AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 62

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
18%
Antonio Conte
2
12%
Massimiliano Allegri
5
29%
Gian Piero Ventura
4
24%
Fatih Terim
2
12%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
staarek
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: staarek » 14 lut 2006, 18:42

[quote="*_Zaza_*"]Staarek ja nie wiem jak Ty oceniasz kilku graczy Real, MU czy nawet Barcelony jak Totti to dla Ciebie - Najbardziej przereklamowany pilkarz swiata - ustalmy jedno Francesco Totti ?:> ten z Romy ? quote] Zgadza sie, moim zdaniem jest przereklamowany. Owszem, nie mozna ma odmowic genialnych wystepow, szkoda tylko ze przeplatanych zupelnie srednimi. Nie znosze jego nastawienia i cwaniactwa a co do zawodnikow Barcy to jak dla mnie Ronaldinho bije go na glowe i pewnei niedlugo tez Messi, Real - do kogo mam go porownac? Zidane'a? mimo ze on ma prawie 34 lata tez mysle ze go bije na glowe. M U tu nie wiem. Scholes to jednak inna bajka. Ronaldo jets skrzydlowym, zreszta i tak mnie nie przekonuje. Aha i to ze Totti gra w Romie nie ma dla mnie zadnego znaczenia, czy gralby w Juve, Interze czy innym klubie mialbym do kolesi takie same nastawienie...

pozdro.
M.

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 14 lut 2006, 19:06

Totti napewno nie jest przereklamowany,nie powiem,ze jest lepszy od Ronaldinho ale nie powiem ze jest gorszy bo wedlug mnie taki Ronaldinho w Romie by sie niesprawdzil bo on gra jak geniusz ale tylko wtedy kiedy ma wokolo siebie zawodnikow ktorzy robia wszytsko aby on mogl pokazac swoje atrybuty.Totti za to jest zawodnikiem ktory na boisku wykonuje prace o ktorej nawet Ronaldinho nie ma pojecia,bo Totti na boisku jest wszedzie,jak trzeba robi za srodkowego pomocnika z zadaniami defensywnymi ,czasami za ofensywnego pomocnika a czasami za rasowego snajpera,dlatego nie da sie postawic jednoznacznej diagnozy co do wyzszosci jednego z nich nad drugim.
Mowienie czy pisanie ze Messi jest lepszy od Tottiego to juz wrecz nieudany zart,moze bedzie Messi lepszy ale za conajmniej 8-9 lat.
Zidane to inna bajka zupelnie,zawodnik ktory pare lat temu byl zawodnikiem o 2-3 klasy lepszym niz teraz Ronaldinho i Totti.
A co do gry Tottiego w Milanie(co wydaje mi sie niemozliwe,poniewaz Totti podpisal kontrakt z Romą do 2010 roku) to mysle ze bylby wielkim wzmocniem,ale wydaje mi sie rowniez ze wzmocnieniem niezbyt potrzebnym bo przeciez mamy Kake,chyba ze odszedlby Gattuso i Kaka poszedlby na prawe skrzydlo a za rozgrywanie wtdy wialby sie Totti,gdyby go kupili

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 lut 2006, 21:14

King pisze:Totti napewno nie jest przereklamowany,nie powiem,ze jest lepszy od Ronaldinho ale nie powiem ze jest gorszy bo wedlug mnie taki Ronaldinho w Romie by sie niesprawdzil bo on gra jak geniusz ale tylko wtedy kiedy ma wokolo siebie zawodnikow ktorzy robia wszytsko aby on mogl pokazac swoje atrybuty.Totti za to jest zawodnikiem ktory na boisku wykonuje prace o ktorej nawet Ronaldinho nie ma pojecia,bo Totti na boisku jest wszedzie,jak trzeba robi za srodkowego pomocnika z zadaniami defensywnymi ,czasami za ofensywnego pomocnika a czasami za rasowego snajpera,dlatego nie da sie postawic jednoznacznej diagnozy co do wyzszosci jednego z nich nad drugim.
Mowienie czy pisanie ze Messi jest lepszy od Tottiego to juz wrecz nieudany zart,moze bedzie Messi lepszy ale za conajmniej 8-9 lat.
Zidane to inna bajka zupelnie,zawodnik ktory pare lat temu byl zawodnikiem o 2-3 klasy lepszym niz teraz Ronaldinho i Totti.
A co do gry Tottiego w Milanie(co wydaje mi sie niemozliwe,poniewaz Totti podpisal kontrakt z Romą do 2010 roku) to mysle ze bylby wielkim wzmocniem,ale wydaje mi sie rowniez ze wzmocnieniem niezbyt potrzebnym bo przeciez mamy Kake,chyba ze odszedlby Gattuso i Kaka poszedlby na prawe skrzydlo a za rozgrywanie wtdy wialby sie Totti,gdyby go kupili
Idź napisz to Niggazowi :P

Mecz z Barceloną będzie napewno ciekawy, powinien przyciągnąć mase ludzi ALE czy władze Milanu i Barcelony nie widzą że ta data nie jest najlepsza :? Przecież Barca gra ważne mecze w lidze i LM a my mamy ciężkie spotkanie w LM więc zawodników trzeba oszczędzać, zgoda to jest sparing gra ma być ostrożna, ale zawsze przy głupocie moża sie czegoś nabawić. Kibice będę się domagali na boisku Kaki,Szewy, Roniego Eto...

Słyszeliście plote o trapattonim :?: :> Chyba wole Carlo :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 lut 2006, 23:36

Łukasz no co Ty jak czytasz ? co mówiła plota La Gazzetta o Trapie ?

"Stary dziadek - młodze dzieci" :wink: On miał by objąć primavere a nie pierwszy sezpół ! Jeszcze teraz by brakowało :wink: Zreszta On chyba został zwolniony z funkcji trenra ale umowa nadal go iąze z VFB.

Swoja droga sciągna kilku ciekawych piłkarzy ale jakos mu nie poszło.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 lut 2006, 23:55

Trap wielki trener.Ogromny szacunek dla niego.Sadze jednak ze musi przyjsc do nas mlody trener z otwarta glowa i nowymi rozwiazaniami.Trap ma juz swoje lata.To stara szkola trenerska i co pokazala przygoda w Vfb wiekszosc jego pomyslow juz sie przejadlo.
Ciesze sie ze prasa laczy go z nami a tym bardzieje jako trenera juniorow a nie pierwszego skladu.Na mlodziki moze byc idealny.Bylby to dla nich wielki autorytet wszystkie polecenia wykonywaliby bez szemrania.Z pewnoscia ma jeszcze wiele do przekazania mlodym adeptom futbolu.

Forza Marco van Basten.
Forza Milan.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 lut 2006, 0:09

Jak naprawde szukają takiego kogos na ławke to masz racje Chlopaczek odromny autorytet. Młodzi mogli by tylko sie uczyć. Obją by kadre z młodym Maldiniem :) i pewnie by 'wyszperał perełki" bo mimo wiek sznute trenerska nadal posiada :) Zobaczymy jak będzie.

Swoja droga widziałeś inna plote - tym razem transferowa - Emre Belozoglu :] ponoc wraca do Włoch i zgadnij gdzie :wink: Terim chciało go juz do nas sprowadzić wybrał inna cześc Giuseppe Meazza ale ta sama Gazzetta podaje że jest "obserwowany :wink: " Lewa noga = wiąże krawaty :] a na St. James Park w Newcastle nie czaruje jak zawsze. Premiership inny klimat

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 lut 2006, 0:25

Emre fakt kiedys go chcielismy :wink: Na wyspach za bardzo sobie nie pogral.Jakies problemy zdrowotne do tego nie mogl sie zaaklimatyzowac.
Podoba mi sie ten zawodnik a raczej podobal mi sie bo dawno nie widzialem go w akcji.Jego forma to wielka niewiadoma.Po Vierim juz wiemy ze nie kazdy kto gral w Interze sprawdza sie w Milanie :P
Ja i tak bym wolal Fabregasa :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 lut 2006, 0:36

Emre chyba w debiucie doznał kontuzji :( Potem ekipa Graeme Souness wpadła w kryzys i tam prawie każdy zawiódł z tych nowo-pozyskanych ale nie tylko. Wina jak zawsze w takim wypadku spadła na trenera choc tu akurat chyba coś było :wink: A Emre juz gra - wrócił do gra po kontuzji juz dawno. W sumie to miał chyba dwie przerwy po przenosinach na St. James Park. Jak sie nie myle Newcastle zapłaciło za niego Interowi naprawde małe pieniądze. Aż dziw że go 'oddali" Sroką.

Cesc ? :roll: dziś zagrał poprawnie ale potrafi znacznie lepiej. Nie wiem czeu akurat on ? :roll: przeciesz to inne pozycja :P To już nie kierunek Holandia ? co Ty odwalasz łysy ma plany zmieniać ? Pirlo dziś mówił o Montolivo z Violi. Mówił ponoc tak jak by chciał dać komuś sygnał :wink: Cukrował krótko mówiąc :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 lut 2006, 0:42

Tak sobie rzucilem nazwisko Fabregasa.Podoba mi sie jego gra a i samego zawodnika bardzo lubie.Jasne ze nie sciagniemy go bo po pierwsze Milan nawet nie jest nim zainteresowany a po drugie i wazniejsze Arsenal nigdzie go nie pusci - to ma byc nastepca Vieiry (w sumie juz jest z musu).
Uwazam takze ze przynajmniej jednego Hiszpana w zespole powinnismy miec.Jednego Hiszpana i z dwoch nowych Holendrow (minimum) :P

Grande Milan.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 lut 2006, 0:54

Ale wiesz Bobo to ewenement :] .... a coraz wiecej słychać głosów że brąkujacy element ale w Interze. Bo co jak co ale swoje strzalał a teraz Inter potrzebował tych bramek jak powietrza. Tym bardzie jak Martins ma ich na koncie tyle co Barzagli [obrońca] A Adriano zacią sie najwyrazniej i strzelał tylko w domu

Cesc bardzie rozgrywa wiec to ważna pozycja. Wenger go wychaczył na Camp Nou i wiedział co robi :wink: Młody Kanonier :twisted: nie ma tematu. Lubie patrzeć jak gra jak cały Arsenal jak jest w gazie ale nie ma tematu.

hehe jeden Hiszpan i jeden Holender to juz 'stary temat" :wink: ale drugi Holender ? z Seedorfem czy bez ? :roll: teraz też mamy dwóch Holendrów w składzie :) Jak by nie patrzeć proporcje będe. Zwłaszcza jak potwierdza sie informacje o układach z Jaapem :]

Wiesz tu niby ploty nie ploty ale Łysy działa ty sie nie bój. Coraz bardzie mnie "niepokoi" [choć to złe słowo] ale chodzi o Crisa. W tym sezonie wymiata tylko co to ma być cel nr. Canarinhos ? Jak młode pokolenie Włochów jest :] I to za takie pieniądze. Mam nadzieje że to pllta bo choc go bardzo cenie to nie mam ochoty sie gotować.

P.S Słyszałeś że Sergio moze do kadry Canarinhos wrócić ? :twisted:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 lut 2006, 1:07

Co Ty Zaza spiacy czy udajesz ze nie wiesz jakich dwoch Holendrow przyporzadkowac do Milanu? :P Sneijder to pierwszy a ten drugi zawsze bedzie grzal lawe :mrgreen:

Pisalem to jakis czas temu i powtorze znowu: na srodek obrony w Milanie tylko makarony i basta.Nie chce widziec Milanu bez ani jednego Wlocha w skladzie tak jak ma to ostatnio miejsce w Interze.Nam to na szczescie nie grozi bo mamy Rino Pirlo Neste czy Maldiniego ktorzy gdy sa zdrowi wychodza w pierwszej jedenastce ale wole dmuchac na zimne.Trzeba kupowac Wlochow.Bez Wlochow Milan straci swoja tozsamosc (a przynajmniej jej czesc).
Trzeba tez zauwazyc ze w Milanie z Brazylijczykow w linii defensywnej sprawdzaja sie ostatnio tylko skrajni obroncy.Srodkowi juz nie bardzo.Jak sobie pomysle o Roque Juniorze to az ciarki mnie przechodza.Moze sobie spokojnie reke z Laursenem podac :P Nawet jak spojrzymy szerzej to widac ze srodkowi obroncy z Ameryki Poludniowej troche w Milanie nie teges.Starczy wspomniec o Coloccinim z ktorym wiazalem naprawde duze nadzieje czy Ayali (nasi troche sie na nim nie poznali).

Serdzio do reprezentacji?Za duzo tam nie pogral.Carlos jest na lewej obronie hegemonem.Pewnie i w zblizajacych sie MS tak bedzie.Sergio moze liczyc co najwyzej na miano rezerwowego.Ale mysle ze i tak trener chce go tylko sprawdzic jednak wiekszych nadziei z nim nie wiaze.Cos jak u nas Janas z Sosinem.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 lut 2006, 1:28

aha czyli teraz podstawowy potem rezerwowy :wink: tak to widzisz :P

Tylko makarony i mowa :] to mi sie podoba :P Dla tego są sie boje myślec że oni gdzieś indziej szukają. I to takie pieniadzie niby wchodza w gre. Wiesz Ayala to nie był ten typ Laursena - wybacz nie ten rozmiar kapelusza :P Coloccini zawiódł ale i go skreslili szybko. [W sumie 4 klubu zaliczył wiec czy szybko ?] Co prawde na El Riazor mnie osobiscie nie przekonuje. :P Co by nie mówic muszą wydać max kasy na makarony. Bo jak wiemy Ci z cenie. Dwóch najcześciej przypisyanych i porządnych z Palermo to ładny wydatek.Mowa o duecie Terzzili - Barzagli. Zamparinie nie głupi swoje wie. Nie umarł temat - Roma :roll: i sie może zdziwić. Lugano też nie "umarł" :roll: [swoja droga dostał w modre chyba wczoraj w meczu ligowym grał w bardzo śmiesznej maske :lol: ale zagrał dobrze.] Oby tylko numeru nie zrobili z Materazzim ? nie nie może być...

Pamietajmy że i Juve stanie przed podobnym zadaniem już nie bawem. Może jeszcze nie teraz choć kto wie. Lucek to Lucek on może szukać w urzedzie pracy. Choć to też nie kiedy [nie kiedy] jest wyjście. :wink: A jak przypomnimy o nie agresji na rynku transfrowym :lol: to jest sztama :]

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 lut 2006, 1:40

Zaza normalnie dzisiaj z Toba zero kontaktu.Holender ktory ma grzac lawe to oczywiscie Marco van Basten.To ten drugi Holender.Przyjmij liscia z godnoscia bo nalezy Ci sie za to :P

Ci Wlosi ktorych wymieniles bardzo mi pasuja.Oczywiscie pewnego Rumuna tez akceptujemy.Materazzi - nawet nie chce myslec o tym.On w koszulce Milanu :shock: :? Zeby tylko z jakims Bonera czy innym "obiecujacym talentem" nie wyskoczyli.Trzeba kupowac pilkarzy juz uksztaltowanych ogranych w lidze a najlepiej rowniez w pucharach.Wiek nie ma znaczenia ale sadze ze powinni zamykac sie w przedziale 24-29 lat.
Idealem by bylo gdybysmy trafili z transferami obroncow bez pudla.Tak zeby Milan mial ten problem z glowy na pare przyszlych sezonow.Ewentualnie drobne korekty wprowadzal a i to tylko wsrod pilkarzy rezerwowych.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 lut 2006, 1:54

Przepraszam :( zachowałe sie jak gówniarz to sie wiecej nie powtórzy obiecuje :] jeszcze raz "wybacz mi" żuczku:P [cała prawda cała dobe :P]

Wiesz trafić to można zawsze ale to nie kiedy zależy od pieniedzy. Jak zaczna robic eksperymenty to wiesz :roll: Bonera to talent od 3 lat. Urazy go zatrzymału. Teraz chyba wieksza "etykiete" ma Bovo z Romy :P obiecujący gracz. A Ci Włosi o których może to siano i tylko to. Choć sądze że Zamparini poszedł by na pewne układy bo on jako Robin Hood moze za dużo stracić :] Pewien Rumun to tez wydatek rzędu makaronów. Ostatnio był temat Francuza :roll: ale najlepsze jest to że za podana przed te dzienniki kwote 20 milionów za Crisa idzie kupić dwóch makaronów :shock: może nie tej samej klasy ale jeden z etykietka "dobrze sie zapowiadającego" Materazzi - Vieri mnie nauczył mówić nigdy nie mów nigdy :lol: ale on chyba tego Morattiemu nie zrobi :roll: Viola ma też ciekawych gracz w defenwsywie i makarony - choc tu nie ma chyba tematu. Oferte za UFO Milanu bracie Della Vale odrzucili ponoc ma wpłynąc nowa ale to ponoć :wink: calciomercato.

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
AdaM_ACM
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AdaM_ACM » 15 lut 2006, 10:51

Witam serdecznie wszystkich fanów czerwono-czarnych :lol:
Zapewne nie powiem nic nowego jesli powiem że i według mnie forma naszych wyraźnie zwyszkuje i ja osobiście zaczynam być optymistą przed LM :) która jak uważa Pirlo mamy sobie dopić "nie powodzenie" w SerieA

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”