Ale jak pięknie z jakim wyczuciem jak elegancko podało tą piłke do Villi. "Stadiony świata"Toudinho pisze:ale takie coś klasa klasa i jeszcze raz klasa.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 13 lut 2006, 0:26
Ale jak pięknie z jakim wyczuciem jak elegancko podało tą piłke do Villi. "Stadiony świata"Toudinho pisze:ale takie coś klasa klasa i jeszcze raz klasa.
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 lut 2006, 1:19
Pozdro Smithu. Obejrzyj mecz i napisz coś!Smithu pisze:Brawo znakomity mecz, widac wysoka forma calej druzyny stanowiacej nierozelwalny kolektyw, bardzo szeroka i niesamowicie zgrana lawke rezerwowych, popisali sie tez zawodnicy ktorzy zastepuje podstawowych graczy zespolu, genialne spoktanie rozegral bramkarz, szkoda tylko ze sedzia byl slepy, a E2 nie ustrzelil nic w 10 stuprocentowych okazjach.
Slowem: Żenada
Co to za skrót byłŁukasz[ACM] pisze:A Smithu ma racje bo Barca zagrała słabo i oglądałem skrót w którym Eto sporo marnował...
Nie istnieją. Nie istnieją. Nie istnieję. Dzisiaj nie byli gorsi, ale co tam. Nie istnieją. Nie istnieją. Bo tak piszą Ci którzy nie widzieli meczu. Nie istnieją. Nie istnieją.Łukasz[ACM] pisze:Widać wyraźnie że Barca bez Roniego z wielkimi drużynami wygrywać nie potrafi, jeszcze brak Eto i nie istnieją...
W czym okazywała się ta lepsza gra Valenci? W tym, że mieli kilka okazji? Barcelona też. W I połowie była szansa Gio, głowka Marquez (Canizares wybił z linii bramkowej) strzał van Bommela i główka Ezquerro + to o czym zapomniałem bo jeszcze pijany i sfrustrowany jestem. W II połowie była setka Henki i Ezquerro przede wszystkim a także dwa rzuty wolne z dobrej odległości. Mniej pewnych akcji nie liczę bo i po co. Valencia zagrała dobrze. Tak jak i Barca. Valdes ustalił wynik.Szerszen pisze:i musze powiedziec, ze z Valencja grali o niebo lepiej, choc od przez prawie 60min grali bez podstawowej linii pomocy.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 13 lut 2006, 3:04
Tylko o kim to dobrze świadczy?O Eto'o, że niepotrafi znaleźć się w dogodnej sytuacji, bądź jej sam stworzyć? czy o jego kompanach z drużyny, że mu w żaden sposób niepotrafili pomóc??Niggaz pisze:Eto'o nie miał okazji nawet więc nic nie marnował
stan_mic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARTINIO_VCF » 13 lut 2006, 5:24
MARTINIO_VCF
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_loko » 13 lut 2006, 7:28
No generalnie, w tym, że my strzeliliśmy bramke a wy nie. A to w piłce nożnej podstawowa różnica.W czym okazywała się ta lepsza gra Valenci?
el_loko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 13 lut 2006, 8:24
MARTINIO_VCF pisze:a wieczorkiem pokazali jak na stojąco,luzie i bez wiekszego wysiłku,oszczedzajac siły na kolejne spotkania mozna pokonac Barcelone!
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 13 lut 2006, 9:19
Smithu pisze:szkoda tylko ze sedzia byl slepy
Zgodzę się, że Barca przez większą część prowadziła grę, ale czy Valencia była zespołem słabszym? Moim zdaniem nie. To wynikało z jej taktyki. Mieliśmy oddać Barcie inicjatywę i sami szukać szansy w kontrach. I to w 100% wypaliło. Z tych groźnych sytuacji które wymieniłeś ja bym zwrócił uwagę tylko na strzał głową Marqueza i sytuację Larssona - jako na sytuacje rzeczywiście groźne. Bo po przeczytaniu Twojego postu Niggaz jeszcze ktoś by odniósł wrażenie, że Barca co chwile bombardowała bramkę CanizaresaNiggaz pisze:W czym okazywała się ta lepsza gra Valenci?
MARTINIO_VCF pisze:od 9 listopada są niepokonani w lidze,a wieczorkiem pokazali jak na stojąco,luzie i bez wiekszego wysiłku,oszczedzajac siły na kolejne spotkania mozna pokonac Barcelone!
Rotnok pisze:Gdyby Blaugrana miała chociaż Messiego, albo Deco, myślę że wynik byłby diametralnie inny.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 13 lut 2006, 9:23
Smithu pisze:Brawo znakomity mecz, widac wysoka forma calej druzyny stanowiacej nierozelwalny kolektyw, bardzo szeroka i niesamowicie zgrana lawke rezerwowych, popisali sie tez zawodnicy ktorzy zastepuje podstawowych graczy zespolu, genialne spoktanie rozegral bramkarz, szkoda tylko ze sedzia byl slepy, a E2 nie ustrzelil nic w 10 stuprocentowych okazjach
Łukasz[ACM] pisze:Widać wyraźnie że Barca bez Roniego z wielkimi drużynami wygrywać nie potrafi, jeszcze brak Eto i nie istnieją...
Toudinho pisze:Dziś było widać ile znaczy dla druzyny Ronaldinho bez niego i Eto'o nie strzela, mam nadzieje że nasza federacja przedłuży Ronaldinho kare a nasi sedziowie jeszcze nie raz pokaża czerwo Ronaldinho
Pisakk myślę, że brak Ayali i Vicente nie znaczy tyle dla stylu gry Valencii (kontra, kontra, kontraPisakk pisze:Gdyby Valencia miała chociaż Ayalę, albo Vicente, myślę że wynik byłby diametralnie inny. Pogdybać fajna rzecz...
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 13 lut 2006, 10:40
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szerszen » 13 lut 2006, 10:43
i musze powiedziec, ze z Valencja grali o niebo lepiej
Zle odczytales moje slowa. Napisalem, ze gra Barcy w meczu z Valencja byla znacznie lepsza od wystepu z Atletico Madryt a nie, ze Valencja grala lepiej.W czym okazywała się ta lepsza gra Valenci?
Szerszen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 13 lut 2006, 14:59
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 lut 2006, 15:07
Niggaz pisze:Pozdro Smithu. Obejrzyj mecz i napisz coś!
Blogoslawieni Ci ktorzy nie widzieli a wierza, czy jakos tak, a tak powaznie mecz juz ogladalemNiggaz pisze:Bo tak piszą Ci którzy nie widzieli meczu.
Ja sie tam nie ciesze.el_loko pisze:Nie rozumiem radosci kibicow Realu.
To niby E2 nie jest zajebistyA co do meczu, jesli ktoś nadal uwarza, że obecnie w Hiszpanii jest jakiś lepszy napstnik niz Villa niech sie uda do okulisty, badz psychoanalityka. Jedynie Torres obecnie gra na podobnym poziomie.
Wiem widzialem, wyjasniam: Ironią w tym poscie posluzyl sie nad wyraz mocno, moze gdzies sie zagalopowalem. Po prostu chcialem sie odniec w jakism sensie do tego ze "Sedziowie sprzyjaja Realowi", "Federacja to Real" itp.Pisakk pisze:Czy mógłbyś wyjaśnić Smithu o co chodzi? Rozumiem, że skoro Twój post jest ironiczny to ta część też jest ironiczna. W takim razie nie wiem co chcesz od pracy sędziego? Jeśli ktoś miałby się skarżyć to kibice Valencii. W końcówce meczu wg mnie powinien być rzut karny dla Valencii, gdy po rajdzie Aimara na linii pola karnego wszedł w niego bodajże Beletti, a sędzia nic nie odgwizdał. Ale wybaczam mu bo ostatecznie wygrali.
Oj dzieci dzieci, boli nie? Jak tyle kontuzji, a inni Ci mowia ze to wina jednego playerajaniofcb pisze:Ja rozumiem, że dzieci na podwórku zauważają tylko nieobecność Ronaldinho, ale jeżeli ktoś ogląda przynajmniej co drugi mecz Blaugrany powinien wiedzieć, że brak Xaviego i Deco (o Messim i Giulym już nie wspominając) burzy cały porządek gry w środku pola, który stanowi o sile Dumy Katalonii. Brak jednego czy dwóch z tych graczy nie miałby IMHO tak dużego wpływu na wyniki, ale czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że zabrakło ich wszystkich jednocześnie
Z Saragossa tez prowadziliscie grejaniofcb pisze:To Barcelona prowadziła grę,
Gdyby ...janiofcb pisze:I na koniec - gdyby nie asysta Valdesa Barca bez pięciu graczy podstawowego składu najprawdopodobniej wywiozła by z boiska wicelidera cenny remis
... no wlasniePisakk pisze:Gdyby Valencia miała chociaż Ayalę, albo Vicente, myślę że wynik byłby diametralnie inny. Pogdybać fajna rzecz...
To styl Valencii, z tymi zawodnikami w skladzie znacznie lepszy ... Sa tak samo wazni dla Che jak Ronni i reszta przez ciebie wymienionych dla Barcy.janiofcb pisze:że brak Ayali i Vicente nie znaczy tyle dla stylu gry Valencii (kontra, kontra, kontra )
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 13 lut 2006, 15:14
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 13 lut 2006, 15:32
Smithu pisze:Z Saragossa tez prowadziliscie gre
a tak nie jest??Smithu pisze:Po prostu chcialem sie odniec w jakism sensie do tego ze "Sedziowie sprzyjaja Realowi", "Federacja to Real" itp.
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 lut 2006, 17:19
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio