Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 18 lut 2006, 21:48
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 26 lut 2006, 11:56
ja to przeczytałem na zagranicznej stronie, gdzie kolesie wysyłali maile do gostków którzy znają się na takich rzeczach.... więc....Bonso pisze:meecik_mks napisał:
maniacy już przetłumaczyli co oznaczają te hieroglify (śmierć)
z tego co ja wiem, to hieroglify oznaczają "świat nie zginie"
Bonso pisze: Henry niemal na pewno jest "Innym" tylko którym Jak wiadomo sa dwie grupy "Innych" Ci z którymi rozmawiał Jack i spółka i Ci których widzieli Eko i Jin.
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 26 lut 2006, 14:45
Karmelinho15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 01 mar 2006, 18:41
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 01 mar 2006, 19:13
Nie zapominaj o tym co powiedziała o obcych Danielle (albo Sayid, już nie pamiętam): "Zależy z jakiej perspektywy patrzysz". Więc ja bym tutaj nie szafował z wyrokami, kto jest inny, obcy czy zły w tym serialu...Bo wszystko może zaskoczyćmeecik_mks pisze:bo wątpie, żeby przypadkowo po iluś tam latach, w momencie gdy kolo jest juz tak obeznany w terenie i wogóle dał sie złapać w jakaś głupią pułapke... cholera to wie...
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 01 mar 2006, 20:44
Pisakk pisze:Tak się zastanawiałem...Otóż w filozofii nowożytnej dość znaczącą postacią jest Anglik, niejaki John Locke...Czyżby zupełny przypadek?
ja już pisałem conieco na temat tych stacji badawczych.... i moim zdaniem, jest to bardzo prawdopodbne... co pisałem...jackieboy pisze:i była mowa o 6 Stacjach badawczych.
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 mar 2006, 21:55
a ten film to nie był czasem "zrobiony" przez fanów serialu?? bo tak gdzieś czytałemmeecik_mks pisze:jackieboy napisał:
i była mowa o 6 Stacjach badawczych.
ja już pisałem conieco na temat tych stacji badawczych.... i moim zdaniem, jest to bardzo prawdopodbne... co pisałem...
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 02 mar 2006, 18:11
Tak tak John Locke- ojciec libertanizmuPisakk pisze:Tak się zastanawiałem...Otóż w filozofii nowożytnej dość znaczącą postacią jest Anglik, niejaki John Locke...Czyżby zupełny przypadek?
no własnie mnie też to ciekawi kto to zrobił ten filmik..Tam chyba jest młody Zeke <czy jak to sie pisze>....Pasztet pisze:a ten film to nie był czasem "zrobiony" przez fanów serialu?? bo tak gdzieś czytałem
jackieboy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 02 mar 2006, 18:52
jackieboy pisze:Tam chyba jest młody Zeke <czy jak to sie pisze>....
Pasztet pisze:meecik_mks napisał:
jackieboy napisał:
i była mowa o 6 Stacjach badawczych.
ja już pisałem conieco na temat tych stacji badawczych.... i moim zdaniem, jest to bardzo prawdopodbne... co pisałem...
a ten film to nie był czasem "zrobiony" przez fanów serialu?? bo tak gdzieś czytałem
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 mar 2006, 20:10
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 02 mar 2006, 23:32
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 03 mar 2006, 7:48
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 03 mar 2006, 14:24
mi się wydaje, że to mogło być trochę później.. popatrz: rozbitkowie zpotkali Zeke z brodą całkiem niedawno (wtedy w lesie, w poszukwianiu Michaela) a to było przecież dawno po powrocie Clairemeecik_mks pisze:właz po wejściu Claire, Kate i Danielle byl opuszczony, widocznie inni go opuścili po tym jak Claire im uciekła, pewnie z obawy, że ich bedzie szukać wraz z innymi...
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 03 mar 2006, 17:29
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 03 mar 2006, 19:30
Pasztet pisze:mi się wydaje, że to mogło być trochę później.. popatrz: rozbitkowie zpotkali Zeke z brodą całkiem niedawno (wtedy w lesie, w poszukwianiu Michaela) a to było przecież dawno po powrocie Claire
Bonso pisze: Na zblizeniu lekarstwa które Ethan, podawał Claire, widnieją pewne liczby...tak, oczywiście jest to 4, 8, 15, 16, 23, 42
meecik_mks
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio