Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 05 cze 2023, 16:34
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 05 cze 2023, 16:39
Nie chce mi się sprawdzać dokładnie, no i nie wiem gdzie takie rzeczy się sprawdza, ale cała grupa Kroos, Alaba, Modric, Vinicius jest w przedziale 10-12 milionów euro netto, na ten moment nie ma nikogo nie tylko na poziomie zarobków Cristiano, ale nawet Hazarda czy Bale'a. Real dzielił te zarobki na - mniej więcej - twarz projektu (CR), cracki do ataku za fortunę (Bale, Hazard) i liderów formacji (Modric, Kroos, Alaba, teraz Vinicius), potem podstawowi zawodnicy. Jak przyjdzie Kane, to może wynegocjuje coś podobnego co Hazard czy Bale. Problemem było, że Bale i Hazard zarabiali za nic na poziomie top3 salary, a Isco czy inny Marcelo na poziomie podstawowych graczy, a w pewnym momencie wszyscy byli w składzie i wszyscy byli niepotrzebni. Nie wspominając o Mariano za 5 mln netto.
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 05 cze 2023, 16:49
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 05 cze 2023, 16:55
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 05 cze 2023, 17:00
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtekb » 05 cze 2023, 17:03
Przesada z tym brakiem możliwości. Opcji jest sporo żeby te nowopowstałe luki połatać, od transferowych megahitów (Kane) po zaciąg ze szkółki (Arribas, Alvaro).
Wojtekb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 05 cze 2023, 17:57
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 cze 2023, 18:20
Kane to trzydziestolatek z Premier League za ponad sto baniek. Mam złe skojarzenia, więc gdyby była jakaś lepsza opcja, to Realek mógłby ją rozważyć. Ale za bardzo nie ma i Kane wygląda jak gwarancja najwyższego poziomu na 3-4 sezony. Z tego co widziałem Osimhen jest bardzo drogim drewnem (w sensie rzadko jest przy piłce, nie pogra kombinacyjnie), Lautaro lubi mieć kogoś obok i ma długi kontrakt, a reszta to co najwyżej fajne półśrodki. Choć sam pewnie wolałbym tego Lautaro niż Anglika. Lubię takich pracowitych napastników.piotrcies pisze: ↑05 cze 2023, 17:00Kuzwa, odwalcie się od tego Kane’a. Możecie mieć każdego, to znów nam podpieprzycie nasz cel. Kroos, Camavinga, Varane, Bale itd., ile można się tak na nas wyżywać??
Są fajni goście na rynku, np. Firmino, taki jak Benzema, tylko młodszy i za darmo. Jego sobie weźcie.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Albion » 05 cze 2023, 19:19
Albion
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 05 cze 2023, 20:22
emski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 05 cze 2023, 20:48
Bernabeu
aveiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 cze 2023, 6:26
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 06 cze 2023, 14:11
Samuraj