Opisz poprzednika - Strona 156

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 lut 2006, 22:34

RóżA

Człowiek co ma w domu adminów i modów. Robią za służących i podnóżki. Lubi ogrodnictwo. Ma 253 postów. Ale... :!: :!:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8748
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 lut 2006, 10:32

piwus - TSW [Troche Skunksowaty Wislak] :rotfl2:
w ten weekend bedzie [mam taka nadzieje] zasmucony - gdyz przegra ze mna w BPU :P
nie dam mu najmniejszych szans :lol:

czlowiek ze sporym poczuciem humoru, uwielbia ironizowac :wink:
lubi wlepiac WP, lubi byc Moderatorem :D

ehhh, brak mi inwencji :P

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 lut 2006, 11:26

cloner ostatnio zdjęli mu jego zajebistą rangę :( To przez tą bandę pseudo-wiślaków :? Uważa, że Pisakk to najlepszy mod i w ogóle. Zwycięzca ostatniego BPU, teraz nie da szans piwus'owi :) Jestem ciekaw jak wyglądają jego zeszyty szkolne :think: Ale pewnie jest dużo wzorków, itd. :) Może tak ?

http://img139.imageshack.us/my.php?image=clon25zx.jpg
:P

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 lut 2006, 11:43

Bagg zdecydowanie najlepszy user z młodej daty :P Jest przykładem tego że nie zawsze wiek jest najważniejszy. Oddany kibic Juve, często porowadzimy dyskusje :twisted: Lubi napinki, tematy włoskie orazy filmy :wink: Oddany wielbiciel Elishi, ale jego avatar ostatnio się zmienił :( Czyżby zmiana poglądów seksualnych :P:D Pozytywny user.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 18 lut 2006, 12:20

Łukasz[ACM]
Na pierwszy rzut oka widąc że bycie kibicem Milanu nie jest mu obce :wink: Głownie pisze w tematach związanych z Włochami więc kontaktu wiekszego z Nim nie mam.Jestem pewnien że spoko ziom .Bardzo zainteresował mnie Jego podpis pod sigiem- naprawde dobry.Sądzac po tym podpisie jest prawie pewne że juz nie raz wódeczka była wypita :wink:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 18 lut 2006, 15:17

Ultras-Sur już go kiedyś opisywałem jak ktoś chce znać moją opinię na jego temat niech sobie poszuka...

Łukasz[ACM] dołączył tu we wrześniu :P Pochodzi z Czechowic. W avarcie ma koszulkę Milanu a to znaczy że jest już jednym z lepszych forumowiczów Milanistów. Kocha Inter :P Ma całkiem fajny sig z jednym z moich ulubionych piłkarzy z ligi włoskiej. Wypowiada się często we włoskich tematach co jest logiczne. Nie raz go widze w tematach o hiszpanii i anglii coś ciekawego tam napisze nie zawsze mądrego ale pisze :P Ogólnie nic do niego nie mam widać że uczestniczy w zadymach we Włoskich tematach (5 ostrzeżeń).
Wódka -30zł, kieliszki-10zł, spojrzenie mamy gdy wracasz - bezcenne!
fajny opis. Jestem ciekaw jaka Wódka za 30 zł :P

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 19 lut 2006, 14:40

Tobik33
Fan Barcy i jej wielkiego "ofensywnego trójkąta" :P Dołączył do forum w tym czasie co ja, przejawia też podobną aktywność. Z tego co pamiętam kiedyś miał lepszego siga niż teraz. Skąd jest :?: Szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to... :P Wydaje mi się też, że jest fanem gier serii CM i FM.
To chyba wszystko. Pozdro
Tobik33 pisze:Jestem ciekaw jaka Wódka za 30 zł
Ja obstawiam Starogardzką - po doliczeniu kosztów importu do Czechowic może tyle kosztować :lol:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 lut 2006, 14:49

Void pisze:Ja obstawiam Starogardzką - po doliczeniu kosztów importu do Czechowic może tyle kosztować
Mylisz się :P Kto tu mówi o 0,5 :D W żabce 50 metrów od domu są bolsy 0,7 bo 29.99zł 8)

Void normalny kibic Milanu za co go szanuje ;) Oddany jest Maldiniemu i wogóle całemu Milanowi, nie pisze zbyt często - nie wiem jaka jest tego przyczyna ale szkoda że mało się udziela. Zna się na filmach bo często w tych tematach pisze. Ma zajesmerfny:P avatar :twisted:

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 19 lut 2006, 16:14

Łukasz[ACM] pisze:Mylisz się Kto tu mówi o 0,5 W żabce 50 metrów od domu są bolsy 0,7 bo 29.99zł
No tak, ale np. u mnie Starogardzka kosztuje 18 zł/0,7 l... :P Bolsem jakoś tak się nie zachwycam jak wszyscy, jak dla mnie rządzi Gdańska (27/0,7) 8)

Łukasz[ACM]
Utalentowany bukmacher, właśnie dostałem od niego porządne lanie w BPU :wink: Kibic Milanu i wielbiciel talentu Kaki... Jest na forum dużo bardziej znany ode mnie (chociaż o to nietrudno :lol: ) pomimo krótszego stażu. Jest bardzo bezpośredni co dodaje mu trochę ostrzeżeń na koncie... Większość jego postów można znaleźć oczywiście w temacie AC Milan, ale zna się również na Primera Division i innych ligach.
Pozdro

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lut 2006, 12:19

Void - jako jeden z nielicznych na forum ma straszniejszy avatar niż ja :twisted: Void jest miłośnikiem dobrego kina. Często udziela się w tematach właśnie związanych ze światem filmu.
Chyba mieszka w Gdańsku, choć ja go tam nigdy nie spotkałem :lol:
Bawi sie w bukmacherkę, ale chyba jest amatorem, bo lanie w BPU dostaje ...
... no i Milanowi kibicuje - to pewnie lubi sie ponapinać :P

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 21 lut 2006, 12:54

fieldy już tyle o nim napisano że aż szkoda się powtarzać :P
Jest z Kórnika :P Kibicuje Arsenalowi nie lubi jak źle sie wypowiada o tym zespole. Ma fajny avart pewnie to jego zdjęcie ale nie chce się przyznać :P Pewnie jest wielkim fanem talentu Berkampa który już pomału mija... Moderator na wielu forach. Uczestniczy w wielu zabawach forumowych. Jest już pełnoletni, ale alkoholu nie pije :P Choć nie jest moderatorem to można go stawiać z nimi w jednym szeregu. Chyba był moderatorem ale zrezygnował tak ?

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 21 lut 2006, 13:11

Tobik 33 :arrow: fan BArcelony, Kiedyœ w jego podpisie widniała karykatura, a raczej karykatury katalońskiego ataku, teraz jest z tym trochę gorzej. W avatarze ma całkiem, całkiem gifa, nie wiem skšd jest, niewiem czym się zajmuje, nigdy nie miałem z nim stycznoœci ani konfliktów (czy ja miałem z kimœ stycznoœci bšdŸ konflikt?). Ogólnie postać neutralna (wg mojej skromnej oceny).

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 24 lut 2006, 15:14

PiDi - nie za wiele moge o nim powiedzieć, bo z tego co widze żadko sie wypowiada, a jeśli już to robi to w tematach, w których chyba nie za często przebywam :P. Kojarze go z tematu o sigach i avatarach, ale moge sie mylić, że tworzy jakieś prace. Nie będe pisał, że jest fanem Gerrarda, bo chyba każdy widzi ;).

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 24 lut 2006, 19:09

mlody_10 pisze: nie za wiele moge o nim powiedzieć, bo z tego co widze żadko sie wypowiada
Od czasu do czasu
mlody_10 pisze: a jeœli już to robi to w tematach, w których chyba nie za często przebywam
Najczęœciej w temacie Liverpool FC, i rzeczywiœcie-nie za często tam przebywasz
mlody_10 pisze: Kojarze go z tematu o sigach i avatarach, ale moge sie mylić, że tworzy jakieœ prace
Szczerze? W życiu Photoshopa nie widziałem...Jak już siedziałem w temacie o sigach to z raz oceniłem, kilka razy prosiłem, to pewnie na takiej zasadzie wyszło.
mlody_10 pisze: Nie będe pisał, że jest fanem Gerrarda, bo chyba każdy widzi
Bardziej samego klubu niż Gerrarda, ale nie zaprzeczam, że Gerrarda lubię
-------------------------------------------------------
Mlody_10
fan Barcy, jak widzę podziwia talent Messiego (no respekt dla tego chłopaka (o Messim oczywiœcie mówie), mówię to szczerze bo jako fan zupełnie innego klubu) i robi kompilacje. Niewiem, czy swój przydomek zawdzięcza wiekowi, jesli tak to daje 90 procent, że tylko pierwszy człon (mlody), bo 10-latków tu trudno spotkać. Ogólnie to nie jest postaciš in minus :wink:

No to tyle...Papatki

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 25 lut 2006, 8:57

PiDi: Wiele powiedzieć o nim nie mogę ponieważ jego aktywność na forum jest niemalże zerowa, napewno jest kibicem L`poolu (ciekawe czy od maja tamtego roku :roll: ) ceni sobie talent Stevena Gerrarda, mieszka w woj. lubelskim gdzie w swojej wiosce jak sam mowi ma swoje male Anfield Road, jego posty nie sa jakoś super wyniosłe ale poprawne, ogolnie mowiaz zupelnie obcy mi user.
Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”