AliceLeague - Strona 13

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 15 lut 2006, 23:55

*_Zaza_* pisze:Ibrahimović a Cannavaro nie dostał złotej kartki w meczu z Interem Łypiący? był zagrożony. Wiec moze dla tego do La Gazzatta pomija. ?

Cannavaro kartki nie dostał ,Z Juve dostał chiellini ,Buffon ,Zlatan
Capello niedawno gadał ,ze środkowi musza odpoczac ,Kovac juz po kontuzji ,wiec La Gazzetta "dała odpoczac" jednemu ,postawili na Canne ,ajk bedzie tego sie dowiemy w sobote ,Gazzetta dosc czesto myli sie w tych sprawach :/

*_Zaza_* pisze:P.S A co Trezeguet ? uraz jakiś ?

Tak. Dzis na treningu skręcił kostke :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 lut 2006, 0:03

Aha no to chyba że nie dostał. Wiec równie dobrze może zagrać. Choć wiesz te składy na Gazzetta co dziennie inne.

Tu nie ma Canny ale jest np. Zebina a on chyba nie zdolny jeszcze ... [Jest też Paolo]

Znów kostka :? On ma pech - to chyba drugi raz w tym sezonie :? Bedzie Del Piero grał ale to marne pocieszenie gdy piłkarz leczy uraz...

Pozdro

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 16 lut 2006, 14:09

a ja mam taki sklad:

dida-panucci(tylko musze sprawdzic czy bedzie gral jak ktos wie to z gory dziex za info)-barzagli-samuel-grosso-figo-gatusso-de rossi-tonetto(w ostatnim meczu strzelil wiec zmiana za stanka)-di michele-vucinic

a co do tych rezerwowych to jak ktorysz zawodnik zlapie kontuzje to mozna go wstawic i on zapunktuje a jak bedziesz mial tylko "11"to lipa

EDIT:a no rzeczywiscie zico zapomnialem o tym zawieszeniu dzieki ze mi przypomniales wiec za niego w 11 laduje cufre o kurna on nawet w kadrze nie jest bo tez zawieszony no nieeeee wiec bovo
Ostatnio zmieniony 16 lut 2006, 15:04 przez TS borys IFC, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 16 lut 2006, 14:39

TS borys IFC pisze:samuel-
On nie zagra więc lepiej go kimś wymień :wink:

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 17 lut 2006, 8:51

Panowie może mi ktos powiedziec co z Mauro Cassettim graczem FC Inter Milan oraz Lecce :lol:

O ile dobrze pamietam leczy uraz ale na stronie La Gazzetta przy prawdopodobnych składach w ekipie Lecce jest tylko 9 graczy a Cassettiego nie ma :?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 lut 2006, 11:39

Prawie zapomniałem dziś o naszej lidze :P Ale już zrobiłem aktualizacje na dzisiejszą kolejke, musze troche odrobić pkt. więc dziś najbardziej się opłaca grać zawodnikami Milanu - tak też zrobiłem :lol: :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 lut 2006, 12:24

Bartek Marco Cassetti ? chyba grał w ostatniej kolejce :) Nie wiem czy kartki nie dostał :roll: sprawdz graczy zawieszonych na ta kolejke :wink:

P.S. No co Ty :> Skład Lecce prawdopodobny :]

99 Benussi
2 Diamoutene
5 Saidi
21 Stovini
30 Camisa
18 Giacomazzi
24 Ledesma
40 Delvecchio
77 Cassetti - on w tym sezonie gra w pomocy a nie obronie :wink:
19 Cozzolino
9 Vucinic

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 18 lut 2006, 12:57

no tak zaza ale wiesz jak tam jest mozna tylko pomocnika do pomocy albo obronce do obrony a ja bym chcial troche bardziej pokombinowac ze skladem np jakiegos bardzo ofensywnego pomocnika do ataku a obronce na dm jesli bylaby kontuzja

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 lut 2006, 13:07

Borys nie da sie w ten sposób. Chyba idzie zmienic pozycje zawodnikowi ale to już nie mnie pytaj o to :roll: Bo Ci nie pomoge.

To troche do dupy że np. Manciniego z Romy nie może wrzucić na prawa strone defensywy by hasał, czy np. Serginho z Milanu na prawa. Mają zapisany status pomocnik i tak musza grać. Nie wiem jaki status ma Cassetti ale ostatnio w Lecce gra w pomocy.

W sumie to jest plus dla Tych którzy mają go w składzie bo np. w pomocy częściej sie decyzuje na akcje ofensywne a pkt. jako obrońca :wink:

Ale to i tak nie to Lecce Zdenak w którym Marco Cassetti wrzucał "na nos" Bojinova, Saszy czy Mirko po 5 piłek w sezonie :]

Pozdro

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 20 lut 2006, 16:11

no i teraz musze sprzedac Tottiego i kupić kogos na zastępostwo.. cena spadła z 250 na 150 cuz te kontuzje
ps kiedy podliczycie głosy???

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 lut 2006, 16:15

Nie powiem ,nawet udana kolejka 8) ,awans o 5 pozycji :twisted:

Behrami ,Ibra ,Bonera - to głównie dzieki nim :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lut 2006, 16:52

Ja bardzo słabo w tej kolejce :( spadek w tabeli :( A to przez jedna drużyne :evil: no może dwie :evil: ale nazwy nie powiem :P hehe

Trudno odkuje sie za tydzień. Może bedzie mniej takich "dziwnych wyników" :wink:

_Romanista_ no co Ty sprzedach Tottiego ? mimo urazy nie mozesz tego zrobić - przeciesz wróci :] A Tifosi Ci nie wybacza :wink:

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 20 lut 2006, 19:45

*_Zaza_* pisze:Ja bardzo słabo w tej kolejce spadek w tabeli A to przez jedna drużyne no może dwie ale nazwy nie powiem hehe

Zaza ja też spadek i to b.nisko

*_Zaza_* pisze:_Romanista_ no co Ty sprzedach Tottiego ? mimo urazy nie mozesz tego zrobić - przeciesz wróci A Tifosi Ci nie wybacza

Zaza jak wróci na boiska to go kupie z powrotem

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 23 lut 2006, 16:53

I mam duży problem! Francesco Totti do końca sezonu wyeliminowany i ranking z 202 spadł na 87.

Niestety zmuszony byłem sprzedac Il Capitano, kupiłem już Bojinova i Momente.

PS: Musi byc w kadrze 18 graczy??

PS 2: Capitano do mnie dzwonił mówi ze wybazca, żę go sprzedałem, Potem znów go kupie :lol:

siata111
Skład C
Skład C

Jak?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: siata111 » 26 lut 2006, 0:57

Mam pytanie nie krzyczcie odrazu ja tu nowy jestem :).Jak zalozyc wlasna lige i czy w ogole sie da?? Czytalem posty ale nie moglem nic znalezc.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”