Gwałty piłkarzy (temat zbiorczy) - Strona 29

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Gwałty piłkarzy (temat zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 lip 2023, 21:54

DDK pisze:
14 lip 2023, 20:28
Raz w tym sezonie wygraliśmy 28-2 i raz 33-4, to chyba mogłoby już podchodzić pod gwałt.
Przeciwnicy nie wiedzieli, że istnieje taka pozycja jak bramkarz? :P

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 14 lip 2023, 22:00

Mr.Chris pisze:
14 lip 2023, 21:52
Ale prostytutki też?
Hehe, no pierwsze to jak można prostytutkę zgwałcić <rechot przydupasów> hehe hehe he

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5054
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 14 lip 2023, 22:33

Kluchman pisze:
14 lip 2023, 21:54
DDK pisze:
14 lip 2023, 20:28
Raz w tym sezonie wygraliśmy 28-2 i raz 33-4, to chyba mogłoby już podchodzić pod gwałt.
Przeciwnicy nie wiedzieli, że istnieje taka pozycja jak bramkarz? :P
Pisałem chyba raz, że w jednym z tych meczów grał były talent z Wisły, jeden z najmłodszych debiutantów w historii ekstraklasy, który ostatni sezon spędził w Wieczystej. W jednym meczu stracił więcej bramek niż przez cały sezon w seniorskiej piłce.

To są takie mecze, gdzie ktoś przy 9:0 już traci całkowicie chęci do gry. A nas jak ktoś podkurwi czasami to nie ma zmiłuj :)

Awatar użytkownika
Albion
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 167
Kibicuję: England

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Albion » 21 lip 2023, 11:23

'I was raped by a Premier League footballer – and keep seeing his face on the TV': Too scared to go to the police or tell her family, Chloe has lived with her trauma for eight years. Now she feels it's time to speak out

Chloe, which is not her real name, reveals aged 19 she was raped by a footballer

'In his mind,' says Chloe, 'I'm probably some girl he slept with. That has never been how I viewed him. He has always been a rapist. I think about him every week.

'He wouldn't even remember my name or know who I was if we walked past each other in the street.

'I'd love to know what he thinks happened that night. I would love to know.'

Chloe wants to talk. She has thought long and hard about doing so because, even though we are not using her real name, this deeply scarring moment is immensely painful to relive.

Eight years ago, when she was 19 years old, Chloe was raped in her own bedroom at a house party. The offender was a footballer who now plays in the Premier League.

They had never met before. They have never met since.
Wczorajsza "rewelacja" z Daily Mail.
Znów czyjaś kariera się posypie?
Z tego pomału zaczyna robić się nowy intratny zawód.

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2539
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 22 lut 2024, 12:20

No i się Alves doigrał. Tak sobie życie spieprzyć. To trzeba mieć beret zryty....

https://www.fcbarca.com/116196-dani-alv ... ienia.html

4.5 roku.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 lut 2024, 12:29

Kiedy liczyłaś na kilka milionów ugody, a sąd postanowił typa wsadzić a tobie dać tylko 150tys odszkodowania :P

Mi się totalnie nie chce wierzyć w piłkarzy gwałcicieli. No sory, ale nie.

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator
Reputacja: 3052
Kibicuję: Reprezentacji Polski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 22 lut 2024, 12:34

sickstick pisze:
22 lut 2024, 12:29
Adam Johnson niewinny się znaczy? Te setki smsów sprośnych, które wysyłał itd, to fikcja?

A i przyznał się z bezradności. Broń nielegalnie też posiadał bo to dobry chłopak.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 lut 2024, 12:39

Hersk pisze:
22 lut 2024, 12:34
sickstick pisze:
Adam Johnson niewinny się znaczy? Te setki smsów sprośnych, które wysyłał itd, to fikcja?

A i przyznał się z bezradności. Broń nielegalnie też posiadał bo to dobry chłopak.
Ale Adam Johnson nie został skazany za gwałt. On po prostu wszedł w romans z 15-latką, za jej zgodą. Coś jak Hank Moody w Californication. Oczywiście w żadnym wypadku nie chcę go bronić, ale sam spałem z 15-latką kiedy byłem w jej wieku i nie uważam żeby zrobił coś złego, fakt że gdybym miał wówczas 10 lat więcej to byłbym dziś przestępcą seksualnym jest mocno dziwny :P

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 22 lut 2024, 12:43

sickstick pisze:
Kiedy liczyłaś na kilka milionów ugody, a sąd postanowił typa wsadzić a tobie dać tylko 150tys odszkodowania :P

Powiem tak. Łatwo jest w obecnych czasach oskarżyć faceta o gwałt czy molestowanie, bo wiadomo, że wszyscy najpierw uwierzą kobiecie ... Pewnie wiele z tych przypadków jest bezpodstawne i tylko na wyciągnięcie kasy, ale wielu piłkarzy inteligencją nie grzeszy i pewnie wydaje im się, że mogą wszystko dlatego robią głupotę za którą później muszą zapłacić. Myślę, że w tym przypadku mogło tak być. Daniego jako piłkarza lubiłam bardzo, dowcipniś z niego też był niezły. Taki luzik, lajcik i na luziku wyszło ;) Szkoda.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 22 lut 2024, 12:45

sickstick pisze:
Pilkarze nie gwalca a bogaci nie kradna bo po co?
To jest moja prawda futbolu.

Co do Alvesa to juz widze te memy z here we go!

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator
Reputacja: 3052
Kibicuję: Reprezentacji Polski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 22 lut 2024, 12:47

Ale nie można zakładać, że każdy piłkarz jest niewinny.

Teraz jest tak, że jak jakaś kobieta zarzuci komuś znanemu gwałt, to tysiące ludzi zaczynają po niej cisnąć, jechać ją, stawać w obronie znanego, bo przecież tyle głupich tępych bab bezpodstawnie oskarża kogoś zeby wyłudzić pieniadze itd.

Ale co z tymi przykładami, kiedy kobieta serio zostanie zgwałcona? Nikt mi nie powie ze na 1000 takich sytuacji 1000 jest kłamstwem. Na pewno zdarzają sie prawdziwe oskarżenia. Trudno pozostać jednak bezstronnym i tak czy siak cierpi albo niewinnie oskarżony albo ofiara, której zarzuca sie klamstwo. Lud przeciez zawsze bedzie pierdolił.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 lut 2024, 13:00

Sam miałem parę lat temu sytuację że odmówiłem mojej koleżance do ruchania wejścia w stały związek, a ta w ramach rewanżu zaczęła opowiadać na mieście że ją "regularnie biłem" :mrgreen: (+zaczęła robić inne krzywe akcje w które aż ciężko uwierzyć), w co połowa naszych wspólnych znajomych uwierzyła i przestała się do mnie odzywać - więc być może na podstawie własnych przeżyć jestem w tego typu tematach nieobiektywny.

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 22 lut 2024, 13:07

No właśnie i to jest chore. I znów nie staje po stronie kobiet :lol2: Ale patrząc na to do czego dążą feministki to stwierdzam, że macie przewalone. Niedługo to spojrzenie będzie już molestowaniem, albo chęcią gwałtu ;)

Awatar użytkownika
Bernabeu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1772

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 22 lut 2024, 13:12

sickstick pisze:
Polecam sprawdzoną, a wciąż mocno niedocenianą, metodę poczytania na dany temat przed wciśnięciem 'wyślij', gdyby Alves nie był gwiazdą futbolu i nie miał rzeszy fanów, to chyba nikt nie miałby wątpliwości w tej sprawie, Alves tam regularnie kłamał i zmieniał zeznania, a dziewczyna miała mocne dowody.

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1986

Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 22 lut 2024, 13:13

sickstick pisze:
22 lut 2024, 12:39
Oczywiście w żadnym wypadku nie chcę go bronić, ale sam spałem z 15-latką kiedy byłem w jej wieku i nie uważam żeby zrobił coś złego, fakt że gdybym miał wówczas 10 lat więcej to byłbym dziś przestępcą seksualnym jest mocno dziwny
Nie byłbyś. Piętnaście lat to wiek zgody w Polsce, wiec nic by Ci nie mogli zrobić.
Ilka pisze:
22 lut 2024, 13:07
Ale patrząc na to do czego dążą feministki to stwierdzam, że macie przewalone. Niedługo to spojrzenie będzie już molestowaniem, albo chęcią gwałtu
Na szczęśce powoli sytuacja może się odwracać. W sensie są coraz częstsze i wyższe kary za nieprawdziwe oskarżenia o gwałt. Przykładowo niedawno w Anglii kobieta dostała 8.5 roku więzienia za fałszywe określenia o gwałt i pobicie. Trochę takich wyroków pójdzie w świat i się wiele kobiet dwa razy zastanowi zanim spróbuje takich kłamstw.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”