P.S. Wczoraj Lyon pięknie i gładko - 3:1 [stawiałem 3:0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 lut 2006, 12:10
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łysol » 18 lut 2006, 12:45
Łysol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 lut 2006, 13:01
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 lut 2006, 13:05
Carlo zawsze dawał odpoczać jego najelpszym zawodnikom, więc pewnie teraz też tak zrobi lub po uzyskaniu przewagi zrobi zmianyZaza pisze:Ciekawe którą opcje wybierze Ancelotti.
Amen.Łysol pisze:Aresztowano oskarżonych o zabójstwo Levana Kaladze.
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 lut 2006, 19:54
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 18 lut 2006, 21:34
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 lut 2006, 21:39
Spokojnie, liczą się 3 punkty a wierze że wynik będzie lepszy - byle gorszy od Barcy bo BPU tez sie liczyHunter pisze:Narazie jest ładnie tylko skutecznosc i jeszcze raz skutecznosc
Kaka ostatnio w wysokiej formy, powinna się ona utrzymać do meczy z Bayernem co bardzo cieszy. Pippo jak to Pippo raz strzela raz marnuje 100% sytuacje. Ale w ważnych momętach potrafi strzelać a taki momęt może się nadażyć w meczu z Bayernem.Hunter pisze:Kaka swietnie gra widzi wszystko na boisku piekne podania i te do Pippo tylko co Pippo zrobił jak on mogł przenies nad bramka
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 lut 2006, 21:40
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 lut 2006, 22:46
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 lut 2006, 23:00
Oby, ale skuteczność troche zawiodła. Taką sytuacje jaką miał Pippo to się nie dało nie strzelić. Ale to chyba winna koncentracji.Zaza pisze: "zasłona dymna Włoskich klubów przez LM" to byłe najlepsze w tym meczu.
Zaza pamiętaszZaza pisze:Ale co by nie mówić mecz bez histori... 3 pkt. Bo mecze na pół gwizdka to ... Teraz cel Alianz Arena Od teraz możemy mówić o Bayernie hehe
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 lut 2006, 23:12
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 lut 2006, 23:15
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TwisT_ReD » 18 lut 2006, 23:21
Nie rozumiem Cie*_Zaza_* pisze:"zasłona dymna Włoskich klubów przez LM"
![]()
to byłe najlepsze w tym meczu.
Ale po koleji. Wiedziałem że zagraja na pół gwizdka. Że beda chcieli wygrać jak najłatwiej ale no ola Boga trzeba sie spreżyć troche. Skutecznośc w tym meczu na bakier. Nie tak jak w ostatnich. Cagliari nie oddało celnego strzału na bramke Didy.Karny mięki jak nic. Ja bardzie bym widział faul bramkarza a nie Caniniego. Nie lubie takiego czegośc. Potem Pipoo sie nie popisał macie racje. 101% ... Taki snajper jak on.
Ale jaka piłke dostał od Kaki. Przerzucił cała linie obrony
Druga połowa to już takie dogranie. Aż sam miałem wejśc i cos strzelic
a oni tylko graja piłką. Z dystansu mało strzałów zapomnieli kto w bramce stoi ? Nie chciało sie zaatakować bo wieksze ryzyko nie wskazane. Tym bardzie że mogli wiecej stracic niz zyskać. Stam pieknie sie pilił do gry. Tym rajdem mnie rozawlił.
Ładnie ich przepchał. Pacynka na zimne dmucha
Dobrze Vogel zagrał. Podobał mi sie w tym meczu. Jak Kaka i Seedorf na luzaku. Ogółem linie obrony zagrał pewnie. Nie mogli sie rozpędzić Suazo czy Esposito.
Ale co by nie mówić mecz bez histori... 3 pkt. Bo mecze na pół gwizdka to ...Teraz cel
Alianz Arena
Od teraz możemy mówić o Bayernie
hehe
P.S. Mam nadzieje że dzis cyrk gwiazd NBA mnie bardzie wciągnie niż ten mecz.
POZDROFORZA MILAN
TwisT_ReD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 lut 2006, 23:24
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 lut 2006, 23:24
Z całym szacunkiem ale mój jest bardziej aksamitnychlopaczek pisze:Karny mieciutenki.Mieciutenki jak tylek 16 latki.
Niekoniecznie, Juve i Bayern ostatnio mają słabszy okres. Zgoda Juve w meczu z Interem zagrało naprawde dobrze. Barca jak narazie po słabej seri szaleje natomiast my troche obniżyliśmy swój poziomZaza pisze:Wiesz patrząc na wyniki w tej kolejce klubów z LM to cos w tym jest.
To jest najważniejsze i nic więcej sie nie liczyZaza pisze:Pozytywne aspekty to 3 pkt. wiecej.
Niektórzy fani Bayernu uważają że Lucio nie da wogóle pograć Szewie bo powstrzymał RVNZaza pisze:Sheva nie zagrał nic czyli na Bayern wypocznie w 100% Gila zszedł doś wcześniej. Stam podobnie. No coż teraz czekamy na Champions League.
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio