Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 02 lut 2006, 15:07
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 lut 2006, 15:29
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 lut 2006, 15:35
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 12 lut 2006, 15:37
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 12 lut 2006, 16:13
Nie, no oglądałem cały mecz i nie widziałem żadnych złych interwencji w tym meczy Artura, miał jedną sytuacje w powietrzu co wypuścił piłke z rąk ale wtedy Prso ciągnął go za koszulke wiec, nie był to jego błąd ?j1mmy pisze: Boruc spisal sie niezle jak na mnie w skali 1-10 to dostalby 6.5 za to podanie do napastnika druzyny przeciwnej i parę niepewnych zagrań w powietrzu, które wołają o pomste do nieba, uratowala go ta sytuacja z koncowki co został sam na 3 i dał radę (prawie jak Kuszczak). Wynikło to może bardziej z nieporadności Prso , ale liczy się rezultat.
Przesadzasz, zdecydowanie... Nie miał żadnych złych interwncji w powietrzu, wręcz przeciwnie w powietrzu był pewny, ładnie gdzieś koło 80 minuty przeniósł piłke nad poprzeczką. Ogólnie jego występ oceniam na 7,5... Miał pare bardzo dobrych interwencji i co najważniejsze nie puścił, chodź było blisko.j1mmy pisze:parę niepewnych zagrań w powietrzu, które wołają o pomste do nieba
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 lut 2006, 18:24
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 lut 2006, 1:50
O ja o ja o jaTomusmc pisze:w porównaniu do wczarajszego spotkania pomiędzy Schalke i Bayerem to było dno dna
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARTINIO_VCF » 13 lut 2006, 7:12
Panie Niggaz co Ty cytujesz?..Schalke grało z Bayerem Lev.,a nie jak Ty piszesz z Bayernem!A wiec nie sciemniaj tu-pomyliłes spotkania!/heeee\Niggaz pisze:O ja o ja o ja
Mecz Schalke - Bayern obejrzałem cały i wynik odzwierciedla dokładnie jak słabo zagrały obie drużyny.
MARTINIO_VCF
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 13 lut 2006, 19:15
Erwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 lut 2006, 19:40
O to chodzi, że wszystkie drużyny i szkockie i niemieckie grały słabo, ale przynajmniej w meczu pomiędzy Schalke, a Bayerem można było zobaczyć te 11 bramek, a w Derbach Glasgow jedną bramkę i wszyscy do obrony. Nienawidzę takiego stylu dlatego o wiele bardziej wolałem niemiecką potyczkęNiggaz pisze:Mecz Schalke - Bayern obejrzałem cały i wynik odzwierciedla dokładnie jak słabo zagrały obie drużyny. Po prostu. Padło 11 bramek po tak fatalnej grze w pomocy i obronie, że szkoda gadać. Gdyby Bayer zagrał z Barceloną, Juve czy inną Chelsea to mógłby dostać te 11 bramek w plecy nie strzelając żadnej.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 13 lut 2006, 20:43
Erwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 13 lut 2006, 21:51
Erwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 lut 2006, 18:50
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 19 lut 2006, 19:29
Niekoniecznie, bo ten błąd przydarzył mu się już któryś raz w tym sezonie i zdecydowanie musi nad tym popracować, a kilka dobrych interwencji nie powinno przesłaniać tego, że Boruc ma jeszcze nad czym pracować przed MŚKilka udanych interwencji miał też Boruc , ale ta bramka zostaje plamą na honorze. Ale przy takim wyniku szybko zostanie zapomniana
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 lut 2006, 19:35
Mentor
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio