STS to [ch**], które nieraz robiły problemy przy uczciwie wygranych kuponach (np. zdublowane mecze) i następnie przepychanki na czacie czemu kupon nie jest rozliczony pozytywnie. Fortun z kolei to wieczne problemy z wypłatami (nie wiem, może się coś zmieniło, bo od dawna już tam nie gram poza freakami, które są do obstawienia tylko tam), zamulona strona, problemy z wpłatami (zamulona strona), oczekiwanie na zrobienie głupiego Blika kilkadziesiąt minut.
Superbet z kolei nigdy mnie nie zawiódł, jeśli chodzi o wypłatę, kasa zawsze szybko na koncie, bezproblemowe wpłaty, Superprzewaga (prowadzenie różnicą min. dwóch goli zalicza zdarzenie jako wygrane - nie na wszystkich ligach, ale jak ktoś gra TOP Europy to jest to super sprawa), codzienna ruletka z szansą na darmowy bonus (pogorszyła się znacznie patrząc na ostatnie 2-3 lata i tak), IMO najlepsza apka mobilna (choć to wiadomo, kwestia indywidualna), najbogatsza oferta IMO (jakieś dupiaste drugie ligi kolumbijskie, chilijskie, czy inne Gwatemale na kiju mają po prostu najbardziej rozwiniętą ofertę), niedawno doszły dwustronne łamaki.
Napisałem wyżej co IMO sprawia, że Rumun jest najlepszy na rynku. Nie przepadam za zabawą w jakieś promocje w stylu "Zagraj już dziś za 1000 zł, a otrzymasz 50% bonusu do obrócenia stukrotnie", więc nie wiem dokładnie co mają inne buki w ofertach, czasami na Superbecie w apce widują te komunikaty z aktualnymi promocjami, ale wszystkie odrzucam. Jeżeli chodzi o bogactwo oferty, przejrzystość aplikacji, wpłaty/wypłaty - Rumun > wszystko inne.
STS na plus jeżeli chodzi o ofertę live na piłkę ręczną, no i kiedyś się tam fajnie lagi łapało na jakichś Uzbekistanach czy innych Mongoliach.