez dziecko. Przy takim pomyśle na fabułę nawet nie odnosi się sensownie do podstawowej kwestii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 10 maja 2023, 8:56
Rozumiem powody takiego porównania, ale... nie. Nope jest o klasę lepszym filmem. Old wygląda momentami jak realizowany przez dziecko. Przy takim pomyśle na fabułę nawet nie odnosi się sensownie do podstawowej kwestii
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 10 maja 2023, 9:15
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 10 maja 2023, 9:29
Ojciecdyrektor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 10 maja 2023, 10:00
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 10 maja 2023, 10:00
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 10 maja 2023, 10:16
ja widziałem i bawiłem się świetnie.
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 10 maja 2023, 10:42
Ojciecdyrektor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7lechus » 10 maja 2023, 12:19
Podpinam się pod recenzję Venomika. Mnie też film się podobał, w zasadzie z tych samych powodów. Dobre przygodowe kino fantasy.venomik pisze: ↑10 maja 2023, 10:16ja widziałem i bawiłem się świetnie.
Ale ja lubię fantaasy.
I lubię świat Azeroth i na filmie Warcraft też się świetnie bawiłem
A tak poważnie - warto obejrzeć. Tak powinny byc konstruowane tego typu filmy - jest przygoda, humor, są emocje, chemia między bohaterami. Plusik dla osoby, która nadzorowała wybór aktorów, zwłaszcza, ze postacie drugoplanowe mają swoje momenty aby odpowiednio wybrzmieć na ekranie.
Tzn. to nie jest arcydzieło, ale w sumie jako lekkie i humorystyczne kingo przygodowe to ciężko mi w ostatnim czasie znaleźć cokolwiek lepszego. Chociaż uczciwie przyznaję, że jestem setki godzin spędziłem w świecie Zapomnianych Krain - grając w gry komputerowe (BG II <3), biorąc udział w sesjach rpg czy czytając książki.
7lechus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 10 maja 2023, 16:53
To nie to. On już w ost latach miał te afazję. Grał ale już nie ogarniał i brali go tylko jako nazwisko na plakat. Myślę że ost 3 lata (jeśli nie więcej) możesz sobie już odpuścić z jego filmografiiOjciecdyrektor pisze: ↑10 maja 2023, 10:42Ostatni było głośno o chorobie Bruce"a Willys'a, więc obejrzałem nie do końca dwa w miarę nowsze jego filmy Apex i Breach.
On chyba nie ma kasy, że gra w takich dziadowstwach.
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 10 maja 2023, 18:05
Ojciecdyrektor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 11 maja 2023, 19:30
Pytanie gdzie był wtedy jego menadżer.Eyesmon pisze: ↑10 maja 2023, 16:53To nie to. On już w ost latach miał te afazję. Grał ale już nie ogarniał i brali go tylko jako nazwisko na plakat. Myślę że ost 3 lata (jeśli nie więcej) możesz sobie już odpuścić z jego filmografiiOjciecdyrektor pisze: ↑10 maja 2023, 10:42Ostatni było głośno o chorobie Bruce"a Willys'a, więc obejrzałem nie do końca dwa w miarę nowsze jego filmy Apex i Breach.
On chyba nie ma kasy, że gra w takich dziadowstwach.![]()
PietroBosman
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 11 maja 2023, 20:39
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 11 maja 2023, 20:42
Mr.Chris
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio