AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 60

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
18%
Antonio Conte
2
12%
Massimiliano Allegri
5
29%
Gian Piero Ventura
4
24%
Fatih Terim
2
12%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lut 2006, 11:24

Chlopaczek pisze:Canal+ przeprowadzi transmisje.W tym roku gdy ogladam mecze Milanu to graja piach a gdy nie mam mozliwosci sledzenia spotkania imponuja forma.Moze w takim razie odpuszcze sobie ogladanie meczu z Cagliari

:lol: hehe Ty chłopie cicho bądz bo jeszcze Lipiński załatwi tylko mecz Milanu na C+ jak wcześniej Juve i bedzie miał wode. :lol: Na szczeście zostały Włoskie stacje :P bez "magicznego" duetu Polskiego mikrofonu Milko - Lipiński :wink: i Elvis :lol:

Wczorajsza porażka Interu spowodowała że Juve nie tylko im uciakło na znaczną ilośc pkt. Coż trudno. Wracamy na druga lokate w tabeli ale to nic nie znaczy narazie. Taka sama ilośc pkt. A jeszcze tyle spotkań że hoho. :lol: Szkoda że już jest praktycznie po obiedzie. i po myslec że dwie kolejki przed meczem Inter Juve zakonczyły sie skandalem a gdy by nie ona była by dzis inna gatka mimo porazki Interu ....

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 13 lut 2006, 11:42

heheh sie dzieje Trap w Milanie :shock:
według gazzetta dello sport.
Os razu pisze ze nie w miejsce Carletto :P
Ma sie zajc naszymi mlodzikami brakuje tylko błogosławieństwa Silvio :lol:

Noty za mecz z Reggina:

Gazzetta dello Sport
REGGINA: Pelizzoli 6; Biondini 5, Mesto 5.5, De Rosa 5.5, Giosa 5.5; Vigiani 5 (Amoruso 5.5), Paredes 6.5, Tedesco 6, Modesto 6; Missiroli 5 (Ungaro sv); Choutos 6 (Carobbio 6).
MILAN: Dida 5; Simic 5 (Serginho 6.5), Stam 6.5, Costacurta 5.5 (Nesta 6), Kaladze 6; Rui Costa 5.5, Gattuso 6, Pirlo 6, Kakà 7.5; Gilardino 6.5 (Seedorf 6), Inzaghi 8.

Corriere dello Sport-Stadio
REGGINA: Pelizzoli 5.5; Biondini 5.5, Mesto 5.5, De Rosa 5.5, Giosa 5.5; Vigiani 5.5 (Amoruso 6), Paredes 6.5, Tedesco 6, Modesto 6; Missiroli 5.5 (Ungaro sv); Choutos 6 (Carobbio 6).
MILAN: Dida 5; Simic 5 (Serginho 7), Stam 6.5, Costacurta 5 (Nesta 6), Kaladze 6; Rui Costa 6, Gattuso 6, Pirlo 6, Kakà 7; Gilardino 6.5 (Seedorf 6), Inzaghi 8.

Tuttosport
REGGINA: Pelizzoli 5; Biondini 5, Mesto 6, De Rosa 5, Giosa 5; Vigiani 5 (Amoruso 6), Paredes 6, Tedesco 5, Modesto 5.5; Missiroli 5 (Ungaro sv); Choutos 5.5 (Carobbio sv).
MILAN: Dida 5.5; Simic 5 (Serginho 7), Stam 6, Costacurta 6 (Nesta 6), Kaladze 6; Rui Costa 6, Gattuso 6.5, Pirlo 6, Kakà 7.5; Gilardino 6.5 (Seedorf 6), Inzaghi 7.5

i jeszcze raz bohater meczu superpippo ;)
Obrazek

Forza Milan

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lut 2006, 12:21

No no Trap w primevarze tego sie nie spodziewałem Ale sądze Hunter że on jeszcze sie nie wypalił. Oby wrócic do Calcio bo bedzie wesoło. Jeszcze Cosmi musi znaleśc klub :P Trap to ostatni szkoleniowec który doprowadził Inter do scudetto ... może Moratti mu zaufa kolejny raz ?

Noty ładne szczególnie ofensywa :] Jak zawsze ostatnio :P Sergio dał popis z ławki :wink:

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 13 lut 2006, 15:47

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:i jeszcze raz bohater meczu superpippo Wink
Chodzi ci o zdjęcie?
Bo ja tam Kake widze
:roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lut 2006, 16:04

Kendo no Kaka na tym zdjęciu ale wcześniej był Superpippo :!: Może ktoś zmianił bez wiedzy Huntera hehe :wink: chyba ze on dwa razy pisał :wink:

To masz stara fota ale wymowna - cały Superpippo :]
Obrazek

Nie wiem czy widzieliście ale jedna z Francuzkich gazet pisze że Milan jest w stanie dać 20 milionów euro za Crisa :shock: dodam że bardzo szanowana gazeta :wink: Co prawda temat jest już troche na tapecie ale teraz już padaja sumy :roll: a wcześniej tylko nasi jeździli do Lyonu na obserwacje ...

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 13 lut 2006, 16:06

:) Co za ulga.Milan chyba na dobre się rozstrzelał.4 bramki w Reggio mało komu się zdarza.Bardzo dobrze, że w takim momencie passa została podtrzymana :jupi:.Chyba już nikt nie ma wątpliwości, która ofensywa jest najlepsza we Włoszech ( no bo chyba nie miał ;] ).Jak nie Szewa, to Pippo, jak nie oni to Gila.Zresztą nie wypada im robić niczegoo innego po takich zagraniach Kaki :).Jestem pełen uznania, że mimo ż obrona po raz kolejny eksperymentalnie nadal, to tylko z 1 z tyłu.Szkoda, że Juve jednak wygrał, ale wróciliśmy na 2 miejsce.Skończyło się już szaleństwo Interu jak na ten sezon :P.Juve fakt po raz kolejny trochę kontrowersji było, ale już trzeba się pogodzić z ich wygraną.A szkoda, bo mecz mógł mieć kilka innych wyników.Szkoda, bo Rui trochę słabiej zagrał, ale w sumie podoba mi się ta myśl taktyczna Carletto.Coraz bardziej się rozpędzamy, boje się już o los Cagliari :( ['] bo nie wróże im poniżej 4:0.I zaraz potem AA i bardzo trudny mecz.Wcale nie ma co patrzeć na formę strzelecką Baya, bo im się chyba ta liga nudzi :D.Grają by wygrać i tyle :).No cóż Simic chyba pierwszy raz w tym sezonie jakoś taki bez jajec, Dida znowu nie pewny, ale mam nadzieję, że nie wpłynie to źle.Forza Grande Milan :!:

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 13 lut 2006, 16:11

*_Zaza_* pisze:Kendo no Kaka na tym zdjęciu ale wcześniej był Superpippo Exclamation
No chyba Zaza, Hunter wziął chyba to zdjęcie z Acmilan.com wcześniej prawdopodobnie(nie widziałem) byl Inzaghi ale teraz jest Kaka i to adres obrazka po prostu zmienili i w miejsce Pippo dali Kake
:P
Co do Crisa to mam o nim bardzo dobre zdanie. Dobrze zbudowany, świetnie gra głową na pewno godnie by zastąpil Stama. W ostatniej kolejce grał w barwach Lyonu
:?: Bo to w jaki sposób stracili bramke nie wystawia najlepszego świadectwa obronie.
No i jeszcze nie wiadomo jak z ceną. Milan jest w stanie dać, ciekawe ile będzie chciał Lyon...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lut 2006, 16:23

Kendo pisze:W ostatniej kolejce grał w barwach Lyonu
Question Bo to w jaki sposób stracili bramke nie wystawia najlepszego świadectwa obronie. No i jeszcze nie wiadomo jak z ceną. Milan jest w stanie dać, ciekawe ile będzie chciał Lyon...

Kendo grał Cris w ostatnim meczu jak 5 popszednich. I mało tego mimo ze Lyon ostatnio cos nie może grac swojego Cris najlepszy gracz mistrzów Francji :!: A bez sprzecznie najlepszy defensor Ligue 1 ale 20 baniek :shock: w sumie po kupnie Stama za jak sie nie myle 12 już nie zdziwli mnie ich decyzja odnośnie Crisa....

Uchi_ skuteczność to było najważniejsze :wink: stracili po szkolnym błędzie ale odpowiedz była przednia :wink:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 13 lut 2006, 17:14

Kendo pisze:Chodzi ci o zdjęcie?
Bo ja tam Kake widze
ej gdzie jest Superpippo :?: :evil:
heheh kto mi zmienił zdjeci :roll:
Dałem to zdjecie co wczesniej było na acmilan.com i tam na bank był pippo.
No ale teraz jest drugi bohater tego maczu :P

Znowu temat Crisa on teraz został wybrany do jedenastki kolejki w Europie czyli jego notowania i cena rosnie z dnia na dzien ale 20 baniek to za duzo a jemu w 2007 roku konczy sie kontrakt wiec moga sie z nim dogadac i przyjdzie za darmo wiec moga jeszcze na nim zarobic chyba ze nowy kontrakt podpisze.
Z kolei calciomercato ;) pisze ze Milan i Lyon walczy o mlodego obronce Corinthians Eduardo.
Była by to juz druga walka pomiedzy tymi zespołami w te lato Lyon zakupił Freda ktory był bardzo blisko nas tyle ze nasi nie zdecydowali sie wyłozyc 10 mln euro.
No zobaczymy.
Frank Rijkaard i Joan Laporta z wizyta w Mediolanie.
Omawiac beda mecz pozegnalny Demetrio ktory odbedzie sie 15 marca :)

Forza Milan

Łysol
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łysol » 13 lut 2006, 19:24

Co do meczu to dobrze choć faktycznie nie potrzebna stracona bramka.
To że Dida jest niepewny to narazie nie świadczy o tym że jest słabszy niż był. Ważne że nie popełnia takich błędów jak Valdes. ( Barca- Valencia)

Co do Crisa, taki obrońca jakim jest Cris napewno jest potrzebny w Milanie z dwóch powodów :
1. Stama żegnamy w lecie
2. Mamy dość starą drużynę a Cris który ma 26 lat trochę by ją odmłodził.

20 baniek..... Trochę za dużo ale jeżeli kontrakt mu się kończy w 2007 i jest szansa że przyjdzie za friko to by było cool. Bardzo dobry obrońca za nic.

Ja chciałbym jednak poruszyć jeden tema. Wiele jest plotek że Rosso-Nerri
przymierzają się do ściągnięcia Tottiego. Moim zdaniem takiej klasy zawodnik by się przydał ale co wy o tym sądzicie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lut 2006, 19:41

Panowie umiejetności Cris nie może w żaden sposób podważyć. Jeszcze raz Wam powiem - Najlepszy obecnie defensor całej Ligue 1 :!: szybki pewny i zdecydowany ... ale ciekawe jest to co pisze Hunter [jak zawsze :p] ma umowe do 2007 roku i jak nie teraz to kiedy... 20 milionów na pewno nikt nie da. Biorąc pod uwage lata i jego aktualna umowe.

Tylko że Łysol myślisz sie pisząc 26 :roll: dokładnie Ci nie powiem ale sądze że 28 ma wiosen - choć to żaden kłopot.

Ciekawe też co z tym Eduardo jak Hunter napisał walke o Fred Lyon wygrał z nami oby młodego nie kąsneli :p

Łysol Francesco Totti ? :roll: Ja jestem zdanie że takie klasy defensor jak Puyol lub Terry by sie przydł. Ale podobna sytuacja nie do wyrwania. Zreszta sądzisz że [teoretycznie] akurat ta rywalizacja Kaka Totti wyszła by nam na dobre ? :> chyba nie jeden i drugi za dobry na ławke a grając we dwóch zabiarają miejsce napadowi. Gila ławka :>?

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 lut 2006, 19:50

zaza pisze:Panowie umiejetności Cris nie może w żaden sposób podważyć. Jeszcze raz Wam powiem - Najlepszy obecnie defensor całej Ligue 1 szybki pewny i zdecydowany ... ale ciekawe jest to co pisze Hunter [jak zawsze ] ma umowe do 2007 roku i jak nie teraz to kiedy... 20 milionów na pewno nikt nie da. Biorąc pod uwage lata i jego aktualna umowe.
w Bayerze się wogóle nie sprawdził i kto wie czy w Serie A nie będzie podobnie. Nie jest też młody i cholernie drogi. O wiele lepszy byłby Alex , ale te wszystkie powiązania z Chelsea odstraszają. :roll:
zaza pisze:Ciekawe też co z tym Eduardo jak Hunter napisał walke o Fred Lyon wygrał z nami oby młodego nie kąsneli
hm..Eduardo? Nie za bardzo go kojarze. Gdzie on gra?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lut 2006, 19:57

Diamen ale z tego co ja wiem w Bundeslige sie spalił. Popraw mnie jak sie myle ale był bardzo młody jak go sprowadzano. Miał wpadki ala Samuel w Real. Bo poprostu za duzo na niego spadło. Wrócił do Cruzeiro Belo Horizonte i tam sie przygotował go gdy w europie. Podobnie było z Didą :wink: Tak już Ci Canarinhos mają - dla nich Europia to inny swiat na poczatku. Choć przykład Kaki jest tego kompletnym zaprzeczeniem :wink:. Ciekawe jak Ci Canarinhos z Pogoni sie odnajda w europie :] :wink:

Eduardo ? Corinthians ...

Ponoć o tego nizej też będzie walka jak to na Calciomercato :wink: Hunter wcześniej kolesie prześwietlił :]KERLON

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 13 lut 2006, 20:05

Diamen23 pisze:w Bayerze się wogóle nie sprawdził i kto wie czy w Serie A nie będzie podobnie. Nie jest też młody i cholernie drogi. O wiele lepszy byłby Alex , ale te wszystkie powiązania z Chelsea odstraszają.
Bayern to nie Milan, Bundesliga to nie Calcio :] Brazylijczycy zawsze sobie radzili w naszej lidze ;)
Diamen23 pisze:ale te wszystkie powiązania z Chelsea odstraszają
Podobno gadaliśmy z Chelseą na ten temat ale nie wiem co ustalono...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lut 2006, 20:30

Diamen23 pisze:ale te wszystkie powiązania z Chelsea odstraszają.

Diamen ale jak to jest ? Przeciesz Chelsea nie podpisała umowy z Alexem czy PSV tylko ma prawa do pierwokupu. Tak ?!

W momencie gdy Ranieri sprowadzał do Londynu Arjena Robbena z ... PSV :] Alex był świetnie zapowiadającym sie obrońcą. I Romek nie mają co zrobić w pieniedzmi zainwestował je w przyszłośc płacą aneks w umowie pozwalajacy Chelsea o pierszeństwo - ale Morunho nie ma w kadrze żadnego gracza Canarinhos i wiele mówi że nie bedzie miasł go nadal a na pewno nie Alexa.

Czy tak nie jest ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”