Post Wyświetl pojedynczy post autor: kardjal » 13 lut 2006, 10:28
kardjal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: danon » 13 lut 2006, 14:52
danon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kardjal » 14 lut 2006, 10:02
kardjal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 14 lut 2006, 14:25
PiDi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 15 lut 2006, 8:23
Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czorny150 » 16 lut 2006, 19:41
czorny150
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kardjal » 17 lut 2006, 14:35
kardjal
tswidok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 18 lut 2006, 14:06
yazid^

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 18 lut 2006, 14:51
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 lut 2006, 15:45
Każdego przynajmniej trochę rozgarniętego kibica to nie zdziwiło na pewno.Tobik33 pisze:Dudek znowu na ławce czy kogoś to zdziwiło ??
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 18 lut 2006, 16:26
Chciałem napisać 235347 raz to samoNiggaz pisze:Tobik33 wszystko ślicznie i w ogóle tylko po co pisać po raz kolejny to co zostało już napisane 235346 razy i jeszcze nie dodając niczego od siebie
No tak, jednak musisz przyznać że po ostatnich meczach Liverpoolu wielu mialo nadzieje na występ Dudka w następnych meczach, jednak ja do nich nie należe. Reina znowu nie puścił bramki tak więc wiadomo kto bedzie bronił w najbliższych miesiącach ?Niggaz pisze:Każdego przynajmniej trochę rozgarniętego kibica to nie zdziwiło na pewno.
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 lut 2006, 16:30
Tak myślałem. Zapytałem tak dla sportu.Tobik33 pisze:Chciałem napisać 235347 raz to samo
Nie muszę niczego przyznawać a już na pewno nie tego o czym napisałeś. Reina broni świetnie a Dudek gdyby nie czerwo dla Hiszpana nawet by nie poczuł gry w Liverpoolu w tym sezonie. Wyczerpał już swój limit minut na boisku. Ciekawego dlaczego miałby dalej grać. Nie popisał się niczym szczególnym w tym spotkaniach w których zagrał. Reina błyszczy cały sezon. Wystarczy, aby nie było wątpliwości co do wyboru bramkarza.Tobik33 pisze:No tak, jednak musisz przyznać że po ostatnich meczach Liverpoolu wielu mialo nadzieje na występ Dudka w następnych meczach
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 22 lut 2006, 14:57
Tak więc honor zachowaliśmy, ale najlepiej by było gdybyśmy zachowali jeszcze zwycięstwo. Luizao niedopilnowany i stało się... Teraz w rewanżu (ósmego) musimy mimo wszystko (mimo tego, że narazie jesteśmy w plecy) pokazać, że nie jesteśmy Porto, które po zwycięstwie dało ciała. Najlepiej by było gdyby od początku zagrał Cisse (Beniu, nie trzymaj chłopa w kagańcu!), resztę można zachować (no, tylko Momo j.w...).onet.pl pisze: Piłkarz Liverpoolu Momo Sissoko trafił do jednego z lizbońskich szpitali. Piłkarz „The Reds” doznał poważnej kontuzji oka po jednym ze starć w spotkaniu 1/8 finału Ligi Mistrzów z Benfiką (1:0). Piłkarz nie wrócił z resztą zespołu do Liverpoolu.
- To poważna kontuzja oka, co oznacza, że Sissoko będzie musiał zostać w szpitalu w Lizbonie i przejść kolejne badania – powiedział rzecznik prasowy klubu.
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 22 lut 2006, 15:02
yazid^
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio