AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 65

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 lut 2006, 12:10

Ciekawe którą opcje wybierze Ancelotti. :] Jedne gazety typują skład niczym podstawowy i sprawdzian na Bayern, [bez Pirlo] inne spasowanie i wiecej luzu. Ja tam nie uważam że mecz z Cagliari to jaki kolwiek sprawdzian przed LM. Bo to nie ten rozmiar kapelusza. Oczywiście zwycięstwo i to wysokie doda mocy naszym graczą. Przewidywany skład z atakiem Bercik - Sheva z tyłu Kaka - Seedorf - Vogel - Rino w pomocy i 4 w defensywie Stam Nesta Kala Sergio - może zacząc ten mecz ale chyba z każda minuta [w zależności od wyniku oczywiście] Ancelotti bedzie robił korekty. W tami meczu najważniejsze napoczacie rywala. Oby nie myśleli o LM i bedzie dobrze. Licze że dzis sie nie sprawdza teorie Chłopaczke na temat C+ :P bo jak tak to będziesz miała zakaz :P

P.S. Wczoraj Lyon pięknie i gładko - 3:1 [stawiałem 3:0 :roll: ] Diarra gol. Zachował sie jak znajper ;wink: Cris zszedł bo on jest jedynym gracze z pola który zagrał we wszystkich spotkaniech Lyonu. Co ciekawe Fred zaliczył świetne spotkanie. Ciekawe jak sie kariera młodego rozwinie. Jak narazie nie ma takich statystych jak z Brazyli. Ale to pierwszy sezon. :wink:

Łysol
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łysol » 18 lut 2006, 12:45

Aresztowano oskarżonych o zabójstwo Levana Kaladze.
Minister spraw wewnętrznych Gruzji, Vano Merabishvili, poinformował o aresztowaniu czterech mężczyzn oskarżonych o porwanie, a następnie zamordowanie Levana Kaladze, brata Kakhi. Levan porwany został w 2001 roku przez kilku mężczyzn przebranych za policjantów. Według informacji podanych przez ministra, ciało brata obrońcy Milanu zostało zidentyfikowane przez ekspertów z FBI.

Myślę że to nie wpłynie na psychikę naszego obrońcy... Najgorsze przeżył pare lat temu ale teraz gdy przypomni sobie o swoim bracie...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 lut 2006, 13:01

Wiesz Łysol trudne by o tym nie myślał ... Ta trageia ciągnie sie już tyle lat. Oby cała sytuacje nie miała wpływu na niego samego. Pamietam miał już dołek gdy podana została inna informacja - ale wcale mu sie nie dziwie. Kakha jest w gazie ostatnio, gra na swojej nominalnej pozycji. :wink: Miejmy nadzieje że da rade. Dziś pewnie zagra. Jak by miał jakies kłopoty to pewnie poprosi Pacynke o to by go nie wystawiał....

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 lut 2006, 13:05

Zaza pisze:Ciekawe którą opcje wybierze Ancelotti.
Carlo zawsze dawał odpoczać jego najelpszym zawodnikom, więc pewnie teraz też tak zrobi lub po uzyskaniu przewagi zrobi zmiany :think: Nasi chłopcy nie powinni się tym meczem zmęczyć jeżeli będą grali swoją piłke, oby tylko żadnych drobnych lub poważnych kontuzji nie było :pray: bo na mecz z Bayernem musimy wyjść mocnym składem. Szkoda że Carlo nie da dziś zagrać Paolo, bo nie wiemy w jakiej formie jest nasz kapitan, ale z jego doświadczeniem nawet Bayern mu nie straszny ;)

Dziś muszą być pewne 3 punkty, jest szansa że Inter coś straci a są mocno osłabieni.
Łysol pisze:Aresztowano oskarżonych o zabójstwo Levana Kaladze.
Amen.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1317

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 lut 2006, 19:54

Są już oficialne składy na dzisiejszy mecz z Calgiari:

MILAN: Dida; Stam, Nesta, Kaladze, Serginho; Gattuso, Vogel, Seedorf; Kakà; Inzaghi, Gilardino. All: Ancelotti.

CAGLIARI: Chimenti; Ferri, Bega, Canini, Agostini; Conticchio, Abeijon, Conti, Gobbi; Esposito, Suazo. All: Sonetti.

Chyba bez żadnej niespodzianki :wink: Sheva pewnie 2 połowe zagra

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 18 lut 2006, 21:34

Narazie jest ładnie tylko skutecznosc i jeszcze raz skutecznosc :P
Poczatek cisniemy ich cała druzyna sie bronia dopiero w 7 minucie pierwsze zagrozenie z ich strony.
Kaka swietnie gra widzi wszystko na boisku piekne podania i te do Pippo :) tylko co Pippo zrobił jak on mogł przenies nad bramka :?
Ale odpłacił sie wywalczył karniaka
Gila wykorzystuje i 1-0 do przerwy.
Sergio chyba sie z Pirlo uczył rzuty wolne bic pieknie kropnał ale Chimenti ładnie obronił nie mowiac juz o strzale Kaki ktory wybronił :shock:
Stam pieknie hasas na prawej stronie na obieg dwoch w koncowce spotkania :] szkoda ze nie trafił do bramki po rzucie roznym łądnie uderzył.
Vogel tez nawet dobrze sobie radzi mogł bramke strzelic ale niestety po rykoszecie wyszła obok choc moze gdyby nie on to wpadła by :P
Nesta pewnie wział na głowe silny strzał Suazo az mu włoski rozburzył :P
Jezlei nie beda w 2 połowie marnowac okazji to wygramy najlepiej jak po przerwie szybko strzela.

Forza Milan

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 lut 2006, 21:39

Hunter pisze:Narazie jest ładnie tylko skutecznosc i jeszcze raz skutecznosc
Spokojnie, liczą się 3 punkty a wierze że wynik będzie lepszy - byle gorszy od Barcy bo BPU tez sie liczy :lol:
Hunter pisze:Kaka swietnie gra widzi wszystko na boisku piekne podania i te do Pippo tylko co Pippo zrobił jak on mogł przenies nad bramka
Kaka ostatnio w wysokiej formy, powinna się ona utrzymać do meczy z Bayernem co bardzo cieszy. Pippo jak to Pippo raz strzela raz marnuje 100% sytuacje. Ale w ważnych momętach potrafi strzelać a taki momęt może się nadażyć w meczu z Bayernem.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 lut 2006, 21:40

No faktycznie to co Pippo nie strzelił tak jak by nie on (szkoda bo mam go w swoim timie). Ogólnie mecz tak jak się wszyscy spodziewali – do jednej bramki. Dobrze w bramce gości spisuje się Chimenti – zgłasza ta parada po strzale Kaki mi się podobała. Nie przewiduje w drugiej połowie żądnych niespodzianek – pewnie Milan dołoży jedną lub dwie bramki. Ancelotti powinien chyba dać trochę odpocząć Kace przed Ligą Mistrzów.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 lut 2006, 22:46

8) "zasłona dymna Włoskich klubów przez LM" :] :lol: to byłe najlepsze w tym meczu.

Ale po koleji. Wiedziałem że zagraja na pół gwizdka. Że beda chcieli wygrać jak najłatwiej ale no ola Boga trzeba sie spreżyć troche. Skutecznośc w tym meczu na bakier. Nie tak jak w ostatnich. Cagliari nie oddało celnego strzału na bramke Didy. :shock: Karny mięki jak nic. Ja bardzie bym widział faul bramkarza a nie Caniniego. Nie lubie takiego czegośc. Potem Pipoo sie nie popisał macie racje. 101% ... Taki snajper jak on. :roll: Ale jaka piłke dostał od Kaki. Przerzucił cała linie obrony :] Druga połowa to już takie dogranie. Aż sam miałem wejśc i cos strzelic :P a oni tylko graja piłką. Z dystansu mało strzałów zapomnieli kto w bramce stoi ? Nie chciało sie zaatakować bo wieksze ryzyko nie wskazane. Tym bardzie że mogli wiecej stracic niz zyskać. Stam pieknie sie pilił do gry. Tym rajdem mnie rozawlił. :wink: Ładnie ich przepchał. Pacynka na zimne dmucha :) Dobrze Vogel zagrał. Podobał mi sie w tym meczu. Jak Kaka i Seedorf na luzaku. Ogółem linie obrony zagrał pewnie. Nie mogli sie rozpędzić Suazo czy Esposito.

Ale co by nie mówić mecz bez histori... 3 pkt. Bo mecze na pół gwizdka to ... :wink: Teraz cel :arrow: Alianz Arena :] Od teraz możemy mówić o Bayernie :) hehe

P.S. Mam nadzieje że dzis cyrk gwiazd NBA mnie bardzie wciągnie niż ten mecz.

POZDRO :!: FORZA MILAN :!:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 lut 2006, 23:00

Zaza pisze: "zasłona dymna Włoskich klubów przez LM" to byłe najlepsze w tym meczu.
Oby, ale skuteczność troche zawiodła. Taką sytuacje jaką miał Pippo to się nie dało nie strzelić. Ale to chyba winna koncentracji.

Mecz bez historii, ale najważniejsze 3 punkty, drugie miejsce w tabeli i 10 punktowa strata do Juve. Naszym najlepszym zawodnikiem był Kaka, widać że ma forme co bardzo cieszy bo to dobry prognostyk przed meczem z Bayernem. Jak gra Kaka to i atak się dobrze spisuje ;)
Zaza pisze:Ale co by nie mówić mecz bez histori... 3 pkt. Bo mecze na pół gwizdka to ... Teraz cel Alianz Arena Od teraz możemy mówić o Bayernie hehe
Zaza pamiętasz :?: - ja już przeciwnika zbadałem :P

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 lut 2006, 23:12

Milan nie zachwycil ale to normalne bo ogladalem mecz i zawsze ich oniesmielam.Troche nogi im sie wtedy placza.
Wazne ze wygralismy bo tak jak mowilem kazde zwyciestwo nawet najmniejsze mnie cieszy.
Na gre i na nasza skutecznosc spuszcze zaslone milczenia.
Karny mieciutenki.Mieciutenki jak tylek 16 latki.Ale dal nam trzy punkty.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 lut 2006, 23:15

Wiesz patrząc na wyniki w tej kolejce klubów z LM to cos w tym jest. Oczywiście pan Grzesiu Milko zawsze umnie coś walnąc :lol: ale to mu wyszło :]

Nie ma co wybierać najlepszego gracz bo oczywiście w pierwszej połowie Kaka i jego rajdy były boskie ale potem on spasował a zaczą Seedorf grać na luzie.. Sergio co drugi rajd na plus :P Stam aż się palił do gry w ataku :] Ale ja napisałem przed meczem to żaden sprawdzian przed Bayernem. Ten mecz trzeba było wygrać nawet 1:0 bez urazów i jak najmieszym nakładem sił. Niestety to sie udało ... niestety dla tego że mogi się bardzie sprężyć :P

Pozytywne aspekty to 3 pkt. wiecej. Gila jedna bramka wiecej. Na zero z tyłu i brak urazów. Sheva nie zagrał nic czyli na Bayern wypocznie w 100% Gila zszedł doś wcześniej. Stam podobnie. No coż teraz czekamy na Champions League.

Awatar użytkownika
TwisT_ReD
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TwisT_ReD » 18 lut 2006, 23:21

*_Zaza_* pisze:8) "zasłona dymna Włoskich klubów przez LM" :] :lol: to byłe najlepsze w tym meczu.

Ale po koleji. Wiedziałem że zagraja na pół gwizdka. Że beda chcieli wygrać jak najłatwiej ale no ola Boga trzeba sie spreżyć troche. Skutecznośc w tym meczu na bakier. Nie tak jak w ostatnich. Cagliari nie oddało celnego strzału na bramke Didy. :shock: Karny mięki jak nic. Ja bardzie bym widział faul bramkarza a nie Caniniego. Nie lubie takiego czegośc. Potem Pipoo sie nie popisał macie racje. 101% ... Taki snajper jak on. :roll: Ale jaka piłke dostał od Kaki. Przerzucił cała linie obrony :] Druga połowa to już takie dogranie. Aż sam miałem wejśc i cos strzelic :P a oni tylko graja piłką. Z dystansu mało strzałów zapomnieli kto w bramce stoi ? Nie chciało sie zaatakować bo wieksze ryzyko nie wskazane. Tym bardzie że mogli wiecej stracic niz zyskać. Stam pieknie sie pilił do gry. Tym rajdem mnie rozawlił. :wink: Ładnie ich przepchał. Pacynka na zimne dmucha :) Dobrze Vogel zagrał. Podobał mi sie w tym meczu. Jak Kaka i Seedorf na luzaku. Ogółem linie obrony zagrał pewnie. Nie mogli sie rozpędzić Suazo czy Esposito.

Ale co by nie mówić mecz bez histori... 3 pkt. Bo mecze na pół gwizdka to ... :wink: Teraz cel :arrow: Alianz Arena :] Od teraz możemy mówić o Bayernie :) hehe

P.S. Mam nadzieje że dzis cyrk gwiazd NBA mnie bardzie wciągnie niż ten mecz.

POZDRO :!: FORZA MILAN :!:
Nie rozumiem Cie :warrior: jesteś u mojej mamy :płacze:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 lut 2006, 23:24

TwisT_ReD to co miało znaczyć :> ? szukasz tematu :roll: :?: Możemy pogadac jak potrzebujesz pomocy ? masz jakies kłopot ?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 lut 2006, 23:24

chlopaczek pisze:Karny mieciutenki.Mieciutenki jak tylek 16 latki.
Z całym szacunkiem ale mój jest bardziej aksamitny :P
Zaza pisze:Wiesz patrząc na wyniki w tej kolejce klubów z LM to cos w tym jest.
Niekoniecznie, Juve i Bayern ostatnio mają słabszy okres. Zgoda Juve w meczu z Interem zagrało naprawde dobrze. Barca jak narazie po słabej seri szaleje natomiast my troche obniżyliśmy swój poziom :)
Zaza pisze:Pozytywne aspekty to 3 pkt. wiecej.
To jest najważniejsze i nic więcej sie nie liczy ;)
Zaza pisze:Sheva nie zagrał nic czyli na Bayern wypocznie w 100% Gila zszedł doś wcześniej. Stam podobnie. No coż teraz czekamy na Champions League.
Niektórzy fani Bayernu uważają że Lucio nie da wogóle pograć Szewie bo powstrzymał RVN :lol: Jeszcze tylko 3 dni :twisted:

Najbliższy rywal Milanu w Lidze Mistrzów, Bayern Monachium stracił swojego bramkarza Olivera Kahna. Niemiec doznał kontuzji podczas ligowego meczu z Hannoverem. Goalkeeper Bawarczyków ucierpiał w zderzeniu z napastnikiem gospodarzy Thomasem Brdaricem i jego występ we wtorkowym spotkaniu stoi pod znakiem zapytania. :shock: :(

Zapewne jakaś zagrywka taktyczna :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”