Post Wyświetl pojedynczy post autor: Albion » 04 lip 2023, 19:38
Albion
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtekb » 04 lip 2023, 19:45
Wojtekb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Albion » 04 lip 2023, 19:54
To chyba proste? Gość działa na zasadzie tabloidu, czyli im więcej sensacji tym lepiej. Nie ma nowości, to się je wymyśli. Więcej klików, lajków, subskrypcji, reasumując więcej kasy dla pana Romano. Równie dobrze mogę mieć zaufanie do pomponik.pl
Albion

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 04 lip 2023, 19:57
Splaszcze to do tego fragmentu, bo miałem to już pisać wcześniej. Generalnie tak, 99% rewelacji transferowych to plotki kompletnie zmyślone przez jakiegoś stazyste dla kilkow albo rzeczywiście gra agenta/klubu na podbicie ceny. Ale jest parę nazwisk/tytułów prasowych które latami pracują nad tym aby to co mowia/piszą brać nieco poważniej i wrzucanie ich do tego samego worka co newsy Marci o Mbappe w Liverpoolu za 250mln jest trochę głupie imo.
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 04 lip 2023, 20:10
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 04 lip 2023, 20:13
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 04 lip 2023, 20:20
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Albion » 04 lip 2023, 20:23
Nie z dupy. Gulera mam w swojej bazie danych już od dobrych 2 lat. To nie jest tak, że wcześniej nie znałem nazwiska, zobaczyłem jeden filmik i wymyśliłem sobie tezę. Nie oglądam ligi tureckiej, nigdy nie widziałem całego meczu Fenerbahce, ale kompilacji z Gulerem od tych 2 lat widziałem co najmniej 5. I piszę, co na nich widzę. A mam zwyczaj oglądać je bardzo dokładnie i zwracać uwagę, na to jak zawodnik się rusza, jak stawia nogi, jak jest zbudowany. Oceniam też to, czego na kompilacjach nie ma. Wiem, że mało kto myśli w ten sposób, ale to, czego tam nie ma, czasem więcej mówi od tego co tam jest. Bo sztuczki to zobaczysz nawet na treningu juniorów Lecha. Od czasu do czasu każdemu coś wyjdzie.
Albion
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 04 lip 2023, 20:32
emski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 04 lip 2023, 20:39
Pewnie z 30 milionów z tego wyjdzie jak zapłacą ojcu/agentowi/babci/sprzątaczce Fenerbahce prowizje. Co i tak do wyrzucenia w błoto na luziku oczywiście, wiemy, że dla perfekcyjnie zarządzanej Barcelony to jak splunąć, just sayin'.
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 04 lip 2023, 20:39
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 04 lip 2023, 20:43
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 04 lip 2023, 20:45
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 04 lip 2023, 20:54
Nebula RN
seba82
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl